Популярні публікації

неділю, 22 січня 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ДОНАЛЬ ТРАМП НАКІНЕЦЬ ПІД ДОМШНІМ АРЕШТОМ.

Трамп спочатку щось щебетав  проти ФБР і ЦРУ - ніби кібератаки на американські сервери організували не росіяни, а потім  написав на своїй сторінці у Twitter, що інформація про російський компромат на нього вигадка і "сфабриковані новини". 

При цьому він розкритикував спецслужби США за появу таких "новин". 


Разом з тим, компромат на Трампа поширюється швидше, ніж журналісти можуть перевірити його справжність. У свою чергу, сам Трамп назвав досьє "неправдоподібним і вважає його "політичної полюванням на відьом".
Розвідувальні служби хотіли б, щоб Трамп, як президент серйозно поставився до можливості існування такого компромату. 

Дві сторінки з інформацією про можливість існування у Росії небезпечної інформації про Трампа були прикріплені до звіту розвідвальних управлінь щодо хакерських атак під час виборів президента США. 


Цей досить нетиповий крок спецслужби зробили на тлі того, як Трамп заперечував втручання Росії у виборчий процес, замовчуючи при цьому свої ділові відносини з росіянами.
Президент США Дональд Трамп відвідав штаб-квартиру Центрального розвідувального управління (ЦРУ), однієї з спецслужб, з якою у нього нещодавно виникло напруження. 

Його там арештували. Відібрали сматрфон, з якого він щебетав у твітері.
Показали компромат на нього, але не з Росії, а зібраний агентами ЦРУ - про все його гультіпакське життя і не тільки про нього, а й про походеньки його жінок, дітей, свата,  свахи, зятя та інших. 

Дональд Трамп був вражений.
Після цього його арештували по, більше як десятку статей криміналного кодексу США, забрали особистий смартфот, ноутбук, і інші засоби звязку.
Наділи радіомаяк та видали спеціальний смартфон для связку з тільки визначинеми особами згідно списку складеного ЦРУ та познайомили з конвоєм який буде постійно при ньому день і ніч протягом чотирьох років.

Найбільше постраждає під домашнім арештом сексапільна  Меланья Трамп. 

Тепер до коханців зась, а враховуючи, що  жінці 45, ягодка опять, то це взагалі ...
Кеті Курик, Метт Лауер, Рудольф Джуліані, Стар Джонс, Барбара Уолтерс, Реджис Філбін, Келлі Ріпа і Біллі Джоел, які виконували хором серенаду «Just the Way You Are», в Білий дім будуть ходити по перепусткам... 
Ні трави ні коки...
Беррон Трамп сумний. Тепер все що він не зробить будуть знати спецслужби.
Тепер Беррон буде займатись  анонізмом  під камерами спостереження особистої охорони.
 Трампа повідомили. що його сват хабаникъ шпіон КГБ-ФСБ і Мосад, зять, також із хабадъ і агент МОСАД.

То ж недарма вступаючи перед співробітниками ЦРУ, він не скупився на компліменти на адресу цього відомства, аудиторія неодноразово супроводжувала його слова гучними оплесками, які переходили в овації.

У своєму виступі Трамп висловив свою повагу шпигунам: 
"Я люблю вас, поважаю вас, я нікого не поважаю так, як вас".

Немає коментарів:

Дописати коментар