Популярні публікації

середу, 15 лютого 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ТРОХИ ПРО ДЖЕРАДА КУШНЕРА.

Джаред Кушнер  (англ. Jared Kushner; род. 10 січня 1981) - американський бізнесмен, власник девелоперської компанії і газети New York Observer.

Син американського девелопера Чарльза Кушнера, розвивав його бізнес.

Чарльз Кушнер (в центрі) з дружиною Серіл і адвокатом після суду, який засудив його до 2 років і штрафу в 40 тис доларів за фінансові порушення і помсті своїй сестрі, яка свідчила проти нього. Джаред Кушнер - чоловік Іванки Трамп, дочки 45-го президента США Дональда Трампа.  З 20 січня 2017 старший радник президента США Дональда Трампа. 
Історія  Джареда Кушнер розпочалась в Білоруському містечку Новогрудка.  https://ru.sputnik.md/world_society/20160710/7945073.html
Вночі 26 вересня 1943 року - один за іншим - в'язні гетто спустилися в тунель і втікли в ліс в єврейські партизани. Так бабуся Рая Кушнер попала в єврейський партизанський загін Бельського. У загоні Рая Кушнер познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Йозефом Берковичем, який прийшов до загону Бєльських в 1944 році. Перед еміграцією в США Беркович взяв прізвище Кушнер.  Тут зіграв роль статус. Кушнер були заможними людьми, а Беркович - з бідної сім'ї .  Хоч можливо потрібно було законспірувати Берковича, як агента НКВД.
Зять у Президента США Дональда Трампа має гарну освіту та успіхи в бізнесі. Джерад схоже добрий батько трьох дітей і  чоловік для дружини.
Останнім часом навколо самого Президента США Дональда Трампа активізувалось ідейсько ізраїльське  лоббі.  Серед них  ізраїльський публіцист відомий українофаг, кремлівського розливу Авігдор ЕСКІН.

Його чомусь муляє русофільська складова в політиці новообраного Президента США. Ось що він сказав : «Помітно посилилася останнім часом агресивна риторика представників Держдепу США і ЦРУ на адресу Росії – ця спроба йде від адміністрації Президента Обами, щоб максимально ускладнити обраному президенту Сполучених Штатів завдання нормалізації відносин з Москвою».

"Держдеп і ЦРУ є тими установами, які не можуть змиритися з Дональдом Трампом і його останніми призначеннями. Адже важливо не тільки те, що Трамп в'їде в Білий дім, а й з ким саме він туди в'їде. І тут ми стикаємося з дуже цікавим явищем : схоже, що Трамп збирається виконувати свої обіцянки. Хоча і не всі: можна привести приклад з тієї ж Хілларі Клінтон, про яку він говорив, що якщо він прийде до влади, вона буде сидіти в тюрмі. А вигравши вибори, сказав, що відмовляється від цих своїх слів. Але він, судячи з його призначенням, збирається виконувати всі інші обіцянки, які він дав - зовнішньополітичні. І генерал Флінн (колишній керівник військової розвідки США Майкл Флінн, якому запропонована посада радника президента США з нацбезпеки,  і майбутній глава Держдепу, керівник компанії Exxon Mobil Рекс Тіллерсон - це люди, які мають за плечима солідну історію розуміння важливості американо-російських відносин ", - вважає Авігдор Ескін.
 
Ізраїльський публіцист, вічний борець з фантомними, ним особисто видуманими прибічниками нацизму і забуває викрити єврейські, гносеологічні корені марксизму - ленінізму та результати його діяльності

Ескін особливо звернув увагу на особистість зятя обраного президента США - Джареда Кушнера, який, як повідомляли американські ЗМІ, може зайняти посаду ключового радника в Білому домі: "Дуже важливо відзначити роль зятя Дональда Трампа - Джареда Кушнера. Це людина, дідусь і бабуся якого були в білоруському партизанському русі. Ви розумієте, що не в кожного американського президента був найближчим радником людина, яка з дитинства слухав історії про білоруських партизанів".
Эскін надіється розказати Джераду Кушнеру чергову байду:
В цьому відео Ескін згадав: 
 1 липня 1941 року.  https://nesterdennez.blogspot.com/2017/02/global-permanent-war.html
Ескін в українофобстві не один. 
Такими як Ескін, в світі дуже багато. Ним можна  ставок  гатитити.   https://nesterdennez.blogspot.com/2017/02/global-permanent-war_10.html.
P.S.
Джерад Кушнер, коли черговий раз повинен буде слухати, розповіді чергового Ескіна, або Нобелівського лауреата про Україну, українців, Петлюру, Бандеру і взагалі про нацистів повинен мати на увазі слідуючий момент із історії своєї родини та подій які відбувались в 1942 - 1944 роках Білоруських лісах. які торкаються його і тільки його особисто.
Кожна, народжена людина абсолютно унікальна. 
Війна, ссмерть, розстріли СС, ГЕСТАПО це жах.

Разом з тим, якби не Гітлер і нацисти, то Джаред Кушнер білого світу ніколи б не побачив, Іванка Трамп мала б іншого чоловіка,  а Трамп іншого помічника. Хтось інший продавав би елітне житло в престижних райнах Ню-Йорка.
Рая Кушнер ніколи б не зустрілася б з Йосипом Берковичем. А як і би зустрілась, то навіть на нього б не подивились. 
Немає Гітлера і нацистів, концтаборів, гето  і у Раї був би інший більш достойніший для її положення чоловік. Йосип Беркович мабудь також знайшов собі іншу жінку.
Безумовно у них були б діти і можливо не одна дитина.
АЛЕ СЕРЕД НИХ НЕ БУЛО Б БАТЬКА - ЧАРЛЬЗА  КУШНЕРА І ЯК НАСЛІДОК САМОГО ДЖЕРАДА.
ЛЮДИ КЛЯНУТЬ ТЕ, ЩО НАПРЯМУ СПРИЯЛО ЇХНІЙ ПОЯВІ НА СВІТ.
НІЧОГО ОСОБИСТОГО, ТАКА ПРАВДА ЖИТТЯ.



Немає коментарів:

Дописати коментар