Популярні публікації

четвер, 16 січня 2020 р.

GLOBAL PERMANET WAR ESCALATION.

Кожному українцеві зрозуміло і очевидно.
В 2019 році Україні проходить чергова військова операція антиукраїнської, гібридної, глобальної, перменантної війни під кодовою назвою "СЕКІР БАШКА"
ТАКОЖ УКРАЇНЦІ ЗНАЮТЬ ЩО РОБИТИ.

На сьогоднішній день КИЇВСЬКИМ ГНИДАМ І МОСКОВСЬКИМ ВОШАМ здається, що їм вдалось провести  два етапи цієї військової операції і досить успішно.

1. Відсторонений Президент Головнокомандуючий Петро Порошенко і командування ЗСУ, РНБО, СБУ.

2. Обраний новий антиукраїнський президент-українопат Володимир Зеленський.
https://nesterdennez.blogspot.com/2019/06/global-permanent-war_29.html
3. Переобрана проукраїнська Верховна Рада.
4 . Слідуючий етап це обрання Віктора Медведчука Головою Верховної Ради і захоплення важелів керівництва ВЕРХОВНОЮ РАДОЮ в руки Опозиційного блоку.  Всі, хто не думав, а дивився телевізор і голосував за Зеленчуків думають, що обрали чесних і твердих в переконаннях людей. 
Насправді обрали сіру безвольну масу, на яких можна прилюдно говорити, що вони НІХТО.

Що відбувається за лаштунками кожному українцю легко догадатись і очевидно: зеленчуків, кожного персонально просто дубасять і так тренують, що вони будуть голосувати не так, як скаже Зеленський, а так скаже Медведчук.

 Всім очевидно, де і в кого вчився Путін і його кремлівсяка свора. 

В шантажі, залякуванні, терорі Путін має великий досвід і знає, як ломати людей і більш стійких морально, фізично і економічно. 
Чого варті Московські судилища на Ходорковськи, Сенцовим, опозицією. 

Натовкти пику, надавати по ниркам, печінці, по ребрам безродним, безпартійним парекмахерам, базарницям, проституткам і безробітним, особам випадковим, які проскочили, в депутати на хайпі Зеленського буде проще простого, легше чим два пальці обісцяти. 
Наприклад так виглядала Верещук після інструктажів. Тепер співає, що потрібно.



5. Слідуючий етап - це накачка вати, чиновників злобною ненавистю до Зеленського. Вони ж Зеленського по суті не поважають, у них авторитет Путін і його оприччина.
Ми будемо свідками як будуть злобствувати проти Зеленського СТВ, ІСТВ, ІНТЕР, 1+1, УКРАЇНА І ВСЯ МЕДІОТИКА РФ це ми скоро побачимо під час перших засідань Верховної Ради. 
Медведчуки- Бойки будуть лютувати.
Український сегмент виборців вже Зеленського люто і злобно ненавидть.
6. НА ГРЕБНІ НЕНАВИСТІ МЕДВЕДЧУКИ ЛЕГКО ЗЕЛЕНСЬКОГО ФІЗИЧНО ЛІКВІДУЮТЬ.

7. Голова Верховної Ради Медведчук стає ВО Президента України.

8. В цей момент почнеться ввід збройних сил РФ, агентури ФСБ, МВС повенення втікачів в Україну, а Медведчук відасть наказ не чинити опір і таким чином буде намагатись зменшити втрати ЗСРФ і взяти під повний контроль ними всю Україну.
ІМХО.
Шановний Володимир Олександрович! Починаючи з Вашого зверненні за 7 червня 2019 року інші виступі  в їх числі славнозвісна пресконференція все сказане  є звичайна московська антиукраїнська, антидержавна пропаганда слово в слово.
 Указ про розпуск Верховної Ради має всі ознаки антиконституційності і державної зради.
Мені справді жаль Вас як людину, але Ви самі давно зробили свій вибір і стали в шеренги ворогів Української Держави, в першу чергу Московсько-Ізраїльських агресорів, терористів Донбасу, сепаратистів Медведчука, Рабіновича, Бойка, Тимошенко. 

Будучи громадянином Ізраїлю і Російської Федерації Ви ніколи не були, не є і ніколи не будете з українцями будувати Українську Державу, а навпаки ви завжди були, є і будете в стані лютих ворогів кожного українця і будете всі свої сили спрямовувати на знищення Української держави. 

