Популярні публікації

середу, 25 січня 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ПУТІНСЬКІ ГНИДИ В УКРАЇНІ ТА ЗА ЇЇ МЕЖАМИ

На Україну йде потужна інформаційна атака в інтересах Путіна
ДМИТРО ТИМЧУК
25/01/2017 - 11:54
Оппоблок люто вимагає припинити тиск, який українська влада нібито спрямовує на олігарха В.Пінчука після виходу його статті в The Wall Street Journal.


Я не прихильник конспірологічних теорій, однак дивимося на сукупність вкидань, що відбуваються в короткий період:

ПІНЧУК: Україна повинна піти «на болючі компроміси» заради миру з Росією! (Концептуальний і найнебезпечніший вкидання, оскільки під м'яким соусом пропонує Україні здати свої інтереси тимчасово, на «15-20 років», даючи за цей термін Росії не тільки повністю закріпити її нинішні «територіальні успіхи» в Україні, а й можливість повністю підім'яти нашу країну під себе);

САВЧЕНКО: єдиний спосіб мирного врегулювання - віддати Крим в обмін на Донбас! (Тупо, але ефективно, оскільки дає певної частини втомленого від війни українського суспільства відповідь на питання, як все це припинити, нехай цей крок - і в інтересах Москви. По суті - пазл в «концепції Пінчука»);

МЕДВЕДЧУК: відповідальність за зрив Мінських домовленостей - на Україні! (Направлено і на внутрішню, і на зовнішню аудиторію, мета - зняти з РФ будь-яку відповідальність);

Путінська дармоїдів В ЄС: (в унісон Медведчуку) відповідальність за зрив Мінських домовленостей - на Україні, з Росії треба зняти всі санкції - і політичні, і економічні!

ОППОБЛОК: не можна засуджувати сумнівні з точки зору нацбезпеки заклики, «в Україні оголошена внутрішня« гібридна війна »проти громадянського суспільства»!

Мовляв, будь-які спроби перешкоджати інформаційне вкидання - «це переслідування за відкрите виклад своєї громадянської позиції» (мене постійно розчулює, як вчорашні «ригі», посилено воювали з євроінтеграцією, зараз постійно волають до «міжнародного співтовариства» і Європі зокрема.

Не треба бути експертом, щоб розуміти: під політичну плутанину в ЄС і США йде потужна інформаційна атака на Україну в інтересах Путіна.

Вищевказані випадки - не хаотичний набір заяв, і не збіг. Це стратегія.
Цілі це стратегії очевидні:
1) зняти з РФ відповідальність за події на Донбасі і перекласти на Україну;
2) змусити світ визнати анексію Криму руками самої України;
3) «обілити» Москву і змусити зняти всі санкції з РФ.
А якщо узагальнити - то змусити Захід дати Росії карт-бланш на будь-які дії в Україні, і без всяких наслідків для Путіна.

Глобально - змусити Україну за всяку ціну бути в сфері впливу Росії. Шах і мат.
Зірвемо ми цю шахову комбінацію Путіна, що затягує мотузку на шиї України?
Щиро вірю, що так.

Немає коментарів:

Дописати коментар