Популярні публікації

четвер, 26 грудня 2019 р.

GLOBAL PERMANENT WAR. НЕЗАБАРОМ НЕСПОДІВАНО ПІДКРАДЕТЬСЯ ПЕСЕЦЬ


В 19 серпня 1991 році іномовці, інородці, іновірці в Україні, повинні були без нагадувань і особливих попереджень зрозуміти, потрібно вивчити українську мову, інтегруватися в українське суспільство і навчитися жити в Україні на український лад.

Адже іномовці, інородці, іновірці  усвідомлювали, що вони покинули попереднє місце проживання, тому що там для них життя було нестерпним. Вони прийшли не в пустинні степи, ліси, а в освоєний українцями важкою працею життєвий простір в колись дикій, безлюдному природному середовищі  лісостепу з суворим кліматом.

 В пошуках кращого життя інородні іновірці повинні  змінити свій неадекватний світогляд і порочний спосіб життя, який привів до політичного краху, кровавих бань з мільйонними загиблих,  які супроводжували ліквідації імперій в яких вони жили: дві  Московські рускоязичні, дві Варшавські польськомовні, дві Берлінські німецькомовні, Австрійську,  Османську імперії.

Не українці, які так щедро і по доброму  вітали знедолених переселенців і дозволили їм жити в Україні, бо були потрібні робочі руки,  а саме вони: іноземці, іномовці, іновірці, інородці, повинні були самостійно, без нагадувань і вагань стати українцями по світогляду, вірі,  духу, так як стали українцями багато століть назад Жидюки, Войтенки, Авраменки, Лагути, Мойсічуки, Литвиненки, Татарчуки, Рабиненки, Ханенки, Шеремети та українці іншого родо-племенного  походження, які в далекі лихі часи попали в Україну, країну  хліборобів, країну без рабства країну де поважають не тільки вождів, а всіх: простих хліборобів, старих, малих, чоловіків, жінок, здорових і калік.

Древність роду українців, їх хлібороське ремесло і лагідна вдача зафіксована в Іпатьєвському списку Нестора Чорноризця:  "… поляни жили в ті часи окремо і керувалися своїми родами; бо і до тієї братії про яку мова в подальшому були вже поляни, і жили вони своїми родами на своїх місцях, і кожен управлявся самостійно". І були три брати: один на ім'я Кий, другий - Щек і третій - Хорив, а сестра їхня - Либідь. Сидів Кий на горі, де нині підйом Боричів, а Щек сидів на горі, що нині зветься Щековиця, а Хорив на третій горі, що назвалася на ім'я його Хоривицею. І збудували місто на честь старшого брата свого, і назвали його Київ. Був довкола міста ліс і бор великий, і ловили там звірів, а були ті мужі мудрі й тямущі, і називалися вони полянами, від них поляни й дотепер у Києві". «Дотепер» це  часи писання літопису.

Поляни відрізнялися від племен, що живуть на північ від древлян, дреговичів, сіверян інших тим, що у них було широко поширене землеробство і скотарство, тоді як інші східнослов'янські племена більше жили збиранням, полюванням, рибальством. Землеробство у полян було підсічно-вогневе, при якому певні ділянки лісу - найчастіше на горбаках або під схилами їх, щоб уникнути неконтрольованих лісових пожеж - спеціально випалювалися і викорчовувалися для вирощування збіжжя на добре удобреної попелом землі.

За ХХ століття іноземці повинні були побачити, що українці не нацисти, не расисти, не ксенофоби і не релігійні мракобіси. Українці ніколи не вели завойовницьких війн, не проводили депортацій, не створювали концтаборів.

Українці прийняла в свій життєвий простір дуже багато інородців, іновірців, маланців і нацменів, перш ніж була збудована баня киянином Юрієм Долгоруким на Масквє рєкє і в Україні з’явились рускаязичні масковити.

Нікого не повинно дивувати, що так само, як інші народи, українці ніколи не відмовляться від своєї ідентичності, культури, мови, когнітивного і життєвого простору, який освоїли і зробили придатним для життя важкою працею: викорчували ліси, вирівняли поля, побудували села, міста і дороги, перетворилили не тільки Дике поле в квітучу Україну, а й освоїли Зелений клин, засіяли пшеницею американські прерії, казахську цілину, перетворили випалений сонцем Крим в квітучі сади і поля.

Українці наївно вважали, що інородці залишили свою країну - батьківщину заради  щасливого життя в Україні, бо життя на їх батьківщині, по тій чи іншій причині стало для інородців нестерпним, тому, вони вибрали життя в Україні, бо тут їм стало краще жити, ніж на своїй батьківщині.

Зрозуміло, що переселенцям було відомо, що українці, прості люди, славляться своєю гостинністю, терпимістю, добротою, будують відносини між людьми на консервативно-ліберальних цінностях, які описав ще Нестор літописець: "поляни мають звичай батьків своїх лагідний і тихий, перед невістками  своїми і сестрами, матерями і батьками; перед свекрухами і діверями велику сором'язливість мають; мають і шлюбний звичай..."

