Популярні публікації

неділю, 8 січня 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ХТО ПІДРИВАЄ ДЕМОКРАТІЮ В США

Спецслужби США: Путін особисто наказав втрутитися у вибори президента


Президент РФ Володимир Путін особисто наказав провести кампанію з метою впливу на результати президентських виборів у США, стверджують американські спецслужби.
Karikatur Trump als Marionette von Putin (picture-alliance/Zumapress/B. Slabbers)
Російський президент Володимир Путін особисто віддав розпорядження про проведення "кампанії з метою вплинути" на результати президентських виборів 8 листопада 2016 року в США, підірвати демократичний процес і зганьбити репутацію кандидатки від Демократичної партії Гілларі Клінтон. Такі оцінки містяться в розсекреченій довідковій інформації до доповіді "про оцінку активності РФ та її наміри щодо нещодавніх американських виборів", розміщеній в п'ятницю, 6 січня, на сайті управління директора Національної розвідки США (ODNI), яке координує роботу всіх американських розвідслужб.
"Спроби Росії вплинути на президентські вибори в США у 2016 році - це один із найостанніших проявів давнього бажання Москви підірвати ліберальний демократичний порядок під керівництвом США. Ці дії продемонстрували значну ескалацію стосовно відвертості (втручання - Ред.), ступеню активності та масштабу зусиль порівняно з минулими операціями", - стверджується у документі.
За версією ODNI, під час передвиборної кампанії "Путін та російський уряд" надавали "явну перевагу" республіканцю Дональду Трампу. Вони сподівалися підвищити шанси на обрання мільярдера "шляхом дискредитації екс-держсекретарки Клінтон", підкреслюється у документі. Застосовані Кремлем механізми зводилися до організації кібератак та цілеспрямованих кампаній з боку державних органів, фінансованих державою ЗМІ та "тролів" - найнятих користувачів соціальних мереж, заявляють американські спецслужби.

У звіті також вказується, що "з великим ступенем імовірності" російська військова розвідка "використовувала особу хакера Guccifer 2.0 і сайт DCLeaks.com", щоб оприлюднити отримані під час кібероперацій секретні дані, а також щоб передати їх ЗМІ та спеціалістам Wikileaks.
Рішучість Конгресу у питанні розслідування обставин втручання Росії у перебіг виборів у США має бути такою ж, як у випадку конгресового розслідування обставин Вотерґейту, яке призвело до відставки Президента США Ричарда Ніксона у 1974 році

Про це у ході слухань у сенатському підкомітеті з питань збройних сил з приводу російського втручання у вибори у США та кібербезпеки заявив Тім Кейн, сенатор-демократ, колишній претендент на посаду віце-президента США.вертаючись до очільників американської розвідки та присутніх на слуханнях законодавців від Демократичної та Республіканської партій, Кейн вказав на те, що злам комп'ютерів Демократичної партії США та поширення викраденої інформації сайтом Wikileaks, був спрямований проти демократів так само, як і злам офісу Демократичного національного комітету у вашингтонському готелі «Вотергейт» у 1972 році, який став відправною точкою Вотерґейтського скандалу, що спонукав тодішнього президента США Ричарда Ніксона подати у відставку.
Американські спецслужби отримали переконливі докази, що Росія передала WikiLeaks викрадені хакерами матеріали Національного комітету Демократичної партії через третю сторону.
Олександр (Аарон) Леонідович Левін, народився 1 квітня 1968 року, в Одесі – рускоязикий, бізнесмен, філантроп,  професійний українопоїд,  громадський діяч, голова єврейської релігійної громади Києва, друг, друга Клінтонів, Віктора Пінчука, Вадима Рабіновича та братів Суркісі, Президент Всесвітнього Форуму російськомовного єврейства, лбитель поезії Йосипа Бродського,  один з лідерів американської російськомовної громади
В інтерв'ю Fox News, засновник WikiLeaks Джуліан Ассанж також  сказав, що він не отримував викрадені листи Гіларі Клінтон і її помічника Джон Подести від будь-якої держави.
Джуліан Ассанж підтвердив, що   отримав матеріал від якоїсь третьої сторони.
ІМХО.
США, РФ, WikiLeaks і третя сторона.
Вован Путін служив в КГБ і найвища його посада в КГБ - це носити портфель політичному авантюристу Собчаку.
Вован Путін служив в КГБ і найвища його посада в КГБ - це носити портфель політичному пітерському авантюристу Собчаку.

