Популярні публікації

середу, 28 червня 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ЗАГИНУВ ПОЛКОВНИК МАКСИМ ШАПОВАЛ

В понеділок набирав текст про війну і зробив такий собі монтаж

У вівторок  8:15 ранку. В Солом'янському районі стався вибух в автомобілі "Мерседес".


За кермом був  командир спецназу Головного управління розвідки – полковник Максим Шаповал. 



Від потужного вибуху він  загинув на місці. Максим Шаповал проводив спецоперації в Лугандоні. 

Його вбивство стало черговим в серії нападів на українських військових, розвідників і представників служб безпеки, які були організовані російською розвідкою.

Ця кампанія, схоже, ставить за мету послабити українські можливості в сфері обороноздатності, а також залякати українців політиків, держслужбовців, військових ЗСУ, МВС та СБУ і волонтерів.

В Україні йде війна і українцям  доводиться в  спиратися на патріотизм, не тільки на державні структури але й  підтримку волонтерів та благодійні збори всього необхідного, а також постійно боротися проти політичної нестабільності в столиці і регіонах які до цих перебувають під впливом законсервованих агентів впливу іноземних спецслужб і не тільки російських.

Перш ніж втекти з України, екс-президент Віктор Янукович і його поплічники роками послаблював військові можливості України. Вакуум в армії, який залишився після Революції і його янучар, заповнили такі, як Шаповал, які розуміли, що Москва збирається зробити, а також пам'ятали жорстокий урок з усіх попередніх випадків російської агресії на пострадянському просторі: ніхто не прийде на допомогу і захищатися доведеться самому .  Шаповал зробив великий внесок в можливості України в сфері безпеки. Полковник Шаповал зробив те, що було потрібно  і  те що зміг. Більшість з його звичайної військової роботи до сих пір засекречені і не можуть бути розголошені.  Він займався розвитком теорії і практики контррозвідки, методів протистояння проти нових секретних, гібридних способів ведення необ
`явленої, а по суті перманентної глобальної війни в тому числі і від Московії. Це вимагало гнучкого, швидкого, креативного мислення та здатності будувати і керувати інструментами в сфері безпеки. Результати цієї роботи показують, що Україна знаходиться на передньому краї  в переосмисленні сучасної GLOBAL PERMANENT HYBRID SECRET WAR
Є така думка що ніби протягом 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 років сучасні українці ведуть війну проти московських сил і до сих пір не програли.
Насправді Україна  знаходиться в стані глобальної перманентної гібридної секретної війни з першого дня проголошення НЕЗАЛЕЖНОСТІ.
НЕ ТІЛЬКИ ЯНУКОВИЧ І  ЙОГО ПОПЛІЧНИКИ ДЕПУТАТИ, МІНІСТРИ, ПРОКУРОРИ, СУДДІ ТА ЧЛЕНИ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ ЗНИЩУВАЛИ ОБОРОНОЗДАТНІСТЬ УКРАЇНЦІВ. 25 РОКІВ ПРОТИ УКРАЇНЦІВ ПІД ПРИКРИТТЯМ ІНОЗЕМНИХ ДЕРЖАВНИХ І ПРИВАТНИХ СПЕЦСЛУЖБ ВОЮВАЛИ ВСІ ПОСТРАДЯНСЬКІ МАРОДЕРИ І ЇХ  КРЕАТУРА. ВЕСЬ ПОЛІТИКУМ В УКРАЇНІ ЗАВЕРБОВАНИЙ ІНОЗЕМНИМИ ПРИВАТНИМИ І ДЕРЖАВНИМИ СТРУКТУРАМИ І ДІЄ ВИКЛЮЧНО В ЇХ ІНТЕРЕСАХ.
Збройні сили України сьогодні єдина сила, яка веде наземну війну проти оновленої російської армії. Москва використовувала Схід України як лабораторії для випробування нових інструментів електронної боротьби і спецназу, Україна також вчилася на цих атаках і пройшла тернистий шлях, щоб навчитися протистояти їм. Консультанти, спостерігачі і радники з Заходу в Україні намагаються вивчити досвід українських колег. Вони присутні на українській території і для цього теж.