Але не так сталось, як гадалось. Інородці, іновірці як і в далекі Бусові часи, приходили не з миром і допомого в освоїнні диких лісів і степів, а приходили з вогнем і мечем щоб грабувати і поневолювати українців, заганяти їх в ярмо підневільної праці. Українці таку ворожу поведінку інородців та іновірців не прийняли і захищали як могли самих себе, свій рід, свій світогляд, життєвий і когнітивний простір. Персів водили степами, хазарам дали данину мечами, варяжських князів розривали на частини між двух берез.  Продовжили українські консервативно-ліберальні традиції Богдан Хмельницький, Іван Мазепа, Пилип Орлик, Іван Гонта, Максим Залізняк, Михайло Грушевський, Павло Скоропадський, Семен Петлюра, Євген Коновалець та Степан Бандера.

Сьогодні в ХХІ столітті, український народ , шляхом виборів змінює недолугих керівників своєї Української Республіки і таким чином змушує вибране керівництво України втілювати в життя українські консервативно-ліберальні цінності.

В кінці ХХ століття українці, в демократичний, ліберальний спосіб, шляхом публічних обговорень, референдумів 90% більшістю створили Українську Республіку з Конституцією, яку погодила Європейська Венеціанська комісія. Участь в референдумах виборах приймали все населення України разом з інородцями та іновірцями. У тих іновірців, інородців, іноземці, які незгодні з українськими консервативно-ліберальними цінностями, не бажають розмовляти українською мовою, відчувають себе в Україні не комфортно, намагаються нав'язати українцям свій злодійський світогляд, мову, культуру. Мають можливість змінити своє місце проживання і оселитись у величезній, малонаселеній російськомовній державі Російська Федерація, в  іврітомовному сучасному комфортабельному, високотехнологічному  Ізраїлі, європейського зразка угромовній Угорщині, і католицькій польськомовній Польша та інші країни з яких прийшли до нас іномовці, іноівірці, інородці.

САКВОЯЖ І ГУДБАЙ!

Ваші прабатьківщини від вас не відмовились, готові вас зустріти і практично видають для цього вам паспорти і надають громадянство.

Потрібно бути чесними  - отримали паспорт своєї батьківщини: Росії, Ізраїлю, Угорщини, Польщі, Румунії, Швейцарії, Британії, США, Канади, Австралії, але одночасно, будь ласка, здайте український паспорт, відмовтесь від українського громадянства  і скатертиною дорога в Землю обітовану назавжди.

Українці більше ніж століття  з 1918 по 2020 рік чекають, що іномовці, іновірці, інородці, поселившись в український життєвий простір, інтегруються в український соціальний і когнітивний простір, стануть 100% українцям та інтегруються  в український народ.

Тепер напередодні 2020 року українці ще раз переконались, що 

"Горбатого могила виправить."

Кожному українцю зрозуміло і очевидно, що в ХХ столітті більшість російськомовних  приїхали в Україну, не від важкого, нестерпного життя на Отчизнє, а  по завданню політичного керівництва  Московії для неоколонізації України. З тою ж ціллю оселилисьв Україні і ті хто має  паспорти країн свого походження. Інородці та іновірці, адепти свого світогляду оселились в Україні з ціллю не законного збагачення,  і під безпідставний гвалт про переслідуваня по національнальні ознаці, разом з маскаллами почали проводити загарбання території нашої держави, розвалють економіку, науку, культуру, по звірячому нищити екологію: вирубують ліси, крадуть корисні копалини, руйнують сільськогосподарські угіддя.

Сучасні інородці та іновірці, отримавши кредити під низькі проценти у банках своєї батьківщини, за безцінь скуповють українські заводи і фабрики, які після отримання у власність руйнують.

Іномовці, інородці, іновірці діють виключно для реалізації  агресивно-реваншистської, колонізаторської політики керівництва своїх країн, головною ідеєю якої є  грабіж, розбій, корупція, казнокрадство в Україні, дискредитація українського народу. Такі діловари і властолюбці роблять  життя українців нестерпним в умовах створеного ними в умовах атмосфери кругової поруки беззаконня.

Іномовці, іновірці, інородці брутально зневажають українські святині, руйнують українську культуру, паплюжать, українських  святих героїв і під шквал гуманістичних гасел продовжують, доводити до бідності і безграмотності та витісняти нас, українців, з освоєних нами територій і в кінцевому підсумку їхня злобна мета очевидна: знищити нашу Українську Республіку, захопити Україну,  нас українців знищити, а тих, хто залишиться живим поневолити і зробити людьми другого сорту, «білими рабами».

Іномовці, інородці, іновірці ХХ століття довели свою антиукраїнську сутність своєю діяльністю в Україні.

Кожен українець  розуміє, що чорного собаку не відбілиш, але можна так його налякати, що він посивіє

Як добра людина, даю дружню пораду затятим іномовцям, інородцям, іновірцям в Україні та іноземцям за кордоном:

"Щоб мати спокій на майбутнє, збирайти свої бебихи і з 1 січня 2020 року "рвітє когті " з нашої землі та повертайтеся у свої нори, пустелі, тундру і кам'яні джунглі звідки прийшли."

Усвідомте, що добрим людям властива нещадна жорстокісь, яка наступає тоді, коли об їх доброту починають витирати ноги.




Немає коментарів:

Дописати коментар