Популярні публікації

четвер, 6 жовтня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ОКО ЗА ОКО ?

Евгений Суховеев
Вчора в Харкові посеред вулиці 23-річному курсанту вистрілили в потилицю. Як передає прес-служба поліцейського відомства, 5 жовтня о 20:50 в Новобаварське відділення поліції Харкова надійшло повідомлення від оператора «102» про те, що до них звернулася жінка, яка розповіла, що на вулиці Полтавський шлях почула хлопок, схожий на постріл.

Правоохоронцями при виїзді на місце події встановлено, що молодий чоловік йшов по вулиці Полтавський шлях, і раптом невідомий чоловік вистрілив йому в потилицю.
Обставини події встановлюються, на пошук зловмисника орієнтований весь особовий склад харківської поліції.
Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
Пізніше стало відомо ім'я курсанта НТУ «ХПІ». Як повідомляє «NewsRoom», постраждалим виявився 24-річний уродженець Дніпра молодший сержант Євген Суховєєв.
Молода людина - командир групи першого курсу напряму підготовки «Інженерна механіка». Суховіїв проходив строкову, а після - службу за контрактом в 25 окремій повітряно-десантній бригаді. Євген брав участь в АТО, а в 2016 році вступив на факультет військової підготовки в ХТУ «ХПІ».  У вузі розповіли, що в курсанта вистрілили з пістолета, гумова куля з металевим наконечником потрапила в голову - в потилицю. Уже відомо, що нападник їхав за курсантом на велосипеді. Сьогодні вранці молода людина прийшла в себе, зараз знаходиться в реанімації невідкладної допомоги і, швидше за все, найближчим часом буде переведений в госпіталь. Харківські медики поки що не діставали кулю з черепа курсанта. Про це розповів завідувач хірургічним відділенням лікарні швидкої невідкладної допомоги Анатолій Бересток. 
«Куля пройшла від лівої потиличної частини, навскоси через мозок і застрягла в правій скроневій кістці. На роботу мозку вона не вплинула. Поки вона не загрожує життю, вирішується питання про необхідність її видалення. В цілому стан потерпілого оцінюється як важкий, він перебуває в медикаментозному сні »

Немає коментарів:

Дописати коментар