Для розуміння ролі В. В Путіна в КГБ потрібно розуміти що таке КГБ та його історію створення: ХТО ? ДЕ ? КОЛИ ?,  його створив. 
Коротко генезизис КГБ виглядає так: 
ЧК, ГПУ, ОГПУ, НКВД, МГБ, КГБ. І ТЕПЕР  ФСБ
ХТО СТВОРИВ ЧК -КГБ.
На сьогодні Netрях юзерами проведено    величезну анлітико - синтетичну обробку інформаційних потоків і  встановлено:
 В глобальній міжнародній політиці існує  історичний та соціально політичний  феномен: "невгамовне" істеричне прагненням сіоністського руху і, зокрема, держави Ізраїль керувати чужими справами в США, Євросоюзі, Росії,  та інших країнах, в їх числі і сучасною Україною, всупереч нормальної волі народів цих країн до самоврядування на основі своїх власних національних, економічних та соціально політичних   інтересів та без стороннього, брутального втручання .
Цей феномен застосовано на основі аналізу національного складу кадрів ВЧК-ОГПУ-НКВДС СРСР, в основному, в 1920-і і 1930-і роки.



Основи контролю за СРСР зі сторони сіоністів заклав еврей генеральний комісар держбезпеки СРСР  в 30 - роках 20  Генріх Ягода.  
"Служба в ЧК-ОГПУ-НКВД-КГБ вважалась престижною та "хлібною". Постійне перебування в теплих, добре обставлених кабінетах та автоматичне і негайне отримання найкращого житла розміщеного в основному в містах, закріплені персональні, хоч і службові авто, поїзди, літаки, яхти необмежена влада над жінками, складами вина, лікерів, коньяків, вишуканих ділікатесів, модного красивого одягу, можливість влаштовувати оргії, які не снились імператорам древнього Риму, а попавши в закордоний відділ ОГПУ  і там за кордоном, в доглянутій, чистенкій Європі, чи США, бавитись в шпигунів, мати право організовувати там на гроші ОГПУ торгові і промислові підприємства (маскування і матеріальна підтримка основної розвідувальної роботи), прискоренне просування по службі, нагороди і, нарешті, високі оклади, наприклад, резидент в Європі Л. Треппер отримував в 1938 -1942гг. 350 доларів США на місяць, а коли відправив дружину і дітей в СРСР став отримувати 275 доларів США. на ті часи це були великі гроші, а генерал НКВС Олександр Орлов, він же   - Лев Фельдбін отримував до зради 300 доларів США. Не дивно, що в цю область роботи вабило одноплемінників  Г.Г. Ягоди, як мух на мед.
Звичайно у кожного співробітника ОГПУ був керівник, якому, за сприяння в отриманні хлібної посади, платили хабар, лише чистим золотом і діамантами. 
Після операцій ВЧК і ОГПУ при Ф.Е. Дзержинському (наприклад, операція "Трест" і арешт "вождя" есерівського руху Савінкова), при Г.Г. Ягоді справа йшла від провалу до провалу, з'явилися перші офіцери НКВД - зрадники Я. Блюмкін, А. Орлов - Л. Фельдбін та інші.
Зате Г.Г. Ягода і його Колегія НКВД різко посилили чисто репресивні функції ОГПУ та вирішували особисті питання.
Генріх Ягода зумів налагодити нелегальні поставки лісу з ГУЛАГу в Канаду, прибуток від яких надходив на його швейцарський рахунок, який залишається незатребуваним по теперішній час. А для пролетаріату, селян і трудової інтелегенції з'явилися "позасудові органи" для винесення вироків без права оскарження. Розширилася мережа "політичних ізоляторів" і концентраційних таборів, був створений ГУЛАГ. Широкого поширення набули "несанкціоновані методи" слідства, іншими словами, застосування фізичних заходів впливу до ув'язнених та позасудові розстріли. Ось діячі ГПУ-ОГПУ СРСР і ГУЛАГУ в часи генерального комісара держбезпеки Еноха Гершовича Іегуди Начальником Головного Управління таборів і поселень був в той час М.Д. Берман. Його заступником - С.Г. Рапопорт. Начальником біломорська таборів був Л.І. Коган. Начальником Біломорсько - Балтійського табору (будівництво каналу) був С.Г. Фірін. Начальником Головного Управління в'язниць НКВС СРСР був Х. Аперто. Начальником таборів на території Української РСР були С.Б. Кацнельсон, потім Балицький. Начальником таборів Північних областей був Фінкельштейн. Начальником таборів Свердловської області був Шкляр. Начальником таборів на території Казахської РСР був Полін. Начальником таборів в Західному Сибіру був спочатку Шабо, потім Гогель. Начальником таборів Азово-Чорноморського району був Фрідберг.  Начальником таборів Саратовської області був Піляр. У Сталінградської області таборами відав Райський, в Горьковської області - Абрампольскій, на Північному Кавказі - Файвіловіч, в Башкирії - Залігман, в Далекосхідному регіоні - Дерибас, в Білорусії - Леплевський. Після Ієгуди ОГПУ від кого змогли, від того очистили, але останні залягли на дно.При Н.І. Єжова в Центральному апараті НКВС продовжували свою діяльність:
Ейхманс Ф.І. - Начальник ГУЛАГу (тобто офіцер, який безпосередньо керував репресіями);
Агранов Я.С. - Начальник Головного управління Держбезпеки НКВС СРСР (про його справах сказано вище);
Фельдман В.Д. - Особливо уповноважений при Колегії НКВС;
Ткалун П.П. - Комендант Московського Кремля;
Слуцький А.А. - Начальник Іноземного відділу Головного управління Держбезпеки НКВС СРСР;
Дейген Я.А. - Начальник Секретаріату НКВС;
Леплевський І.М. - Начальник Особливого відділу Головного управління Держбезпеки НКВС СРСР;
