Популярні публікації

середа, 8 лютого 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR КОНЧИНА ПСИХА ГІВІ ПРОВАЛ СЕЦСЛУЖБ УКРАЇНИ.

Черговий пацієнт, міської психіатричної лікарні № 1 

м. Донецька, на вулиці Петровского, 268а, вчинив 

 самогубство. 

Звали його Михайло Толстих, в психіатричній лікарні

 він видава себе за грузина на імя ГІВІ. 

Обставини самогубства тривіальні. 

Накурившись спайсу та випивши станкан водки почав 

не подитячому бавитись з джемелем.


Джміль його покусав на смерть.




Лугандон був є і буде лідером за кількістю самогубств в Україні. Всесвітня організація охорони здоров'я підрахувала, що на психічні розлади страждає кожна дев'ятий  Даунбас, тобто не менше 0,5 млн. мешканців Луганськоої та Донецької областей
За словами психіатрів за останні два роки через захворювання даної області кількість інвалідів зросла на 13%. Також зростає число страждаючих шизофренії, маніакально-депресивним психозів і епілепсії. Причина: масове пянство, наркоманія набули масового характеру. Для порівняння можна озвучити показники за кількістю суїцидів в Донеччині і Україні: 30 випадків на 100 тисяч осіб на рік! В решті України 12 .. Теж до речі Високий рівень в два рази вище ніж в європі, але нижче ніж Росії 27 чол на 100 ТИСЯЧ ..

Згідно з даними різних незалежних експертів, в Україні вживають наркотики від 1 до 1,5 мільйона осіб, при цьому їхня кількість щорічно збільшується на 8-10%.  У 2013 році, як повідомляє Міністерство охорони здоров'я України, в країні налічувалось 387 тис. споживачів ін'єкційних наркотиків. При цьому зафіксовано зростання споживання наркотичних речовин - якщо в 2001 році їх кількість становила 21 особу на 10 тис. населення, то в 2013-му - вже 33 людини.  Щорічно від наркоманії в Україні помирають близько тисячі людей, водночас незалежні експерти говорять про 10-12 тисяч осіб. В  Україні 22% людей, що вживають наркотики ін'єкційним способом, заражені ВІЛ. А світова статистика показує, що близько 30% людей, які використовують ін'єкційні наркотики, живуть з ВІЛ.
Зростання психічних розладів пов'язаний зі збільшенням числа інвалідів. Фахівці кажуть, що зупинити це найближчим часом не вдасться. Це пов'язано зі складною суспільно-політичною обстановкою. Багато безробітних і криміналітету. 
Варто відзначити, що реальну небезпеку тут представляють близько трьохсот тисяч потенційних серійних убивць і сексуальних маніяків, для яких характерне це неконтрольоване почуття збудження. Характерною особливістю цього контингенту є не бідність, а розбещує багатство, високі посади в держапараті міліції, прокуратурі, армії.
Не всі офіцери запасу знайшли для себе заняття після закінчення служби. Маючи досить високу пенсію постійно пиячать та в стані алкогольного дерилія  несуть маячню  "про добрі старі совєтські часи"
Більшість людей, яка не смогла засвоїти шкільну програму на старості рокій впали в стан сенільної деменції та неадекватно сприймають навколишню політичну обстановку і сприймають зрадника справи пролетеріату, буржуїна В.В. Путіна, як комуністичного месію.
Статистика, говорить про те, що близько 80% дітей в Лугандоні народжуються вже з психічними захворюваннями. Потім ці дітки починають розвиватися в несприятливій обстановці. Мами курять, п'ють приймають наркотики рано починають виходити на роботу, віддаючи дітей в ясла або няні, . А для дитини в дошкільному віці дуже важлива материнська турбота, і якщо її не вистачає, це привід для розвитку стресу, і як наслідок виникнення страхів, фобій, боязні самотності. Діти з малюків спостерігають п'яний і наркотичний чад батьків. По телевізору дивляться метовско-безпредел кримінальналщину.
Так звана господарсько - політична еліта від президента до дрібного чиновника районного маштабу також не відстає. Масово застосовує психостимулятари, кокаїн, амфітаміни, бутірати, спайси та здобрюють вишуканими сортами лікеро-горілчаними, так званими елітними винами, коньяками, лікерами і нажлуктившись бачать себе Наполеонами. Але не під контролем врачів у психіатричній лікарні, а у владних кабінетах. Генеральний прокурор України Пшонка бачив себе в образі Наполеона.

ПРокурор Криму Поклонська була собою зачарована.
ВІктор Медведчук бачить себе Імператором в орденах - замість того, щоб лікуватись а божевільні приймає участь у врегулюванню конфлікту з даунбасами і лугандонами.
У Медведчука очевидний маніакальний психоз, але він В.В Путіна і кандидат Кремля на посаду  верховного  правителя України.
З 2014 року на руки  психопатам з кримінальним світоглядом  видали сучасну зброю. 
 УКРАЇНЦІ УГАМОВУЮТЬ ПСИХІВ.

ІМХО.

Поховали перших медійних героїв Лугандона Даунбаса. 
Хто з пересічних українців впевнений, що вони знищені?
Ці похорони свідчать про лише одне - йде  безпардонний догововірняк.
Одіозних оболтусів прибирають з медіапростору, і не обовязково вони стають мертвими. Показали по голубому ящику, якісь людські, не розпізнані останки. Хитрощі спецслужб всім відомі. Спецслужби, на то вони і спецслужби, щоб представляти дезинформацію,  так як їм вигідно.  

Гіві, Моторола та інші добре вислужились перед Путіним, а Путін своїх не кидає.
Путіноїди влаштували медійну похоронну інстценіровку і вивели кого потрібно з медіапростору,  щоб з ввести нових медіантів та медіотів з інтелігентними фейсами та знанням англійської. Нові, дуже вумні і красиівиє зявляться в Лугандоні і можуть  сподобатись ХУГУ і успішно провести  переговори про вибори в Лугандоні. 
Для цього можуть влаштувати навіть переворот в Лугандоні. 

Плотніцького, Захарченка та їх сподвижників та коханок повішати на центральних майданах Донецька та Луганська, та як це зробили  розгнівані італійці і повішали за ноги коханку  великого італійського дуче Беніто Мусоліні і всіх хто їхав з ним в машині.

Смерть кожного з одіозних подонків Лугандона, це провал СБУ, МВСУ та ГРУУ, ЗСУ.

Кожного з одіозних мерзотників потрібно захоплювати живим, доставляти в Україну, проводити детальне  слідство, психіатричні експертизи, публічний суд, вирок і якщо суд вирішить то тілки тоді тюрма. Смертна кара в Україні відсутня.

ІНАКШИЙ ПЕРЕБІГ ПОДІЙ - ЦЕ 


ДЕРЖАВНА ЗРАДА 

А так ніби війни не має, людей нищать без слідства та суду.


Немає коментарів:

Дописати коментар