Популярні публікації

вівторок, 7 лютого 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ЗБРУЧ ЦІКАВИЙ МЕДІА РЕСУРС.

Заглянув на інтернет ресурс "ЗБРУЧ". Де що почитав, дещо прокоментував про сучасну полсько українську гібридну війну.
Тарас БАЗЮК  http://zbruc.eu/node/60896
Знищення пам'ятника польському селу Гута Пеняцька на Львівщині, мешканців якого убили 28 лютого 1944 року, викликало чималий резонанс в обох країнах і стало ще одним випробуванням для приязних стосунків України та Польщі. Однак цього разу минулося без істерики на офіційному рівні — представники обох країн назвали цей вандалізм провокацією. Між рядками заяв читається, що за інцидентом стоїть та сила, яка вже кілька років намагається посварити Україну та Польщу. Саме тому в інтересах України, рівно ж як і Польщі, щоб слідство було результативним, а зловмисників покарали.

Всі чомусь думають, що цей памятник сплюдрували саме росіяни. 
Я так не думаю.
В перманентному розпалюванні, утримані та поглибленні антиукраїнського тонусу у поляків зацікавлених провокаторів багато:
1. Польські кресові рухи і польська католицька церква.
2. Єврейські комуно-сіоністи, які полюбляють малювати символи СС.
3. Русини Закарпаття.
4 Угорці.
5. В середині України це Ахметов, Новінський Опозиційний блок, комуністи, орки Медведчука і Пінчука і УКЦ МП
6. Рускоязична єврейська община в Україні.
7. Релігійні розкольники і секти.
8. Свідки Єгови
З дня відкриття в  2009 році памятника в Гуті Пеняцкій 9 років памятник  стояв і 
жоден українец до того памятника і близько не підходив. 
Інша справв Польша там ніхто не заважає оскверняти українські могили.
За це й же час в Польщі було зруйновано десятки памятників українцям  в місцях їх 

розселення і не тільки памятників - зруйновано все, що нагадує про перебування там українців. 



Десяток разів  осквернено могилу Степана Бандері в Мюнхені. Повалено сам надмогильний памятник, намагались підірвати плиту та розкопати могилу, щоб 

поглумитись над останками провідника ОУН (р)
 

За цей же самий час в Україні не було пошкоджено жодного надмогильного памятника полякам. 
Українці не сприймають цвинтарних вандалів. Як не дразнять українофаги українців дій у відповідь не має. Українці валять ненависні символи, а не надгробки.
З такою ситуацією поляки, кзьондзи, рускіє патріоти, попи УПЦ МП, іудосіоністи змиритись не можуть і самі вирішили щось розвали. 
Знайшли місце посеред лісу і поля де людей не має і повалили нагробки. 
Дебіли помалювали каміння рунами СС, так ніби це памятник  бандерівцям.

Цікаво як би позначити, що руйнування памятника зробили бандерівці ?
Я собі не уявляю, що на розбитих плитах намалювати щоб це було від імені бандерівців. Є серед українців такі українці, що могли  забрати безхозне каміння каміння на фундамент якоїсь шопи, чи гараж, як це зробили в Умані з каменем з могили Цадика Нахмана. Теппер біля того фундаменту Меморіал.
Хто ж зробив той вандалізм ? 
Такий вандалізм могли зробити тільки відповідним чином підготовлені дебіли.
http://zbruc.eu/node/45202
Дмитро ЛИХОВІЙ
Перший візит президента Польщі Анджея Дуди в Україну, який, нагадаємо, відбувся 14–15 грудня, не став «історичним» у тому сенсі, що під час цих відвідин майже не зачіпалися дражливі теми різного трактування історії двома країнами. Хоча більшість оглядачів, які робили прогнози щодо вояжу пана Дуди, уявляли картину інакше й наголошували саме на історичному тягареві поточних двосторонніх взаємин. Мовляв, неспроста новий польський лідер довший час після обрання іґнорував Петра Порошенка і за півроку їздив будь-куди, лише не до Києва. Але песимістичні передбачення не справдилися. Прагматизм узяв гору. Сторони де-факто винесли «проблему УПА» за дужки й почали перезавантаження тісного стратегічного партнерства. Чому?
Остап ЗБРУЦЬКИЙ та Ігор ТИМОЦЬ
«…Треба почати активність щодо "відчарування" такого "патріотично правильного" анґажування на користь України, замінюючи його прагматичним і — коли потрібно — дружнім критичним підходом до цієї країни…» — цей витяг з аналітичної записки, що її в березні 2008 року поклали на стіл керівника МЗС Польщі Радослава Сікорського (уряд Дональда Туска), є квінтесенцією пропонованих на той момент змін у стосунках РП з Україною. Нове натомість позиціонування поляків щодо Росії ілюструє інша з неї (цієї записки) цитата: «…пожвавлений діалог з Росією становить самостійну політичну цінність для Польщі…»
 Дивні аналітики сидять за комп'ютерами в інтернет ресурсі "Збруч".
Не тільки аналітики мають слово на сторінках "Збруча". 
Тут і видатний, маститий Андрухович тут і геніальна Забужко і багато інших українських інтелектуалів боряться за мир між народами. 