Радзивиловский А.П. - Начальник 3 відділу 3 Управління НКВД СРСР;
Берман Б.Д. - Начальник 3 Управління НКВД;
Рейхман Л.І. - Начальник 7 відділу 3 Управління НКВД СРСР;
Шнеерсон М.Б. - Начальник Центрального Торгового управління НКВС СРСР;
Пасів З.І. - Начальник 5 відділу 1 Управління НКВД СРСР;
Даган І.Я. - Начальник 1 відділу Головного управління НКВД СРСР;
Шапіро Є.І. начальник 9 відділу Головного управління Держбезпеки НКВС СРСР;
Плінера І.І. - Начальник переселенського відділу НКВС СРСР;
Берман М.Д. - (Очевидно, брат попереднього Бермана Б.Д.) - заступник Наркома внутрішніх справ СРСР;
Вейншток Я.М. - Начальник відділу кадрів НКВС СРСР;Залпетер А.К. - Начальник 2 відділу Головного управління Держбезпеки НКВС СРСР;
Коган Л.І. відповідальний співробітник ГУЛАГу НКВС СРСР;
Миколаїв - Журид Н.Г. - Начальник оперативного відділу Головного управління Держбезпеки СРСР;
Цісарський В.Є. - Відповідальний секретар Особливої ​​Наради при НКВС СРСР (органу по винесенню вироків з політичних справ в складі 3 членів ОСО);
Стацевич Г.М. - Начальник відділу кадрів НКВС СРСР;
Ульмер В.А. - Оперативний секретар Головного управління Держбезпеки НКВС СРСР.
Між цими двома списками відбувлись арешт і висилка з СРСР керівників ХАБАД шостого любавічеського раббе Йо́сефа Іцхока Шне́єрсона та майбутнього сьмого любавического раббе Менахем-Мендла Шнеерсона, вбивство Сергія Кірова, розстріл Миколи Єжова та Генріха Ягоди. 
Відомо, що після  смерті Залізного Фелікса в липні 1926 року ОГПУ очолив Менжинський, який займав до того часу пост І заступника голови і був начальником Секретно-оперативного управління - за останньою посадою його змінив у липні 1927 року  Генріх Ягода .
Через хворобу голови ОГПУ В. Р . Менжинського Генріх Ягода фактично очолював ОГПУ.
14 червня 1927 органами ОГПУ був заарештований  і посажений в Шпалерну в'язницю Пітера шостий любавіческий раббі Йосеф Іцхок Шнеєрсон.
На третій день Шнеєрсон був засуджений до смертної кари (його власне свідчення), яка під тиском громадськості, німецькі і латвійські парламентарів, «Політичного Червоного Хреста» та інших організацій була замінена на заслання в Кострому. Однак буквально через кілька днів заслання  було замінено на видворення з Радянського Союзу. Саме в цей час ОГПУ практично  керува Генріх Ягода.
Через десять років, у березні 1938 року Генріх Ягода постав на Третьому Московському процесі як один з головних обвинувачених, поряд з більшовиками Н. Бухаріним, А. Риковим
На процесі Генріх Ягода визнав себе винним тільки в одному пункті обвинувачення, що прикривав учасників змов, будучи заступником голови ОГПУ. Інші пункти Генріхом Ягодою були твердо заперечені і не доведені. Винним в шпіонажі він себе не вважав.
На процесі 1938 року стався наступний діалог між прокурором А. Я. Вишинським і Г.Г.  Ягодою:
Вишинський: У всякому разі, це було тоді, коли ви, підсудний Ягода, були заступником голови ОГПУ і коли на вашій обов'язки лежала боротьба з підпільними групами (до підпільних груп входили створені 6-тим любавіческий раббі Й. І. Шнеєрсоном ішиви Хабад).
Ягода: Так.
Вишинський: Отже, ви зробили пряму державну зраду?
Ягода: Так.
Видворення за кордон Шнеєрсонів в СРСР було визнано державною зрадою.
Ось корені сьогоднішнього дерева подій в США.
В звязку з цим можна ще раз нагадати слова Іцхака Арада  диверсанта НКВС, повинного в рострілах литовців.  Після відступу німецьких військ приймав участь в каральних акціях НКВС проти "Лісних братів" Литви. 
У 1945 році І. Арад нелегально втік з СРСР і прибув до Палестини, де взяв участь в боротьбі за утворення  Ізраїлю. У ЦАХАЛі служив командиром роти, потім - командиром батальйону в танковій бригаді, пізніше отримав звання бригадного генерала. У 1972 році вийшов у відставку. З 1972 по 1993 рік був директором меморіального комплексу «Яд ва-Шем». Автор ряду книг і публікацій з історії Холокосту європейського єврейства. Лектор Тель-Авівського університету. Висловлювався проти зарахування Голодомору 1930-х років в Україні до актів геноциду, вважаючи, що він мав радше класову, ніж національну складову.
Згодом багато, дуже багато арадоподібних, нкведистів, гулаговських вертухаїв,  тюремних наглядачів, розстрільників. стукачів, доносчиків, сексот,  наваливши гори трупів по городам і вєсям в СРСР благополучно звалили з нього в гарні, ошатні міста Європи, Америки, Австралі, як дисиденти.  
Втікли з суперкомфорту до комфорту, але не сплавились в мультикультурному котлі ні в Європі, ні в США, а утворили в цих країнах комуносіоністкі, іудосовкові  гноївки. Самі умілі заплічних справ майстри оселились в Палестині і розпочали терористичну війну за створення дежави Ізраїль. Западніки, прибарахлившись, на гроші американських подпакодавців, одягнуши смокінги, колишні краснопузі вертухаї та члени їх сімей почали тусуватись серед американського істеблішменту і лити гній в сторону створеної ними ж комуно-більшовицького Архіпелагу ГУЛАГ, по типу «Дєржі вора!»
Після 1991 року,  ті ж самі не розкаяні гулагівці, раптом почали нити про якусь ОБЩУЮ ПОБЄДУ захищати сталінщину, гулагівщину від лісних братів та бандерівців.

