Популярні публікації

четвер, 9 січня 2020 р.

GLOBAL PERMANENT WAR OPERATION "THE UKRAINIAN CAPER 1.0" HAS FAILED

Ракетна атака Ірана на американські військові бази 8 січня 2020 закінчилась хорошковські. 
Тегеран випустив по американським базам аж цілих 22 ракети, попав у цілі і  таким чином відсалютував американцям за вбивство генерала Касема Сулеймані. 

Жертв і руйнувань від цього ракетного удуру немає.
Тож передбачалось, що скоро з Ірана знімуть санкції.
6 січня 2020 - за двоє суток до трагедії - президент Ісламської Республіки Хасан Роухані написав у твіттері: 
«Ті хто посилається на число 52, потрібно також пам'ятати число 290 і рейс IR655."
Що таке 52 - понятно: кількість іранських об'єктів, на яких Трамп, за власним утвердженням, націлив американські ракети. 
Що таке «290 і рейс IR655»?
3 липня 1988 року, в розпалі чергового загострення в Персидській затоці, американський ракетний крейсер «Vincennes» вдарив по аеробусу IranAir 655, що летів з Тегерана в Дубаї. 
Загинуло 290 пасажирів і ніхто особлибливо не розшаркувався бо екіпаж крейсера нервувався, рубка операторів  була затемнена і старший черговий не зміг прочитати розклад руху Аеробуса. 
Уряд США відмовились офіційно визнати факт збиття іранського цивільного літака, але виплатили сім'ям загиблих по $ 213 000.
NOTHING PERSONAL - THIS IS THE GLOBAL PERMANENT GYBRID WAR. 
Багато диванних любителів гострих відчуттів прицмокували язиками дивлячись американську мудрість  в кіноепопеї "АРГО" від Бена Афелка.  
Я також, лежачи га дивані, попиваючи пивко, милувався геппіендом цього фільму.

Завдяки  "Canadian Caper 1.0'' - операції прикриття, розробленій ЦРУ, шістьом американським  та ізраїльським шпигунам і диверсантам вдалось "надути іранських олухів і під прикриттям цивільних, на цивільному літаку вилетіти у Швейцарію. 
Іранці у Швейцарських банках тримають бабло, тому стріляти в швейцарський літак не наважились. 
 28 січня 1980 року, історія  їх звільнення, описана у книзі керівника операції агента ЦРУ Тоні Мендеса «Майстер маскування», стала основою сценарію, за яким у 2012 році було знято кінострічку «Арго».
 Всім зрозуміло, що за генералом Касемом Сулеймані хтось давненько пильнував і видав координати місця його знаходження та хвацько підсвітив лазером. 
Американські ракети з хірургічною точністю вразили в ціль і забили не кого попало, а тих кого потрібно. Просто і зі смаком. 
Сценарій МОСАД для ще одного блокбастера.
Вбивши генерала Дональт Трамп і його оточення плескало в долоні і сподівались що заробили БОНУС на вибори.
Але була одна зовсім маленька проблемка - як вивезти тих хто повідомив про місце знаходження Сулемані і тих хто підсвітив ціль. 
Для цього запустили операцію "Ukrainian Caper 1.0"- спецоперації уряду Ізраїлю і США по вивезенню американських, ізраїльськиих шпигунів з Ірану.
Цього разу операція повністю провалилась, бо іранці грошей в банках України не тримають.  
ПОТРІБНО БУТИ БОЖЕВІЛЬНИМ, ЩОБ ДВІРИТИ СВОЇ ГРОШІ БАНКАМ ЯКІ КОТРОЛЮЮТЬ ІУДОКЛЕПТОМАНИ, БІЖЕНЦІ ІЗ СОВКА.
Операцію по вбивству генерала досить таки цинічно готували під студентські Різдвяні канікули. 
Для  вивезення шпіонів і диверсантів задіяли літак "МАУ" Міжнародних авіаліній України, яка належить олігарху-іудоклептоману з Ізраїля та Швейцарії Ігорю Коломойському, який прокрався в США і таким чином хотів пом'якшити свою долю на території США. Вибрали найновіший літак і найкращий екіпаж.
Літак напхалий іранцями-віровідступниками, студентами із Канади і іншим, з точки зору Ісламської революції, непотрібом.
Серед дітей і студентів замаскувалось десяток шпигунів і диверсантів ЦРУ і МОСАД.
Діяли, так як за звичай діє бізнесмен Дональд Трам і Ігор Коломойський - нахрапом. 
Тепер прем'єр Канади Трюдо не видав секретне розпорядження, яким дозволив виготовлення для шпигунів-диверсантів канадських паспортів, з якими вони мали б виїхати з Ірану під виглядом канадської знімальної групи, що перебувала в Ірані для пошуку місця зйомок для майбутнього фільму, а вирішили використати МАУ іудоклептомана пана Коломойского.
8 січня 2020 літак МАУ зі шпигунами ЦРУ і МОСАД самознищився. 

Інакше і не могло бути.
P.S.
Ой!!! 
Який жаль і траур.
P.P.S. 
Вибори президента 2020 в США пройдуть під вибухи в штабах республіканської партії від імені іранських терористів. 
Не виключено, що і Дональда Трампа, не приведи боже, піджарять.
Ото буде горе і траур.

1 коментар:

  1. КИЇВ. 7 квітня. УНН. Київ очікує негайних пояснень від Ісламської Республіки Іран щодо заяви парламенту країни про “добре виконання своєї роботи” ЗС Ірану в контексті збиття пасажирського літака авіакомпанії “МАУ”. Про це віцепрем’єр-міністр Вадим Пристайко написав на своїй сторінці у Twitter, передає УНН.

    “Ми очікуємо негайних пояснень від Ірану з приводу цієї прикрої заяви. Вона демонструє повну неповагу до людських життів. Десятки сімей з Ірану, України, Канади, Швеції, Великобританії та Афганістану втратили своїх близьких у результаті нападу на беззахисний цивільний літак”, — написав Пристайко.

    Раніше прессекретар юридичного комітету парламенту Ірану Хассан Нороузі сказав, що іранські військові, збивши український літак, “добре виконали свою роботу”. З його слів, “літак рухався дуже підозріло”.

    Літак МАУ зазнав катастрофи недалеко від столиці Ірану Тегерана, невдовзі після вильоту, вранці 8 січня. На борту літака було 167 пасажирів (більшість з них громадяни Ірану і Канади) і 9 членів екіпажу — громадяни України. Усі вони загинули, зокрема, й 11 українців. У ніч на 11 січня Іран визнав, що випадково збив літак МАУ. Згодом в Ірані підтвердили, що літак МАУ було збито двома ракетами.

    ВідповістиВидалити