Популярні публікації

суботу, 3 листопада 2018 р.

GLOBAL PERMANENT WAR САНКЦІЙНІ СПИСКИ ПУТІНА -ЦЕ РОЗСТРІЛЬНІ СПИСКИ ДЛЯ МЕДВЕДЧУКА

Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 6 вересня 2018 року «Про Договір про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією».
Відповідно до рішення Ради національної безпеки і оборони України підтримано пропозиції Міністерства закордонних справ України щодо припинення Україною дії Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією, підписаного 31 травня 1997 року.
Міністерство закордонних справ України має заявити Російській Федерації про бажання України припинити дію Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і РФ, підписаного 31 травня 1997 року, відповідно до статті 40 цього Договору та внести у встановленому порядку на розгляд Президентові України проект Закону України щодо припинення дії Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і РФ.
Також, відповідно до рішення РНБОУ, МЗС має поінформувати Організацію Об’єднаних Націй, Організацію з безпеки та співробітництва в Європі, інші міжнародні організації про бажання України припинити дію Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Росією, підписаного 31 травня 1997 року, та підстави припинення.
1 листопада 2018 року після виступу на Соборі РПЦ російський уряд оприлюднив список санкцій проти українських компаній та фізичних осіб. 

В списку опинились 322 громадян та 68 компаній. 
Запровадження цих санкцій як відповідь на дії Києва, який раніше запровадив санкції проти близько 1,7 тисячі фізичних та 700 юридичних осіб, більшість яких – з Росії та представляє її політичний та економічний сектор, на додаток до культурних діячів.
Указ «Про застосування спеціальних економічних заходів у зв'язку з недружніми діями України щодо громадян і юридичних осіб Російської Федерації»  Володимир Путін підписав тиждень тому. Раніше Кремль намагались демонструвати показову миролюбність у цій справі.
Списки осіб є в мережі і тому не має необхідності їх тут персонілізувати.
 Це Путінські розстрільні списки.
Реалізувати цей указ Путіна в Україні доручено Віктору Медведчуку та кремлівській креатурі і тими хто їх обслуговує фінансово і медійно.
Нічого особистого. Такі вони обличчя антиукраїнської війни




Немає коментарів:

Дописати коментар