Популярні публікації

понеділок, 20 січня 2020 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ЯК ПРАВИЛЬНО ОЦІНИТИ УКРАЇНСЬКУ ЗЕМЛЮ ДЛЯ ГЛОБАЛЬНИХ КРАХОБОРІВ.

Кожному українцю зрозуміло, що маючи землю український селянин може прокормити не тільки свою сім'ю, але й декілька міських сімей. 
Земельне питання в Україні - це питання життя і смерті українців. На поверхні землі вирощують продукти харчування, а надра містять корисні копалини. 
Плутокрахобори дуже хочуть забрати в українців землю і пустити їх з торбами по світу.
Ось уже і Канада знімає візовий режим. Українців виманюють з української землі, що її прихватити. 
Дійсно Українська Земля - це товар і його можна продавати і купляти.
На українську землю є ціна 18 000 - 22 000 доларів США по курсу долара 1991року за один гектар. Бо саме в 1991 році Україна стала незалежною Державою.
Вже пройшло 28 років з часу створення Української Держави і за цей час всі її громадяни повинні були визначитись чи хочуть вони бути українцями чи ні. Чи хочуть колишні совєцкіє чєловєкі влитись в українську націю з її консервативно-ліберальнисми цінностями чи  ні. Багато інородців та іновірців вибрали для себе місце дальшого життя . З 52 мільйонів населення майже 15 мільйонів виїхали за межі України в пошуках щастя. 
Туди їм і дорога.

Як відомо нація це є історично сформована стійка спільність людей, що виникла на базі спільної когнітивності, мови, фольклору, писемності, психічного складу, які виникли завдяки природнім умовам території проживання та завдяки спільності економічного та культурного життя.
Не секрет, що ні росіяни, ні поляки, ні мадьяри, ні румуни, а особливо юудеї не захотіли стати українцями, а навпаки стали в Українській Державі головними українненависниками, українофобами і українофагами, які закріпились в їхній психіці як спецальний вид патології УКРАЇНОПАТІЇ,
Юдеї, користуючись дешевими кредитами глобального юдейського капіталу намагаються за безцінь скупити українську землю, а українців викинути з України, не просто як злидарів, а змусити українців відмовитись від від українства і стати "рускаязичнимі". 
ЮДЕЇ СТАЛИ НАЙГОЛОВНІШИМИ УКРАЇНОПАТАМИ І РУСИФІКАТОРАМИ. 
https://nesterdennez.blogspot.com/2019/06/global-permanent-war_29.html
Реакційні, ультранаціоналістичні, релігійно мракобісні, реваншисискі  уряди в першу чергу Ізраїлю, Росії, Польщі, Мадярщини, Румунії та юдейські общини Росії, Польщі, України, Америки і Європи розкачують в Україні національну ворожнечу та ксенофобію. Розгорнули широкомаштабну антиукраїнську дезінформаційну істерію в газетах, телебаченні, інтернеті. Безпідставно звинувачують українців в нацизмі та висувають територіальні претензії. 
Ультранаціоналістичні, великодержавні реваншисти, в колинньому політичні лузери, які довели свої країни до колапсу і знищення сьогодні підняли свої голови зі гноївок історії.  Опираючись на громадян України відповідних націй, кинувши їм незадекларовані подачки готівкою, формують з них антидержавні, глибоко антиукраїнські шпигунсько-деверсійні групи і кримінальні банди вже шостий рік ведуть глобальну, гібридну війну  проти українців.  
Ультрашовіністи діють як звичайні грабіжники. 
Поки великодержавні релійно-мракобісні московські ублюдки тримають пістолет біля скроні українців юдеї, поляки, мадяри, румуни розкрадають українські національні багатства, руйнують економічний потенціал і знищують українську культуру.
В ЧАС ВІЙНИ ЗМУСИЛИ УКРАЇНЦІВ ПРОВОДИТИ АНТИУКРАЇНСЬКІ РЕФОРМИ. 
До однієї з таких реформ є так звана земельна реформа, яка передбачає викрадання в українців їх землі, на якій вони зпокону віків працювали в поті чола. ГОЛОВНИМИ СПОНСОРАМИ АНТИУКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ Є ГЛОБАЛЬНІ ТА ЛОКАЛЬНІ  ЮДОКЛЕПТОМАНИ.