Для них 9 травня 1945 року не день трауру, суму, жалю за мільйонами згорілих у другій світовій війні, а ПРАЗДНІК ПАБЄДИ. 
Ні сіло не впало тюремні та лагерні вертухаї, які ніколи не були на фронті відчули себе ПАБЄ-Є-ЄДОНОСЦЯМ.
 НІ СТИДУ НІ СОРОМУ.
Нічого дивного, оскільки для осіб причетних до іудаїзму істина існує виключно в книжці ТОРА, а стид, совість поняття не для них. 
Інші ж книжки значеня не мають, хіба що наукові, і то раббе Менахем - Мендл Шнеєрсон вказує на обмежену достовірність даних науки і їх мінливість, як плодів людського розуму, на відміну від позиції Тори, що є абсолютною істиною, даною напівмавпам часів єгипетських фараонів з верху.
КОРОЧЕ - ТІЛЬКИ ТОРА.
Ліберал-демократи від Платона, Аристотеля, Полібія, Ціцерона, Джон Лока, Шарля Монтеск’є, «Батьки Засновники» А. Гамільтон, Дж. Медісон, Дж. Джей на противагу законам  Тори, запровадили розподіл влад.  Практичним застосування принципу поділу влади стало прийняття французької Декларації прав людини і громадянина (1789). В цьому документі зазначено конкретний припис, за яким «суспільство, в якому не забезпечено гарантії прав людини і не проведено розподіл влади, не має конституції.
Великий мислитель і державний діяч Уінстон Черчіль сказав : "Демократія - найгірша форма правління, якщо не брати до уваги всіх інших"
Уінстон Черчіль мав на увазі всі інші відомі форми правління, в їх числі і  ті форми правління, які детально описані в ТОРІ.
Тепер про події з виборами США 2016 року, хакерськими атаками РФ на  сайти демократичної партії, участі в цих подіях Асанжа та якоїсь дуже невідомої третьої сторони і ультиматуму та обявлення гібридної війни   Презедента Ізраїлі Рувеном  Ривліна 
українським націоналістам з під стягу Степана Андрійовича Бандери
  та істеричними погрозами, дусі холодної, гібридної війни