Україна - Польща "ПХАЯ - ПХАЙ !!!"
Якось м'ягко, а подеколи м'яко, толерантно, терпимо обходять факти реальної дійсності в якій живуть і працюють українці. З 1991 року письменики, поети, журналісти України, як то Павличко, Драч, Яворівський про мертвих помовчу, всіляко маскують крайнє агресивне україноненависнецьке, вкрай нетерпиме, наклепницьке відношення до українців, українськства і самої держави Україна - євреїв, поляків, рускіх, румун, словаків, угорців, турків та казанських татар.
ГОЛОВНА ЕМОЦІЯ ПЕРЕРАХОВАНИХ НАЦІЙ ДО УКРАЇНЦІВ:
"ЛЮТА НЕНАВИСТЬ". 
Люта ненависть у них виникла в 90-х і не через те, що українці в 90-х ім щось їм погане зробили, а тому, що українці просто були, є і будуть і мають свій погляд на реальну дійсність зовсім інший чим їхній.
Класичний зразок ЗАТЯТОЇ ГЕНЕТИЧНОЇ НЕНАВИСТІ ДО УКРАЇНЦІВ совіцький єврей Йосько Бродський Нобелівський лауреат по з літератури. 
Єврей Йосько Бродський  був в СРСР ліберально-демократичним поетом-дисидентом, тому совіти на нього мало вплинули. Його таким виховали єврейка мама і М.М. Вольпер і єврей тато О.І, Бродський, а їх євреї бабусі і дідусі. Що особисто йому пітерському поету, поганого зробили українці, що бажає ім:
"С Богом, орлы, казаки, гетманы, вертухаи!
Только когда придет и вам помирать, бугаи,
будете вы хрипеть, царапая край матраса,
строчки из Александра, а не брехню Тараса".
P.S. За всю історію людства сталося понад 15 тисяч воєн, в яких загинуло до 3,5 млрд чоловік. Люди вели війни завжди Підраховано, що за 5,5 тисячі останніх років люди змогли прожити в світі тільки 300 років, в кожному столітті цивілізація жила в світі тільки тиждень.
За 1000 років сусідства з поляками не було жодного періоду польсько української історії, хоч якоїсь подоби мирного співіснування. Весь час війна польського агресивного, загарбницького, націоналізму проти українців, а не навпаки.
Хіба про це не відомо українським письменникам, поетам, журналістам, драматургам, художникам, музикантам. 
Поляки, по відношенню до України і українців, ведуть себе як гієни. Підчас монголького ІГА одірвали Галичину, Волинь, пізніше Полісся Поділля, творили разом з дикою Ордою дикі, навіть для тих часів свавілля, свавілля, грабежі, розправи та катування українців. Українці не витерпіли знущань і  ухекали поляків і більше як на 100 років чорний, злий, польський пес, піджавши хвіст сидів на цепку у трьох будах. Потім польського пса з дуру спустили з цепка і він знуву почав оскаженіло рвати. 

Разом з  совєтами урвав кусок і влаштували Волинсько-Галицьку санацію, яка закінчилась пацифікацією.  Поляки рвали не тільки від України, ай від Литви, Чехії. Гострили зуби на Германію і СРСР
Коли польському псу надавали як слід почав скавуліти. 

Тепер в час війни проти України і українців, яку розв'язав безумець з ядерною бомбою влаштули Волинське шоу на крові, кістках і могилах, шантажуть та оббріхують і українців перед світовою громадскістю, замовчують совї ганебні поступки та злочини проти українців.
КЛИКАТИ НА ПОМІЧ ПОЛЯКА ДЛЯ УКРАЇНЦЯ ЗНАЧИТЬ НАРАЗИТИСЬ НА СМЕРТЕЛЬНУ НЕБЕЗПЕКУ. НІЖ В СПИНУ. УДАР ІЗ-ЗА РОГУ. ПОСТРІЛ В ПОТИЛИЦЮ. 
ЯК ТІЛЬКИ ПОЛЯК ПОБАЧИТЬ, ЩО ГОРИТЬ УКРАЇНСЬКА ХАТА, ВІН НЕГАЙНО ПОЧНЕ ПІДЛИВАТИ В ПОЛУМ'Я БЕНЗИН ТА ПІДКИДАТИ ДРОВА РАДІТИ ТА ВЕСИЛИТИСЬ З ЦЬОГО ПРИВОДУ. 





ЧОРНИЙ,  ПОЛЬСЬКИЙ ЗЛИЙ ПЕС ПРОСТО ТАК НЕ ВІДБІЛИТЬСЯ.
ПОЛЬСЬКОГО, ЧОРНОГО, ЗЛОГО ПСА НЕОХІДНО ДОБРЯЧЕ НАЖАХАТИ, ТАК ЙОГО НАСТРАШИТИ, ЩОБ АЖ ПОСИВІВ. 

ТІЛЬКИ ТОДІ ПОЛЬСЬКИЙ, ЧОРНИЙ, ЗЛИЙ ПЕС СТАНЕ БІЛИМ І ПУХНАСТИМ,
Нічого особистого. Така вона правда життя.
P.P.S
Гугол знає багато чого. Ось наприклад прапо РФ БІЛИЙ СИНІЙ ЧЕРВОНИЙ.


Якщо відкинути синій отримаємо польський прапор. 


Немає коментарів:

Дописати коментар