Популярні публікації

четвер, 29 листопада 2018 р.

GLOBAL PERMANENT WAR CAZUS BELLI VIA EST STATUS QUO ANTE BELLUM.

25 листопада 2018 року українські малі військові кораблі здійснювали перехід з українського порту Одеса в другий Маріуполь.

Цей перехід гарантований Конвенцією ООН з морського права і угодою з РФ від 2003 року. 

Місяць тому два інших українських кораблі спокійно здійснили подібні дії. 
Сьогодні українські кораблі були атаковані в спину, коли вже поверталися назад, і були захоплені силами РФ. 
Дані дії мають всі ознаки акту агресії відповідно до пункту D, статті 3 Резолюції Генасамблеї ООН № 3314 від 14.12.1974.
З 10:35 до 18:30 український військовий ордер був блокований російськими прикордонними кораблями в районі якірної стоянки № 471 на південь від Керченської протоки. 
О 10:35 українські кораблі  знаходились в координатах 45 ° 09 'пн. ш. 36 ° 33 'східної довготи. 
Доповіли в штаб військово-морської бази «Очаківське» ВМС України, що вони затиснуті російськими погранкораблямя, буксиру складно йти, і запропонували бронекатер відірватися на максимальній швидкості і піти поза фарватеру, залишивши буксир. 
О 14:12, за даними командування ВМС України, був зафіксований візит на бойовий курс двох вертольотів Ка-52 з захопленням на супровід катерів ВМСУ бортовими системами управління зброєю.
0 18:30 українські кораблі знялися з дрейфу і почали прорив на вихід з дванадцятимильної зони курсом 200 градусів (південно-південно-захід) зі швидкістю 20 вузлів (бронекатера) і 8 вузлів (буксир). 
«Дон» і «Смарагд» почали їх переслідування, вимагаючи зупинитися по радіо на 16-му каналі УКХ-діапазону, а також подаючи звукові, світлові та піротехнічні сигнали. Переслідування тривало до 20:42, коли «Ізумруд» повідомив, що відкриє попереджувальний вогонь у разі ігнорування вимог. 
Через 3 хвилини «Ізумруд» з дистанції 2 кабельтових відкрив попереджувальний вогонь в бік групи трьох українських кораблів, перебуваючи в точці з координатами 44 ° 53 'пн. ш. 36 ° 25 'східної довготи. 
О 20:50 він попередив бронекатер «Бердянськ», що відкриє по ньому вогонь на поразку, що і зробив о 20:55 в точці 44 ° 51 'пн. ш. 36 ° 23 'східної довготи. 
Через три хвилини «Бердянськ» ліг в дрейф, його командир вийшов в ефір, повідомив про поранених на борту і зробив запит про допомогу, при цьому були передані координати сигналe SOS судна: 44 ° 51'00 "пн. ш. 36 ° 23'04 " поза підконтрольних Росії водах.
Бронекатер був затриманий «Смарагдом» о 21:06, з нього були зняті 7 українських моряків, в тому числі троє поранених, яким надано першу допомогу, а також виконані первинні заходи щодо боротьби за живучість катера. 
Судячи з координатами, які були озвучені ФСБ (44 ° 51'05 "пн. Ш. 36 ° 23'06" , затримання відбулося в територіальних водах Криму. 
Згідно з повідомленням прес-центру командування ВМС України, прикордонні катери Росії відкрили вогонь по українській корабельної групи після виходу з 12-мильної зони.

Згідно з повідомленням ФСБ, буксир «Яни Капу» був зупинений і затриманий «Доном» о 21:15. 
Український бронекатер «Нікополь» був зупинений в дванадцятимильної зоні вертольотом Ка-52 Міністерства оборони РФ о 21:27. Через деякий час до лежачого в дрейфі «Нікополю» для контролю за його діями підійшов малий протичовновий корабель «Суздалец». Затримання «Нікополя» здійснив «Дон» о 23:21
За оперативною інформацією 25 11 2018 року, малі броньовані артилерійські катери "Бердянськ", "Нікополь" вражені вогнем противника і втратили хід. Рейдовий буксир "Яни Капу" шляхом прямого тарану також змусили зупинитись. Всі кораблі захоплені спецназом РФ. 

Також є інформація про шістьох поранених українських військових моряків з них двоє мають важкі поранення".
Заслухавши доповідь начальника Генерального штабу та Міністра оборони про події у районі Керченської протоки, Воєнний кабінет констатував, що напад російських військових на кораблі Військово-морських Сил України є ні чим іншим, як актом воєнної агресії.
Президент України Петро Порошенко заявив, що підтримує пропозицію Військового комітету про введення воєнного стану через атаки українських катерів у Керченської протоки російськими кораблями.
Про це Порошенко заявив під час засідання Ради національної безпеки і оборони.

«Приймаю рішення підтримати пропозицію військового комітету, винести і затвердити на  РНБО рішення ПРО ВВЕДЕННЯ  В УКРАЇНІ ВІЙСЬКОВОГО СТАНУ НА 60 ДНІВ і звернутися з ним до Верховної Ради.»
РАДА НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ ЗА ПОДАННЯМ ВОЄННОГО КОМІТЕТУ.
З 01 ГОДИНИ 26 11 2018 РОКУ РЕКОМЕНДУВАЛА ВВЕСТИ ВІЙСЬКОВИЙ СТАН ПО ВСІЙ ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ, ЯКЕ ПІДТРИМАВ ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ПЕТРО ПОРОШЕНКО.
ГОЛОВА ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ СКЛАКАВ ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВЕРХОВНОЇ РАДИ НА 14 ГОДИНУ 26.11.2018 РОКУ.

Верховна Рада проголосувала за проект президента про введення воєнного стану в Україні. Голос “За” віддали 276 депутатів.

ІМХО.
В NETрях кремлівська наволоч розпочала істерію про антиукраїнський зговір Путіна і Поршенка. Почали посилено випускати в медіотику партійний PR.  
Виступи самопіарщиків були виключно демагогічні без врахування розстановки військових сил і їх готовності  до проведення військових операцій в театрі бойових дій на всій лінії зіткнення в гібридній війні. В серпні 2018 року під час навчань   «Восток-2018» російські військові зняли Т-62М та Т-62МВ зі зберігання на базах зберігання в Бурятії, завантажили їх на залізничні платформи, та відправили через всю Росію до Кам'янськ-Шахтинського в Ростовській області.

Особливо відмітився блок Ляшко-Тимошенко.  Риторика популістів досягла не бувалого PR-цинізму. 
Ніхто не зрозумів: 
- чому військовий стан називали воєнним
- чому військовий стан ввели не по всій території_-- України. Адже легко побачити, що найкоротший шлях на Київ йде через Білорусь, Житомирську, Рівненську, Волинську області. Хіба не ясно, що Кремлівці можуть пройтись по Білорусі, так само легко, як Кайзер пройшов Бельгію;
- чому військовий стан не ввели в окупованій Автономній республіці Крим;
- чому засідання було відкритим;
- чому не оголосили стан війни, адже війна йде;
Особливо смішним виглядає твердження п'ятої колони "Опоблоку" і риторичних псевдопатріотів блоку "Ляшка-Тимошенко" про те що військовий стан введений лише з ціллю перенести президенські вибори. 
Дивно слухати риторичних патріотів. 
Їхні недолугі персональні амбіції застрягли в дебілізмі. 
Адже кожному зрозуміло, що військовий стан дозволяє не тільки зупинити недоречні вибори Президента України в умовах окупації, а й будь-які інші вибори, в тому числі і Парламентські. 
Мало того, для об'єктивного проведення президенських і парламетських виборів і потрібен не просто військовий стан, а введення стану війни по всій території України щоб мінімізувати вплив кремлівських вовкулаків на вибори в Україні. 

В СУЧАСНІЙ ГІБРИДНІЙ ВІЙНІ ВИБОРИ ЦЕ ЗВИЧАЙНА СЕКРЕТНА ВІЙСЬКОВА ОПЕРАЦІЯ ДЛЯ СПЕЦСЛУЖБ РОСІЙСЬКОЇ  ФЕДЕРАЦІЇ.


Адже ніякого секрету не має в тому, що кремлівське кодло буде ще більi брутально вмішуватись в вибори в Україні  ніж в США і ЄС через п'яту колону :

Медведчуків, Табачників, Левіних, Мураєвих, Рабіновичів, Вітренків, Симоненків, Бойків, Вілкулів, Новінських, Онуфрів, Труханових та їх московських кураторів та гаманців.

