Популярні публікації

суботу, 21 січня 2017 р.

GLOBAL PERANENT WAR ДОНАЛЬД ТРАМП - КЛОН ВІКТОРА ЯНУКОВИЧА В АМЕРИЦІ

Обраний президент США Дональд Трамп негайно після інавгурації в п'ятницю підпише, без візи Конгресу БАГАТО УКАЗІВ.

Це укази на виконання передвиборчих обіцянок: боротьба з нелегальною міграцією, будівництво стіни на кордоні з Мексикою і скасування політичних ініціатив президента Барака Обами.
Обраний президент США Дональд Трамп заявив, що всі витрати з американського бюджету на будівництво стіни на кордоні з Мексикою будуть пізніше відшкодовані їй пізніше. Про це Трамп написав на своїй сторінці Twitter. "Нечесні медіа не повідомили, що всі гроші, витрачені на якнайшвидше будівництво Великої стіни, будуть відшкодовані Мексикою пізніше!" – написав Трамп. Президент Мексики після зустрічі з Трампом у вересні 2016 року заявив, що пояснив республіканцеві, що "Мексика не платитиме за стіну".


"Він готовий приймати програму реальних змін не тільки в перший день, але і в другій і третій, і я думаю, що ми побачимо це в найближчі дні і тижні", - сказав представник Трампа Шон Спайсер в четвер, закликавши журналістів чекати активних дій в п'ятницю, на вихідних і на початку наступного тижня.

Трамп планує в суботу відвідати штаб-квартиру ЦРУ в Ленглі, штат Вірджинія. Він обрушився з критикою на агентство і його минулого главу, спочатку поставивши під сумнів висновки ЦРУ про залученості Росії в кібератаки в ході передвиборної кампанії, а потім визнавши їх.
У головному американському розвідувальному агентстві - ЦРУ - пройшла наймасштабніша реформа за весь час існування відомства. За повідомленнями американської преси, автором реформи є керівник ЦРУ - Джон Бреннан.

ЦРУ є агентством Федерального уряду США. Основною функцією відомства є збір і аналіз інформації про діяльність іноземних організацій і громадян. ЦРУ - це основний орган зовнішньої розвідки і контррозвідки США. Діяльність ЦРУ буває пов'язана з можливістю її офіційного невизнання. Штаб-квартира ЦРУ, також відома як Розвідувальний центр імені Джорджа Буша-старшого, знаходиться в Ленглі, округ Ферфакс, штат Віргінія, в 13 км від Вашингтона.

Радники Трампа розглянули понад 200 актів, що стосуються охорони здоров'я, кліматичних ініціатив, імміграції, енергетики і безлічі інших сфер, але невідомо, скільки з них він спочатку схвалить, сказав представник перехідної команди Трампа.

Підписання НІЧОГО НЕ ЗНАЧУЩИХ указів схоже з роботою генерального директора - БАНКРОТА, в ролі якого прославився Трамп, який очолював масштабну бізнес-імперію, але ніколи не займав державну посаду, і дозволить йому одержати ряд ПСЕВДО перемог перед тим, як перейти до тривалого процесу проведення законопроектів через Конгрес.

Очікується, що одним з указів Трамп призупинить наймання на посади федеральних чиновників. Він також зробить офіційне попередження про плани вийти з транстихоокеанський партнерства (ТТП) і переглянути Північноамериканська угода про вільну торгівлю з Канадою і Мексикою, сказав Спайсер.