Москва успішно веде гібридну секретну війну і  домоглася того, щоб дебати війну в Лугандоні велися лише про те, чи ефективні Мінські угоди чи ні і про збереження або скасування санкцій. Нічого з цього не стосується захисту України і покарання Росії за агресію проти неї. Мало хто говорить про посилення обороноздатності України, її наступальних і розвідувальних можливостей.
По пальцях можна перелічити західних експертів і радників  які вважають що:
Нам всім потрібно інвестувати в ЗСУ, тому що якщо Україна - випробувальний полігон, то кінцева мета Московії - це захоплення інтелектуальних і матеріальних ресурсів і глобальний контроль  Західного світу перелицьованими потомками більшовиків і їх караючим мечем  не тільки спецслужбами ОГПУ, НКВД, КГБ, ФСБ і ГРУ, але й приватними терористичними ЧОП.
Європа і США  підтримує карикатурну  реформу поліції, але не не чути про фінанасування контррозвідки, в той момент, коли все більш зухвалі операції іноземних розвідок в Україні сильно шкодять системі внутрішньої безпеки країни? Українська розвідувальна створюється заново і дуже залежна від кадрів. Іноземні  аналітичні органи спецслужб вважають, що знають  як деморалізувати особовий склад офіційних державних українських спецслужб, вбиваючи  кадри просто на вулицях столиці, але звичайні волонтери, які щиро і відкрито працювали на добро українців знають як зробити свою роботу таємною, а також визначились хто є хто в Україні.
GLOBAL PERMANENT HYBRID SECRET WAR  НЕ МАЄ НІ ПОЧАТКУ, НІ КІНЦЯ, НІ ПОРАЗКИ,  НІ ПЕРЕМОГИ.
ФОН КЛАУЗЕВІЦ ВВАЖАВ, ЩО ЗАВДАТИ НИЩІВНОЇ ПОРАЗКИ ПРОТИВНИКУ МОЖЛИВО ЛИШЕ ПРИ СПІВВІДНОШЕННЮ СИЛ 5 : 1.
УКРАЇНЦІ МАЮТЬ ДОСВІД ВЕДЕННЯ ПЕРЕМОЖНИХ  ВІЙН НАВІТЬ  ПРИ СПІВВІДНОШЕННІ 1 : 1000.
ЩЕ НЕ ВСІ УКРАЇНЦІ РОЗУМІЮТЬ СУТЬ ПОДІЙ В УКРАЇНІ, АЛЕ ВЖЕ ТИХ ХТО РОЗУМІЄ, ЩО В УКРАЇНІ ЙДЕДЕ ПОВНОМАШТАБНА GLOBAL PERMANENT HYBRID SECRET WAR ДОСТАТНЬО, ЩОБ ІНОЗЕМНІ ЗАБРОДИ НЕСЛИ ТЯЖКІ  НЕПОПРАВНІ ВТРАТИ.
 ВИСНОВКИ:
1.   МАКСИМА ШАПОВАЛА СТРАТИЛИ ДЕМОНСТРАТИВНО ПО СЕРЕД ВУЛИЦІ В ДАЛЕКОМУ ТИЛУ В МИРНІЙ СТОЛИЦІ УКРАЇНИ КИЄВІ З ЦІЛЛЮ ПРОДЕМОНСТРУВАТИ ВСІМ УКРАЇНЦЯМ,  ЩО БУДЕ З ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНСЬКИХ ІНТЕРЕСІВ І ПОКАЗАТИ СВІЙ СТАТУС В КИЄВІ ТА УКРАЇНІ.
2.    ЗСУ, СБУ, МВС  УКРАЇНИ НЕ ДО КІНЦЯ КОНТРОЛЮЮТЬСЯ УКРАЇНЦЯМИ. СЕРЕД СПІВРОБІТНИКІВ СИЛОВИХ СТРУКТУР, ЩЕ БАГАТО ЗАКОНСЕРВОВАНИХ АГЕНТІВ І ДИВЕРСАНТІВ ІНОЗЕМНИХ СПЕЦСЛУЖБ .
3.    МАКСИМ ШАПОВАЛ НЕ ДО КІНЦЯ УСВІДОМЛЮВАВ СЕБЕ УКРАЇНЦЕМ І ЗАГРОЗ І НАСЛІДКІВ ЯКІ МОЖУТЬ З ЦЬОГО ВИНИКНУТИ, ТАК САМО ЯК І  МІНІСТР ВСУ КРАВЧЕНКО, ЯКОГО ПОКІНЧИЛИ САМОГУБСТВОМ ДВОМА ПОСТРІЛАМИ В ГОЛОВУ, НЕ РОЗУМІВ СВОЄ РОЛІ, ЯК УРАЇНЦЯ В СИСТЕМІ ТЕПЕРІШНЬОЇ СИСТЕМИ ВЛАДИ.
4.    БАГАТО ІНШИХ ФАХІВЦІВ ВІЙСЬКОВОЇ СПРАВИ ТАКОЖ ЗАГИНУЛИ НЕ ВИПАДКОВО, А В РЕЗУЛЬТАТІ ЦІЛЕНАПРАВЛЕНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ІНОЗЕМНИХ ДЕРЖАВНИХ І ПРИВАТНИХ СПЕЦСЛУЖБ І ПЕРШ ЗА ВСЕ БО БУЛИ УКРАЇНЦЯМИ І ПРАЦЮВАЛИ НА УКРАЇНСЬКУ ДЕРЖАВУ.
ЩО РОБИТИ:
1.    ВСІ УКРАЇЦІ ПОВИННІ УСВІДОМИТИ: ЙДЕ ВІЙНА САМЕ ВИКЛЮЧНО ПРОТИ КОЖНОГО З НИХ І НАВІТЬ БЕЗООГЛЯДНА  І ВСЕОХОПЛЮЧА ЛОЯЛЬНІСТЬ ДО ІНОЗЕМНИХ ЗАБРОД, НАЦМЕНІВ І МАЛАНЦІВ ВЕДЕ ДО ДЕМОНСТРАТИВНО ПРИНИЖУЮЧОЇ, СМІХОТВОРНОЇ СМЕРТІ СЕРЕД БІЛОГО ДНЯ, НА ОЧАХ У ЗЛОПОПИХАЧІВ ПІД ЇХНІЙ ГОМЕРИЧНИЙ РЕГІТ
НАЦМЕН І МАЛАНЕЦЬ БУДЕ МИЛО УКРАЇНЦЮ ПОСМІХАТИСЬ І ВСУНЕ БОМБУ ПІД СИДІННЯ. НА КАМЕРУ СКАЖЕ, ЩО ТЕРОРИСТ ВТІК, А САМ РАДІСНО ПОДУМАЄ НАХМУРИВШИ БРОВИ: «ЩЕ ОДНОГО РАГУЛЯ, КОГУТА, КАБАНА, СВИНОМАТКУ – ЗАВАЛИЛИ !»