Хоч один українець сумнівається в тому, що кагебшно-кримінальна зграя кремлівських діловарів, властолюців і релігійномракобісних
духовних скреп будуть розсипати мільярди, 
щоб привести до влади одержимих ненавистю до всього українського антиукраїських мнкуртів-психопатів. 
Хуйло і його кремлівські антиукраїнська сволота  під час виборів будене тільки брязкати зброєю, а і діяти, скритно, підло. Будуть задіяні всі втікачі янучари, скриті колобораціоністи, сепаратисти, шпигуни, терористи, диверсанти. 
Будуть вчиняти не тільки медіотична істерія, а й диверсії і терористичні акти. Різногородо відщепенці будуть сіяти розбрат по всій території України та виливати на Україну потоки медіагною. 
Очевидно, що кремлівські спецслужби дістануть компромат на кожного голову міських і районних рад і голів і членів виборчих комісій. 
Гінці з доларами з'являться в кожному місті і селі і будуть засипати виборців не гречкою, а доларовим дощем.
ВИСНОВОК.
ПОТРІБНО ОБ'ЯВИТИ СТАН ВІЙНИ, РОЗІРВАТИ ДИПЛОМАТИЧНІ ВІДНОСИНИ З РОСІЙСЬКИМИ ОКУПАНТАМИ І УТРИМАТИСЬ ВІД БУДЬ-ЯКИХ ВИБОРІВ НА ЧАС ВІЙНИ З РОСІЙСЬКОЮ ФЕДЕРАЦІЄЮ.
ТОБТО ДО ВІДНОВЛЕННЯ "STATUS QUO" ДО ЧАСУ ЗІВІЛЬНЕННЯ ВСІХ ОКУПОВНИХ ТЕРИТОРІЙ УКРАЇНИ З ПІД РОСІЙСЬКОЇ ОКУПАЦІЇ АВТОНОМНОЇ РЕСПУДЛІКИ КРИМ, ЧАСТИНИ ДОНЕЦЬКОЇ ТА ЛУГАНСЬКИХ ОБЛАСТЕЙ
В міжнародному праві термін   статус-кво  вживається для позначення будь-якого фактичного або правового положення, яке існує на даний час або існувало в минулому, й про відновлення або збереження якого йдеться. 
У міжнародній правовій практиці вживається також термін  status quo ante bellum — положення, що існувало перед початком війни..
P.S.
Стан війни буде вічним. Оскільки Путін, Медведєв, Матвієнко, Жиріновський уже забезпечили не тільки старість на своїх постах, а й пишні похорони, можливо навіть і в Кремлівську стіну. Ай,яй, яй яка то буде скорбота. Замість попси Росія на кінець почує Чайковського. У нас же задумали під час війни вибори і ми можливо уже не побачимо Петра Олексійовича на банковій, а Верховній Раді Ляшка, Тимошенко, Бойка, Рабіновича в інвалідних візках, до яких буде прилаштовані капельниці. Мураєва стане глухуйоватим, сивий, на костилях. Уявіть собі яку вони будуть гнати ахінею коли стануть людьми похилого віку, якщо вже тепер, на ранніх стадіях синільної деменції у 2018 несуть шизофазію. 95 квартал також ,у відповіднму віці, у візках і на костилях будуть з них насміхатись.
P.P.S.

Гаагский трибунал признал оккупацию Крыма войной между Украиной и РФ”


Оккупация Российской Федерацией Крыма равнозначна международному вооруженному конфликту между Украиной и Россией. Такое определение содержится в ежегодном отчете Международного уголовного суда (Гаагского трибунала). «Согласно поступившим сведениям, ситуация на территории Крыма и Севастополя равнозначна международному вооруженному конфликту между Украиной и Российской Федерацией. Данный международный вооруженный конфликт начался не позднее 26 февраля, когда Российская Федерация задействовала личный состав своих вооруженных сил для получения контроля над частями территории Украины без согласия правительства Украины. Право международных вооруженных конфликтов применимо и после 18 марта 2014 г. в той мере, в которой ситуация на территории Крыма и Севастополя будет равнозначна продолжающемуся состоянию оккупации», — говорится в отчете. При этом сказано, что у прокурора Гаагского трибунала есть информация о притеснении крымских татар, насильственном перемещении 179 арестованных лиц на территорию РФ, принудительной мобилизации на военную службу жителей Крыма. «Для целей Римского статута вооруженный конфликт может быть международным по своей сути, если одно или более государств частично или полностью оккупируют территорию другого государства вне зависимости от того, сопровождается ли оккупация вооруженным сопротивлением», — сказано в документе. Отмечается также, что Международный уголовный суд в следующем году продолжит сбор доказательств относительно конфликта между Украиной и Российской Федерацией.


Немає коментарів:

Дописати коментар