Популярні публікації

понеділок, 5 червня 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR НА ВУЛИЦЯХ МІСТ І СІЛ ПАНУЄ ТЕРОР ПОТРІБНО БУТИ ПИЛЬНИМ.

Кожна людина має право на зброю. 
Це право повинно гарантуватись державою ! 
Право на зброю забезпечує можливість особи захищати своє життя і здоров'я, життя і здоров'я інших людей, інтереси держави чи суспільства від суспільно-небезпечних протиправних посягань. 

Хто має дозвіл на носіння зброї  в Україні?
Спецслужби і більше ніби ні хто. 
Мисливці, колекціонери якісь дозвільні папери мають.
Кримінальники, ідейні терористи, психопати, професійні кілери мають зброю без дозволів держави.
Основній масі людей зброю носити  заборонено.
«Якщо коротко, органи його черева були порожніми і виявилися неушкодженими, що дало можливість перелити йому назад його власну кров, що витекла з пораненої печінки. Частину легені, щоправда, довелося видалити і накласти шви на розірвану діафрагму»
У четвер, 1 червня 2017 року, в Києві на Подолі сталася стрілянина внаслідок якої двоє чоловіків отримали вогнепальні поранення. 
Жертвою стрілянини виявився уродженець Чечні Адам Осмаєв, якого в Росії звинувачують у замаху на президента Володимира Путіна. 
Адам Осмаєв – чеченський доброволець і командир батальйону імені Джохара Дудаєва, який брав участь у воєнних діях на Донбасі на боці сил АТО.
18 листопада 2014 року суд в Одесі зняв з Осмаєва обвинувачення в замаху на Путіна, але визнав винним за трьома статтями Кримінального кодексу України – незаконне поводження з вибуховими речовинами, знищення чужого майна з необережності і перетинання державного кордону України за підробленими документами. Його засудили до двох років і дев'яти місяців ув'язнення (цей термін дорівнював проведеному в СІЗО) і звільнили просто в залі суду.
З грудня 2014 року Осмаєв брав участь в антитерористичній операції на Донбасі, очолював батальйон ім. Джохара Дудаєва.
Чоловік, який у четвер здійснив замах на Адама Осмаєва, перед зустріччю представився кореспондентом французької газети Le Monde Алексом Вернером. Пізніше журналісти видання заявили, що в ньому немає співробітників з таким ім'ям.  В нападника при собі був український паспорт виданий у лютому минулого року на ім'я одесита Олександра Дакара.  За даними одеських ЗМІ, його реальний власник загинув ще в 2001 р.
ІМХО.
По українських містах селах і орудують ДРГ україноненависників, ідеологічні терористи, кримінальні бандити і наймані кілери іноземних спецслужб.
 Тепер кожному, хто з українців щиро приймає участь у війні проти новоспечених воргів: генералам, офіцерам, солдатам, держслужбовцям, волонтерам, активістам  і  просто людям, які в своєму житті спілкуються українскою мовою загрожує смертальна небезпека. Їм потрібно  бути уважними в спілкуванні і завжди мати зброю на готові.
Адже для кожного українця не має нічого дивно в тому, що 10 днів кілер з  двома чужими призвіщами,  намагався зустрітись з Адамом Осмаєвим, командиром батальйона ім. Дж. Дудаєва і ним не зацікавилось ні МВД, ні СБУ, ні ГУР. Десять днів ховав зброю. І під час зустрічі мав при собі зброю без дозвільних документів.
Кіллер вільно пересувався по Києву, жив готелях, мав автомобіль, банківські картки та добув у когось номер мобільного телефона Адама Осмаєва. 
Хтось вірить в те, що телефон Адама Осмаєва і його дружини Окуневої не прослуховувася.
Хтось вірить, що хто б не позвонив Осмаєвим негайно не відслідковувались і не встановлювались. 
Кілер був не аби як підготовлений і  ще той артист, володів французькою, російскою мовами, з дуже надійними ксивами з німецьким призвіщем Вернер та іменем Алекс.  Зумів легко обвести кругом пальця українські спецслужби.  Маніакально десять днів насолоджувався спілкуванням з Осмаєвим і мав отримати не аби яке задоволення від споглядання двох трупів, чоловіка і жінки. Чекав часу коли  відтягнетьсясь на курорті на пляжі біля соленого моря з дівками за бабки отримані за чисту роботу.
Але отримав кулю в хребет від жінки Осмаєва і з ненавистю дивився одним оком на Окунєву. 
Окунева, жала йому пальцем на око і поставила не вірне запитання  хто прислав : "Путін чи Кадиров ?"
Потрібно було просто запитати: "Хто послав ?" ЦРУ, МОСАД, ЧИ ФСБ і відповід могла б дуже здивувати.
ВІЛЬНО І ПІД ПРИКРИТТЯМ В УКРАЇНІ ПРАЦЮЮТЬ  ЦРУ, СБ та ГРУ РФ, МОСАД. 
ЧИЙ  КІЛЕР   ТАЄМНИЦЯ СЛІДСТВА І ОДНОЧАСНО ТАЙНА ПОЛІШЕНЕЛЯ. 

Немає коментарів:

Дописати коментар