На тлі інформації про це, ф'ючерси на основні фондові індекси США за станом на 7 ранку за московським часом знизилися в межах 3-4%. Індекс Dow Jones обвалився на 3,5% (на 650 пунктів), S & P на 4,26% (500 пунктів).
Також відреагували біржі і на інших континентах. Японський Nikkei 225 впав на 3,98% (на 682,88 пункту), Австралійський ASX200 - на 1,64% (на 86,29 пункту), Китайський Shanghai Composite на 1,32% (на 41,66 пункту), гонконгський Hang Seng - на 2,85% (на 646,73 пункту)


ІМХО.
Трампа завжди турбувало виключно власне процвітання Зайвий тому доказ - його ЗМІННА політичних орієнтацій. 
Він "КОСИВ" під  реформіста, демократа, незалежного, а тепер "ЗАКОСИВ" під  республіканця - реформатора. 
Ідейно - політичні погляди бізнесмена завжди змінювалися виключно з метою збільшення власного  капіталу.
Майбутнє Америки і простої  американської WUTU, як і наслідки чотирьох сумнівних банкрутств, як і доля облапаних ним жінок Трампа ніколи не цікавили і цікавити не будуть.

В Америці дебільної електоральної  вати більш ніж достатньо. Ніхто з американської вати не задумується над тим, що найбільші бариші почнуться тоді коли на вулицях міст всього світу почне литись саме їхня кров.

ОБІЦЯНКИ ТРАМПА ЦЕ  РИТОРИКА МАНАФОРТА.

Дональд Трамп діяв відповідно до інструкцій Манафорта опробованих   в Україні, де риторика  Віктора Януковича були РОЗРАХОВАНІ ВИКЛЮЧНО НА ВАТУ І ВАЛЯНКІИ:

"ПОЧУЮ КОЖНОГО" і "УКРАЇНА ДЛЯ ЛЮДЕЙ"

ДВОРІЧНЕ ПРАВЛІННЯ ЯНУКОВИЧА ВИЛИЛОСЬ У ПОВСТАННЯ  НАРОДУ В УКРАЇНІ І ВІЙНУ З РОСІЄЮ.

ПІСЛЯ ПІСЛЯ ПІДПИСАННЯ ДОНАЛЬДОМ ТРАМПОМ ПОПУЛІСТСЬКИХ УКАЗІВ І, ЯК НАСЛІДОК РОЗПАДУ СОЮЗІВ,  СПАЛАХНУТЬ НОВІ КРОВАВІ ЗБРОЙНІ КОНФЛІКТИ ПО ВСІЙ ЗЕМНІЙ КУЛІ. В ЛАТИНСЬКІЙ АМЕРИЦІ, АЗІЇ, АФРИЦІ, НА БЛИЗЬКОМУ СХОДІ.
В ЄВРОПІ ВЖЕ ЙДЕ ВІЙНА. 

РОСІЯ  В 2016 ТАЄМНО ПРОВЕЛА МОБІЛІЗАЦІЮ ТА НАВЧАННЯ РЕЗЕРВІСТІВ В ОСНОВНОМУ ПО ТЮРМАМ ТА КОЛОНІЯМ І ЗБІЛЬШИЛА СВОЇ ЗБРОЙНІ СИЛИ

дО 2 000 000 ЧОЛОВІК. З КОЛИШНІХ ЗЕКІВ СТВОРЕНІ ШТРАФНІ БАТАЛЬОНИ, ПІД КОНТРОЛЕМ НАЦІОНАЛЬНОЇ  ГВАРДІЯ РОСІЇ.
P.S.
НА ВІЙНІ - ЯК НА ВІЙНІ.
ДОНАЛЬД ТРАМП - КЛОНОВАНИЙ ПОЛОМ МАНАФОРТОМ - ВІКТОР ЯНУКОВИЧ В АМЕРИЦІ. АМЕРИКАНЦІ ЛОХАНУЛИСЬ НЕ ПОДИТЯЧОМУ. УКРАЇНЦІ БУДЬТЕ ГОТОВІ ДО ВІЙНИ. ПАМЯТАЙТЕ ВІЙНА НАЙПРИБУТКОВІШИЙ БІЗНЕС. ДОНАЛЬД ТРАМП БЕЗПРИНЦИПНИЙ БІЗНЕСМЕН.
УКРАЇНЦІ ПОВИННІ ПАМ`ЯТАТИ:  ВІЙНА З ОРКАМИ ПУТІНА АБСОЛЮТНО БЕЗ КОМПРОМІСНА.

Немає коментарів:

Дописати коментар