Юдеї клептомани будують в Україні ГУЛАГ.
Юдопрезидент Зеленський і закулісна  юдейська ЗЕндеркоманда, таємно, через свою легальну креатуру у Верховні Раді, Кабінеті міністрів, Прокуратурі, СБУ, МВС та через суди, вже майже рік проводять демонтаж Української Держави і при підтримці Ізраїльських та Московських спецслужб створюють в Україні політичний хаос і по суті, на фоні зовнішньої агресії з Москви, розв'язують громадянську війну в  надії, що це приведе до розпаду Української Держави.  
 

Дійсно ринок землі в Україні повинен бути і діяти. 
Для запуску ринку землі необхідно мати правову державу, якої в Україні стараннями головними чином рускаязичних юдеїв-клептоманів та українопатів, НЕ ІСНУЄ.
Юдеї-клептомани протягуть через Верховну Раду антиукраїнські Закони, без експертизи Веніціанської комісії. 
Ще в 1991 році була встановлене ціна на українські землі: 18000 - 23 000  американських доларів за гектар.
Продаж землі мала відбуватись лотами по 10 гектарів з прогресивним нарощуванням ціни на землю та прогресивний податок на користування земельними угіддями. 
Так планувалось, що за перший десятигектарний лот власник землі заплатить 180 000 дол. США, а слідуючий десятигектарний лот ціна гектара зростала в ДВА РАЗИ. Тобто за 360 000 дол. США.
Ціна наступного десятигектарного лоту знову зростала в два рази тобто 720 000 дол.
Кінцева ціна 30 гектарів становила 1 260 000 дол. США.
Далі десятигектарний лот в одні руки:
720000 х 2    =  1 440000 дол. США
1 440000 х 2 =  2 880 000 
2  88000 х 2  =  5 760 000
5 760 000 х 2 = 11 520000
11 520000 х 2 = 23 040000
23 040000 х 2 = 46 800 000
46 800 000 х 2 = 96 160 000.
Особа, яка захотіла купити в Україні 100 га землі повинна заплаптити 174  060 000 долларів США за офіційним  курсом 1991 року. Тобто в чотири з половивиною рази більшою ніж сьогодні. 
18 000 х 4.5 = 81 000 дол. США за 1 га української землі.
Хоче арабський шейх купити землі в Україні хай платить за неї добру ціну і прогресивний податок за користуваннями землею і її надрами. При цьому тільки українці можуть працювати на землі, а не іноземці, яких можна завести скільки захочеш. Тако ж іноземець повинен погодитись, що мовою міжнаціонального спілкування в Україні є виключно українська мова.
ДОЛАР ЦЕ - ФАНТИК, ЯКИЙ ВЗАГАЛІ НІЧОГО НЕ ВАРТИЙ.
ЯКЩО ПРОДАВАТИ УКРАЇНСЬКУ ЗЕМЛЮ ТАК ЯК ХОЧУТЬ ЮДОКЛЕПТОМАНИ, ТО ЦЕ ПРИРІВНЯТИ СЕБЕ ДО ЧЕРВОНОШКІРИХ ІНДІЙЦІВ, ЯКІ ПРОДАЛИ ГОЛОНАДЦЯМ ОСТРІВ МАНХЕТН ЗА НАБІР РЕЧЕЙ ВАРТІСТЮ 60 ГУЛЬДЕНІВ.
ЯКАСЬ ІНОЗЕМНА ШАБАЙКА 2000 РОКУ ВИПУСКУ, ЯКА НІЧОГО НЕ ВИРОБЛЯЄ, А Є ПРОСТО МЕТАЛОБРУХТОМ КОШТУЄ В УКРАЇНІ НЕ МЕНШЕ 5000 ЄВРО, А ГЕКТАР ЗЕМЛІ ПЛАНУЮТЬ ЛИШЕ 1000 ЄВРО.
ОДИН ГЕКТАР ЗЕМЛІ МОЖЕ ПРОГОДУВАТИ ДВА ДЕСЯТКИ ЧОЛОВІК, А ШАРАБАЙКА ОПЕЛЬ, ВАГЕН, МЕРС  НАВІТЬ НОВІ ТІЛЬКИ СПОЖИВАЮТЬ.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар