Популярні публікації

понеділок, 17 жовтня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ВБИВСТВО ПАВЛОВА-МОТОРОЛИ ПРОВАЛ УКРАЇНСЬКИХ СПЕЦСЛУЖБ.

ПОДЕЙКУЮТЬ НІБИ СЕНЯ ПАВЛОВ ПІШОВ ТУДИ - ДЕ МАКАР ТЕЛЯТ ПАСЕ.
Жаль, що так сталось. 
Адже допити, слідство, суд, вирок набагато краще.  Тривіально замочили, а може випадково випала чека з гранти. 
Може інсценування. 
Труп опізнали по одежі.
У мережі з’явилося перше відео з місця загибелі одного з терористів «Донецької народної республіки» Арсенія Павлова, відомого під прізвиськом «Моторола». Відео показує, що
Гранати, якими був завішений Сєня, чомусь не здетонували.

З вечора, після новини про загибель Мотороли в містечку почалися ... п'янки тріумфу!
Вночі, під час комендантської години - ще були обережними, а з ранку - вже особливо не ховаються: місце-діра, орки майже всі свої-місні, до найближчої бази гаубичного дивізіону РФ в п.Грозное - не так близько ... - ось народ і осмілів.
А радіють і смажитися в пеклі Арсену-Моторолке місцеві бажають зовсім не безпідставне. В кінці січня-початку лютого 2015 року, при "звільнення" Вуглегірська від "Київської хунти" залишалися в ньому жителі в повній мірі відразу ж "відчули різницю".
Так, для картинки ЗМІ РФ, Моторола наказав долбануть з танків по двом до того цілим триповерхівці на центральному проспекті. Але основний цимес місцева вата отримала, коли по індульгенції від Мотороли його макаки з "Спарти" на протязі трьох діб в буквальному сенсі грабували місто: багато порожні квартири і чимало непорожньої.
Виносили апаратуру, білизна, килими, посуд, віджимали небагаті в містечку авто - пара непоступливих власників заробила удари мозку. Але в основному народ - і не чинив опору. Намагалися звернутися до знайомих - місцевим оркам, але ті лише розводили руками: так і вдома орків і їх рідні, по крайней мере, тих з них, хто був на той момент ще живий - не чіпали.
http://www.ostro.org/general/society/news/510779/

"Завалили" "Моторолу" люди Абхазії (Ахра Авідзба) - командира п'ятнашки (15 інтернаціональна бригада). З літа хотів вальнуть "Моторолу" за те, що його дружина нахуліганіл в Абхазії і назвала абхазів ч @ рножо..мі козо @ бами.

Профінансував акцію Ставрос Багателі, якого Захарченко призначив наглядачем за віджатою мережею АТБ ", - йдеться в повідомленні в соцмережі. Мовляв, Абхаз довго просив у людей з Кремля дозвіл на усунення." І ось тільки зараз дозволили. Після повернення "моторолкі" з відрядження по зачистці бунтарів в Луганську ".
ІМХО.
Чітко опізнаного трупа Арсенія Павлова не має. 
Отже і не має достовірних данних про його смерть. 
Якби показали, як Нємцова і Шеремета з усіма подробицями.
ЯКЩО КОРОТКО:
КОЖЕН ТРУП ВАТНИХ БАНДЮКІВ ПОВНИЙ ПРОВАЛ, АБО СВІДОМИЙ САБОТАЖ УКРАЇНСЬКИХ СПЕЦ СЛУЖБ.
Сьогодні 18 жовтня 2016 року . Інформація продовжує накоплюватись.
Ось відео з базарами Захарченка про помсту і рух по Україні.
Сам Захарченко такої лабуди не говорив би.

Електромеханік гірничої автоматики - викрутка, індикатор, тестер, пасатижі, кусачки, паяльник, пінцет і  монтаж та ремонт автоматики, телемеханіки - ось його місце в житті.
Все останнє від лукавого.
Що можуть означати слова Захарченка.
Всім відомо, що пукіністи з РФ потратили міліарди дол. США на чиновників і криміналітет в Україні: депутатів, голів рад,  чиновників МВС, СБУ, ЗСУ, Прокурорів, Судів, колишніх відстаниих офіцерів СРСР та їх сімей. Йшов підкуп влади в Україні для сприяння в ліквідації держави для українців. В Кремлі чекали результату, який проявився в Криму.
Аж раптом, щось пішло не так.
В кремлівців виникло питання.
За що платили бабло ?
ДЕ РЕЗУЛЬТАТ !?
РЕЗУЛЬТАТУ НУЛЬ.
І ТОДІ НА ПОРЯДОК ДЕННИЙ ВИЙШЛО ПИТАННЯ ВІЧНЕ КАЦАПСЬКЕ ПИТАННЯ:
"КТО ВИНОВАТ ?"
ОЧЕВИДНО, ЩО ТІ ХТО ОТРИМАВ БАБЛО !!!
ТІ ХТО КИНУВ ПУКІНА НА БАБКИ.
Пукін через Захарчанка пояснив, що буде зі зрадниками, які коли потрібно було, не чесались. Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко назвав вбивство російського найманця оголошенням Україною війни "ДНР".
Російський націоналіст Дмитро Мелаш "ДИВ" записав відео, у якому він радіє з приводу загибелі донецького бойовика арсенія Павлова "Мотороли" та відзначає це українською горілкою.
Стали відомі подробиці вбивства "Мотороли". За деякими відомостями, як вибухівку використовували пластид. А бомбу закріпили на тросі ліфта.
Крім того, колишній лідер "Правого сектора" прокоментував вбивство в окупованому Донецьку бойовика "Мотороли" і завив, що "час рудих кремлівських орків закінчується".
Ліквідація одного з ватажків бандформувань "ДНР" "полковника" Арсенія Павлова "Мотороли" стала причиною конфлікту між керівництвом "МДБ" і "МВС ДНР"
У середовищі пересічних співробітників "МДБ" до версії про причетність до знищення Арсенія Павлова "Мотороли" українською ДРГ ставляться скептично. Бойовики вважають, що в разі подібної операції українські диверсанти "обрали б більш простий спосіб ліквідації".
Ватажок так званої "Донецької народної республіки" Олександр Захарченко повідомив про встановлення особи замовника вбивства бойовика "Мотороли".
В мережі Інтернет з'явилося відео, де троє озброєних хлопців стверджують, що вбили "Моторолу". Але хлопці стоять на фоні прапору "Misanthropic Division" - організації, яка на Росії вважається екстремістською.
Заступник міністра з тимчасово окупованих територій Георгій Тука заявив, що смерть бойовика "Мотороли" може призвести до певних зачисток всередині "ДНР".
Сусіди російського найманця Арсенія Павлова розповіли, що вибух був настільки потужним, що було відчуття ніби він прогримів у них в квартирі.
Скандальний російський актор Михайло Пореченков висловив жаль з приводу смерті бойовика Мотороли: запостив пафосний віршик та назвав братом.
Дружина вбитого в окупованому Донецьку командира бойовиків Арсена Павлова (позивний "Моторола") поспіхом намагається покинути місто разом із дітьми.

Немає коментарів:

Дописати коментар