 пострадянського мародера Віктора Пінчука на шпальтах 
                      WSJ Logo.svg
Отже Джуліан Асанж отримав і опублікува на Вікілікс компроментуючі данні про Гілларі Клінтон не від РФ, чи іншої державної структури, а від недержавної третьої сторони.
Можливо від Володі Грановського і його контори, яка знаходиться  в самому центрі  лібералізму -  Лондоні?
Володимир Грановський причетний до ХАБАД і не тільки він, а і великий пурец Віктор Пінчук і багато інших.
 Не важко уявити, які фінансові, політичні, медійні та військово-деверсійні потуги в  світі контролює  ГЛОБАЛЬНИЙ  ХАБАД.
Американцям, як Тузіку м’ячик, кинули В. Путіна.
ХТО ТАКИЙ ВОЛОДИМИР ПУТІН ДЛЯ ХАБАД ?
Що підриває ліберальну - демократію ?
Відповідь однозначна:  КОРУПЦІЯ.
ХТО НАЙБРУТАЛЬНІШІ КОРУПЦІОНЕРИ ТА НАХАБНІ ЗЛОДІЇ  В УКРАЇНІ ?
УКРАЇНЦЯМ  ВІДОМО ХТО.
СТАВНИЦЬКІ–РОЗЕНБЕРГ, КЛЮЄВИ, ФІРТАШ  – ЇХ  В  УКРАЇНІ ЛЕГІОН
ВИСНОВОК:
Особи єврейсько іудо-ізраелітської орієнтації завжди, лисі чи патлаті,  бриті чи заросші - залишаються іудо -ізраелітами.
В які б одежі не рядився іудо-ізраеліт: ліберала, демократа, соціаліста, комуніста, гуманіста він завжди іудо-ізраеліт ОСНОВНИЙ ЗАКОН ДЛЯ НЬОГО ТОРА крапка
ЧИ ВИТРИМАЮТЬ АМЕРИКАНСЬКІ ТА  ЄВРОПЕЙСЬКІ ЛІБЕРАЛ- ДЕМОКРАТИ ГІБРИДНУ ВІЙНУ ЗА ЛІБЕРАЛНО  - ДЕМОКРАТИЧНІ ЦІННОСТІ  З  ОГПУ - ХАБАД - КГБ  ?