Щоб у Вашу Брехню повірили Ви робите її вкрай жахаючою, але Правда набагато жахливіша за саму жахливу Брехню.
В своєму житті я не бачив бридкішого відео, ніж розстріл подружжя Чушеску.
Що буде з подружжям Зеленських ?
Невже Ви уже президент України Зеленський допускаєте думку, що в сценарії, якого Ви не читали, а ознайомлені в загальних рисах і на тих сторінках створених тільки для того, що Вас обдурити і на яких написаний прогноз для Вас  передбачений  хороший кінець? 
А навіть, якщо кінець хороший, то це все рівно кінець. Бо хороший кінець це може бути несподіваний розстріл, або підрив, як це часто стається в Україні
ХОРОШИЙ КІНЕЦЬ - ЦЕ НЕ HAPPY END!
Я пререконаний, що всіх з командиЗеленського розстріляють, за виключенням малої кількості осіб які будуть жити і їм передбачена судьба десь на задворках імперії. 
Наприклад ким буде Гончарук, Милованов, Баканов, Аваков Герус, Рябошапка, Богдан, Даниленко. Абромявічус,   після публічноої страти, або демонстративного розстрілу  сім'ї Зеленсьеого разом з  жінкою і дітьми "цинічними" націонал радикалами. 
Так !!!! Саме націонал-радикали, які дивним чином, але  повністю підконтрольні ФСБ РФ  отримають завдання публічно стратити Зеленського і його сім'ю.
ЩО РОБИТИ НЕГАЙНО.
ВАРІАНТ №1.
1. Перепризначити Головою Верховної Ради Парубія , заступниками Стефанчука і Разумкова. 
У Парубія не має планів знищувати фізично президента України і руйнувати Українську Держвність. Перепризначити голів комітетів
Призначити Петра Порошенка прем'єр міністром і доручити йому зформувати уряд.  
2. Негайно після обрання керівницва Верховної Ради усіх депутатів Опозиційного блоку і Батьківщин заарештувати та посадити в Лук'янівське СІЗО. 
3. Негайний, скорий суд. Державна зрада очевидна. 
4. Конфіскація майна і активів. 
5. Під час суду арештовувати адвокатів за участь у зговорі з зрадниками Батьківщини з конфіскацією майна. 
Для народу України це очевидна бородьба з олігархами, корупцією і державною зрадою. 
5. Наповниться бюджет реальними доларами.
6. Крім того негайно в руках у Зеленського з'являться непогані карти для продовження гри з Путінськими кидалами, в якій всі карти хоч і краплені, але КОЗИРНИЙ ТУЗ хоч і краплений, але навіть в Африці КОЗИРНИЙ ТУЗ. 

Парубій і Порошенко інші порохоботи на противагу Путінцям, які крімГУЛАГу не вміють нічого будувати,  не мають планів будувати в Україні Дахау, чи Освенців і для цього ліквідувати сім'ю і команду Зеленського, а є прибічники демократії, лібералізму, гуманізму.
Очевидно, що  так звані порохоботи компетентні і готові до співпраці в інтересах Української Держави, в тому числі і в інтересах сім'ї Зеленського.
P.S. 
ВАРІАНТ №2. 
Оскільки в РФ створюється Государственний Комітєт Оборони (ГКО) під головуванням Путіна - це очевидно РФ та Ізраїль стали на шлях ескалації GLOBAL GYBRID PPERMANENT WAR.
ДЛЯ УКРАЇНСЬКОЇ СПРАВИ Є БАГАТО ПОЗИТИВНИХ МОМЕНТІВ.
1. ПО КЛАУЗЕВІЦУ ПОЧНЕТЬСЯ ТУМАН ВІЙНИ.
2.БАГАТО УКРАЇНЦІВ ДО НЬОГО ГОТОВІ.
3. НЕ ОДНА СОТНЯ УКРАЇНЦІВ МРІЄ ПЕРЕВЕРШИТИ РЕКОРД СІМО ХАЙХИ.

ЩОДО ТУМАНУ ВІЙНИ. 
КОЖЕН УКРАЇНЕЦЬ ПОВИНЕН ЗРОЗУМІТИ ГІБРИДНИЙ, ГЛОБАЛЬНИЙ ХАРАКТЕР АНТИУКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ І ВІДПОВІДНО  НАЛАШТУВАТИ ТА ГОТУВАТИ СЕБЕ ДО ВІЙНИ З ВИЗНАНИМИ СВІТОЮ СПІЛЬНОТОЮ ВЕЛИКОДЕРЖАВНИМИ ТЕРОРИСТАМИ ТА ЇХ АДЕПТАМИ В УКРАЇНІ І В СВІТІ. АДЖЕ КОЖНОМУ УКРАЇНЦЮ З САМОГО ПОЧАТКУ БУЛО ВІДОМО ДЛЯ ЧОГО ЗЕЛЕНСЬКОГО ТЯГНУЛИ В ПРЕЗДЕНТИ УКРАЇНИ.
https://nesterdennez.blogspot.com/2019/04/blog-post.html
https://nesterdennez.blogspot.com/2019/07/global-permanent-war.html

Немає коментарів:

Дописати коментар