Популярні публікації

середу, 31 травня 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ТАЄМНИЙ ЛИСТ ПРЕЗИДЕНТУ ФРАНЦІЇ МКРОНУ

Родичі, колеги і друзі політичних заручників Кремля, а також громадські активісти та правозахисники звернулися до президента Франції Еммануеля Макрона в зв'язку з візитом 29 травня в Париж президента РФ Володимира Путіна. Президенту Франції нагадали, що Путін стоїть «на вершині піраміди авторитарно-репресивної клептократії Росії» і, яка розвязала гібридну вінйну, окупувала частину тереиторії і творить свавілля на окупованих територіях України, організовує політичні переслідування, таємні, поза судові вбивства, викрадає  і бере в заручники громадян України. Ставимо Вас до відома шановний пане Презеденте, що Путі не просто XYULO, А ВПРАВНИЙ PUZDUD.
Путін Вам,пане Президент, прямо в очі puzdiv, ніби королева Ана є росіяцькою принцесою. 

Якщо Ви шавновний пане Президент, будете проводоти намірно толерантну політику до етнічних виходців з французьких колоній, то настане час, років десь через 1000, що французам і всьому світу будуть розказувати, що король Генріх і його королева Анна були арабами і саме араби заснували і розбудували Париж і Францію. 
Дійсність така, що Ярослав Мудрий наклав данину не тільки на в'ятичів, а й на фіно-угрів, і призначав керувати землями Залісся навіть не князів - своїх синів, а просто намісників. Київське держава звільнила предків росіян від виплати данини хазарам, навчила їх писемності, долучила до християнської культури, Візантійського обряду. 
В середині 12 століття предки теперішніх росіян відділилися від Києва. 
В Залісся утворилася свою власну державу - Суздаль, яке пізніше стало називатися Московією. 
Межі Володимиро-Суздальського князівства відповідали кордонам фіно-угорського племені меря, але це було вже через століття після Ярослава Мудрого.

Немає коментарів:

Дописати коментар