Популярні публікації

пʼятницю, 10 лютого 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ЗА ЩО РУСКІЄ НЕНАВИДЯТЬ УКРАЇНЦІВ

Що рускім не подобається в українцях ? 
За що  закликають винищити мільйониони українців, заборонити українську мову, закрити українські школи та вузи, заборонити українську писемність, а хто не згідний вислати на Далекий Схід ?
ПОНАЗБИРУВАВ В НЕРЯХ ІНФИ.
1. Українці ніколи не знають, хто у них переможе на виборах. Росіяни, не можуть жити в такій невизначеності: вони завжди хочуть наперед знати,  переможе на виборах і як розподіляться місця.
2. Якщо українці обрали брехуна, злодія і хабарника, то вони не будуть чекати кінця терміну, а просто будуть його гнати. Для російсыян корупція, злодійство і свавілля - священний привілей влади і скрепа страни. На неї не можна робити замах.
3. Українці западнікі і хочуть бути в Європі, а не в Азії. Вони добре розуміють те, в чому переконані   росіяни: панування закону, свобода і права людини, ефективна економіка і соціальна держава - шкідливі вигадки, що руйнують націю. Для духовного здоров'я немає нічого кращого  деспотії.
4. Українці не бачать нічого поганого в тому, щоб працювати за кордоном офіціантами, слюсарями, водопровідниками і збирати полуницю. В українців  відсталу переконання, що всяка праця почесна. Це не для росіян. Росіяни - суцільна нація кріейтерів, бізнесменів і шоуменів.
5. Росіяни переконанані що українці не можуть створити ефективної економіки. Інша  справа росіяни:  власними зусиллями підняли ціну на нафту до 120 доларів за барель, а отриманими коштами розпорядилися так дбайливо, що створили економіку яка дозволяє за якістю життя випередили навіть Венесуелу.
6. Плодами українського праці скористалися олігархі.Зато в Росії все по-чесному!
7. Підлі укри не захотіли зустріти хлібом і сіллю братські російські танки. Це зрада багатовікової дружби наших народів! Приїхати  на танках в Україну - це прояв братерства.
8. Українці проводжають своїх загиблих солдатів як героїв. Російські ретельно приховують свої могили.
9. Україна наполегливо відмовляється впасти під вагою власних помилок і злочинів. А Захід допомагає їй відтягнути кінець. 
10. Українці розмовляють на співучій МОВІ, яку назло росіянам та полякам,  їм ПРИДУМАЛИ АВСТРІЙСЬКІ ГЕНЕРАЛИ австрійського генштабу часів Франца Йосипа, а українці, відмовились від московськоої церковно-славянської і плекають цю придуману австрійським цісерем штучну і наскрізь провінційну мову і культуру назло не тільки росіянам, але і полякам. Руські чомусь впевнені, що до придумування української мови причетні і поляки. І тому українці не хочуть користуватися ні могутнім російським матом, ні польським язиком  і відмовляються від великої російськомовної попси.
11. Всі українці знають слова національного гімну і співають його зі сльозами на очах. Адже його придумали особи з польськими призвіщами Чубинський і Вербицький  Дурні! Адже досить просто розкривати рот, імітуючи спів. І, нарешті, головне, за що вони не люблять українців і що їм не пробачать українці показують, що інший шлях можливий. Тут і зараз".
12. В українців відсутня політична та економічна платформи. Українці взяли на  озброєння теорію і практику українського інтегралного націоналізму, яку винайшов для них росіянин Дмітрій Донцов.
ВСЕ РІВНО НЕ РОЗУМІЮ  ЧОМУ ЙОСИП БРОДСЬКИЙ НАПИСА ТАКІ ВІРШІ.



Немає коментарів:

Дописати коментар