GLOBAL PERMANET WAR НАБЕРАЄ ОБЕРТІВ, НОВИХ ФОРМ, ВІДТІНКІВ, МЕТОДІВ, ЗАСОБІВ, ЦІЛЕЙ. 
НА ВІЙНІ _ ЯК НА ВІЙНІ. 
Ціль Хабад всім чіткко відома з біблійних  часів : "Влаштування життя згідно Тори - назад в пещери". 
Ціль же людства покрення нових світів в ближному космосі але вона ПОКИ ЩО ФАНТАСТИЧНА, чітко не визначена, розмита, туманна, розпливчата,  навіть в сучасній самій передовій  науці немає нічого категоричного, принцип причинності замінений принципом «ймовірного проходження подій». Багато не  тільки розвязаних, але і не поставлених  задач.

Люди знаходятся динаміці  антропогенезу, пройшли від мавп та еволюціонують в Hомо sapiens sapiens. Сумніваються, помиляються але  продовжуть вивчати природу,  створють ноосферу,  а що заважає розвитку людства еволюційно або революційно розвалють.

В 70 році н. е. був зруйнований ІЄРУСАЛИСЬКИЙ ХРАМ. Це сталося в той же самий день, 9-го Ава за єврейським календарем, в який вавилоняни спалили Храм Соломона. 
З того часу люди пройшли шлях від прямогоходячих мавподібних звірів до гуманоїдів, які порвавши  з релігійним мракобіссям зробили науково-технічну революції, створили інформаційне суспільство в соціально політичному плані відмовились від диктатур і тиранії,  намагаються стати   гуманістами, лібералами, демократами, що   сповідують мультикультиралізм.
І ОСЬ ТОБІ НА... 

ХТОСЬ ПІД ВИГЛЯДОМ ВАТНОГО ВОВИ ПУТІНА, 

ВТРУТИВСЯ В  ВИБОРЧИЙ ПРОЦЕС НА БЕРЕГАХ РІЧКИ ПОТОМАК, КАЛАМУТИТЬ   ВОДУ З ЦІЛЛЮ УЗУРПУВАТИ  НАЙВИЩУ ВЛАДУ В СПОЛУЧЕНИХ ШТАТАХ АМЕРИКИ, ДЕМОКРАТИЧНІ ВИБОРИ ПЕРЕТВОРИВ НА КЛОУНАДУ, 
ХТОСЬ ПІД ВИГЛЯДОМ ВОВИ ПУТІНА ХОЧЕ ПІДЛО ПІДІРВАТИ СПАЛЮЖИТИ ТА ЗНИЩИТИ
АМЕРИКАНСЬКІ ЦІННОСТІ ТА СПОСІБ ЖИТТЯ.
АЗОХЕНВЕЙ! 
ТОЙ ХТО СІЄ ВІТЕР - ПОЖНЕ БУРЮ.
НІЧОГО ОСОБИСТОГО.
З.І.
Якби всі, без жодного виключення, люди раптом почали жити чітко у відповідності до догматів ТОРИ, принципово відмовились від наукового пізнаннято цього б часу жили на планеті мавп
 і гадили б у ямку викопану за тином, і для сміху одним над одним, крали б лопаткою гвіно, з під серуна, як це робив Давид царю Саулу.
З.З.І.
Якщо демократи і республіканці попустять, то можливо на деякий час виникне ситуація, що прийдеться  обійтись без

айфонів, айпадів і айвотчів, вани, душу, унітазів, біде, мякого туалетного паперу, кока-коли, мяких ліжок, гарно помитих пахучим зіллям жінок і чоловіків і багато чого...
А РАПТОМ ВІДБУДЕТЬСЯ ПІДРИВ ДЕМОКРАТІЇ В США ПРИХИЛЬРИКАМИ ІДЕОЛОГІЇ МАВП ....
НУ ЩО Ж ...
НАША ПІСНЯ ГАРНА Й НОВА, 
БУДЕ  ГЛОБАЛЬНА, ГІБРИДНА, ПЕРМАНЕНТНА - ГРЕЧКА 

   АБИ НЕ  СУПЕРЕЧКА ЗНОВУ.
ОЙ...
Для кожної не зангажованої людини абсолютно ясно, що керувати Радою безпеки держави Ізраїль або його фінансами навряд чи коли-небудь допустять не єврея,  та й серед не євреїв  навряд чи знайдеться настільки "невгамовний" нахаба, який візьметься за цю роботу.

Немає коментарів:

Дописати коментар