Популярні публікації

суботу, 30 червня 2018 р.

GLOBAL PERMANENT WAR УКРАВТОДОР ЗАМІТАЄ СЛІДИ СВОЄЇ УЧАСТІ У ВІЙНІ ПРОТИ УКРАЇНЦІВ.

 У Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства подали проект державної будівельної норми, який пропонує зменшити ширину смуги руху в містах. Про це Економічній правді повідомили у прес-службі Укравтодору.
Зазначається, що у проекті ширина смуги руху в містах передбачена на рівні 3,0 метрів, житлових вулиць та проїздів- 2,75 метрів, магістральних доріг у великих містах – 3,5 метрів.
На сьогодні ж ширина смуги руху передбачена: 3,75 м – для І та ІІ категорій дороги, 3,50 м – для ІІІ, 3,0 м – для IV, а для V категорії ширина проїзної частини передбачена на рівні 4,5 м без розділення її на смуги руху.
Разом з цим, у населених пунктах, в яких діє обмеження швидкості до 60 км/год, дозволяється звужувати ширину смуги руху до 3,25 м зі встановленням дорожних знаків.
При цьому в Укравтодорі розглядають питання зменшення швидкості руху при в’їзді в населені пункти. 
Для цього використовуватимуться шикани - послідовність тісних звивистих поворотів (зазвичай у формі літери "S") на трасі, що використовується на міських вулицях для цілеспрямованого уповільнення автомобілів.
Впровадження відповідних рішень має зменшити кількість ДТП.
Так, за інформацією Укравтодору, щорічно в Україні відбувається до 180 000 дорожньо-транспортних аварій, в яких гине  5 000  і травмується 30 ооо осіб
80 % стається в населених пунктах.
ІМХО.
В черговій фінансовій афері діловари і властолюбці вирішили черговий раз задіяти  УкрАвтоДор.
Схема афери проста.
Всім відомо, що дороги в Україні це місце відмивання коштів. Так наприклад всі дороги побудовані в СРСР вужчі ніж вказано в стандартах та проектній документації. Тобто ширина доріг по проектних документах одна, так як пишеться в статті, а насправді така, яку діловари-хохмачі з Укравтодору планують запровадити.
ТОБТО НІЧОГО НЕ БУДУТЬ РОБИТИ
на дорогах, дороги які були візькі такими й залишаться. Тільки тепер Укратодор в судах дістати ста не можливо. Автодоровські хохмачі можливо лише напишуть відповідний стандарт та несуть зміни в паспорти доріг. 
Напишуть липові акти про маштабні дорожні роботи на міліярди доларів поділять і втічуть в Ізраїль, як це робив Зв'ягільський, Ставницький і багато інших менш відомих.
 Нацарював мільйон і втік.
Ось приклад автобану ХХІ століття.

Відеоролик, демонструє актуальний стан дорожнього покриття і розміри 

Міжнародної траси М-12 на ділянці Вінниця - Умань. Довжина ділянки 200 км. 
 ВЕСНА 2018

Немає коментарів:

Дописати коментар