2.    ТЕПЕР УКРАЇНЦІ,  ЯКІ МАЮТЬ ДОСВІД В КОНТРБОРОДЬБІ З ІНОЗЕМНИМИ СПЕЦСЛУЖБАМИ ПОВИННІ СЛІДКУВАТИ ЗА СОБОЮ І БУТИ ДУЖЕ ОБЕРЕЖНІ І УВАЖНІ. АДЖЕ КОЖНИЙ ПРИ СУЧАСНИХ ЗАСОБАХ СПОСТЕРЕЖЕННЯ  ЛЕГКО І  ПРОСТО МОЖЕ ОСОБИСТО КОНТРОЛЮВАТИ І СВОЄ АВТО І КАБІНЕТ І ЖИТЛО.
3.    ЯК ВЕСТИ СЕБЕ КОЛИ ЩОСЬ НЕ ЗРОЗУМІЛО ЧОМУ УЧВОРИВ АБО ДЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ЛОЯЛНОСТІ ЗРОБИВ ТЕ, ЩО ВИМАГАЮТЬ ТЕРОРИСТИ-ШАНТАЖИСТИ ВІД НАЦМЕНІВ І МАЛАНЦІВ. 
ТУТ РЕЦЕПТ ПРОСТИЙ ЯКОМОГО ГЛИБШЕ ЛІКВІДУВАТИ ТЕРОРИСТИЧНУ ЗАГРОЗУ.
P.S.
ХТО МОЖЕ СТАТИ АГЕНТОМ ІНОЗЕМНОЇ СПЕЦСЛУЖБИ  В УКРАЇНІ


100 % АГЕНТОМ ІНОЗЕМНОЇ СПЕЦСЛУЖБИ СТАЮТЬ ОСОБИ І ПОТОМКИ ОСІБ У ЯКИХ СОВЕТСКАЯ ВАТА ГОЛОВНОГО МОСКА
ПОТРІБНО МАТИ НА УВАЗІ НЕ ЛИШЕ МОСКОВСЬКІ КОНСЕРВИ.


Немає коментарів:

Дописати коментар