Популярні публікації

суботу, 30 червня 2018 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ЧІПИ В МОЗГ ВПЕРШУ ЧЕРГУ ДІЛОВАРАМ І ВЛАСТОЛЮБЦЯМ.

Всім відома формула успіху діловарів і властолюбцівв.Декалог реально-дійсних деловарскіх цінностей.1. Обмани ближнього і чесного і будь-кого.2. Убивай, грабуй, гвалтуй.3. Підкупи суддів і свідків Обмов невинного.4. Нахабство друге щастя.5. Гроші не пахнуть.6. Кому війна, а кому мати рідна.7. Загрібай жар чужими руками.8. Переможців не судять.9. Кто залишився в живих - успадковує все.10. Після нас - хоч потоп.Прочитавши цей декалог знайдуться люди, які наполягатимуть, що діловарство це виключно чесність, а ось властолібство це політика і апріорі брудна справа.
ДІЛОВАРИ І ВВЛАСТОЛЮБЦІ _ ЦЕ ОДНЕ ЦІЛЕ.Перед людством стоїть завдання: Як поставити діяльність діловарів і властолюбців під контроль та направити їх енергію в гуманістичне русло.Вихід є!ВСІХ  ДІЛОВВАРІВ І ВЛАСТОЛЮБЦІВ ЧІПУВАТИ. 
ДІЛОВАРІВ ЧІПУВАТИ ВПЕРШУ ЧЕРГУ БО ВОНИ ПОРОДЖУЮТЬ ВЛАСТОЛЮБЦІВ..Чіп після трепанації черепа вставити в мозок під кістку, що б дістати не зміг.Кожна людина через спутник, в кожен момент життя діловарів, зможе контролювати його поведінку і при появі негуманно-егоїстичних думок, відстороняти від діловарства.
 
Тим більше зараз, коли ділововари загубилися в егоїстичних лабіринтах і пішли від рішення рально-дійсних проблем виживання людства в цілому і всієї природи Землі, зациклилися на божевільній  ідеєї Золотого мільярда.Найближчий космос, а це 6400 кубічних світлових років це практично необмежеий для людської цивілізації Землі життєвий простір.

Немає коментарів:

Дописати коментар