Популярні публікації

суботу, 17 листопада 2018 р.

GLOBAL PERMANENET WAR ІУДОКРЕМЛІВСЬКА МЕРЗОТА СІЄ ВІТЕР, А ПОЖНЕ БУРЮ.

Черчіль колись сказав, що готовий вступити в зговір з дияволом, що повалити Гітлерівський режим.
Бандера і всі українці були готові йти на зговір з Люцифером, щоб ліквідувати ублюдочний , антилюдський,  іудобольшевицький маркситсько-ленінський режим і його продовжувачів в сучасній РФ, повалити і викинути на смітник історії Путінську іудосовкову кліку, разом кремлівськими іудоолігархами і московськими іудолібералами типу Жириновського і Явлінського та інших.

ОГУПУшна кремлівська, іудоостанкінська медійна гидота: медіоти, медіанти, політолухи, пропагандони, історіопати, журналюги, журнашлюхи Ернсти, Соловйови, Кисільови, Скобєєві та їх прихвостні Сатановські, Михалкови, Шахназарови і примкнувший коЗЕломойський в своїх медіа клоунадах постійно режимі "чорного гумору" кепкують, насміхаютья, гуморять і думають, що українці забули злочини іудобольшевицького режиму. Забули, про ЧК, ОГПУ, СЛОН, ГУЛАГ, Сандармох, Биківню. Забули про щоденні перманентні "кроваві бані" в підвалах ЧК - ОГПУ - НКВД, які влаштовували марксистсько-ленінські іудеї. Як влаштовували соцзмагання по кількості розстріляних і вимагали від центру збільшення лімітів на розстріли українців.
Хіба можна забути про Голодомори 1924, 1933, 1947 років. Масові розстріли українців в тюрмах Львова, Стрия, Тернополя, Луцька, Кременця, Дубно, Станіслава, Вінниці, Умані в 1941 року.
https://nesterdennez.blogspot.com/2017/02/global-permanent-war.html

Хіба можуть українці забути Уманську ЯМУ ?
Хіба можуть українці забути 26 вересня 1941 року коли макрситсько-ленінські іудеї підрвали житлові квартали у Києві разом з мешканцями і вогняні смерчі викликані тим вибухами ?
https://nesterdennez.blogspot.com/2018/10/25-2018.html
Хіба українці можуть забути і простити іудосовські бомбардування і артобстріли Києва в 1943 році.
Про загиблих при форсуванні Дніпра і звільненні Києва які не піддається точному обліку. 
За підрахунками ряду істориків кількість загиблих сягає не менше 800 000 чоловік, враховуючи мирне населення, яке було мобілізоване і не поставлене на облік і довольство іудосовковими властями через польові військкомати із щойно звільнених територій і практично неозброєне та необмундироване т. зв. «чорна піхота» і попало у бойню українців на Дніпрі, одній із найкривавіших воєнних операцій іудочервоних подонків, мерзотників, падлюк і сволоти під командуванням генерала Ватутіна.
Злочини нацистів Гітлера 1933 - 1945 виглядають дрібними в порівннянні з злочинами людоїдського, правлінням іудобольшевцьких виродків під керівництом Леніна, Свердлова, Троцького,


Джержинського, Менжинського, Урицкого, Бухаріна, Зінов'єва, Сталіна, Кагановича, Ягоди, Хатаєвича, Бермана, Френкеля, Мехліса в період з 1917 по 1953 роки.

Путін і його іудосовкова, кримінально-бандитська кліка відродила іудоОГПУушний ГУЛАГ в РФ і намагається нав'язати його іншим державам, жертвам іудобольшевицького режиму минулого століття. https://nesterdennez.blogspot.com/2018/10/global-permanent-war_29.html,

Сучасні кремлівські, варшавські, будапештські воші і київські гниди при підтримці іудосовкового ЯД-Вашему розпочали в 2000 році, рознуздану,

наскрізь брехливу антиукраїнську і антиукраїнську компанію і розпочали її в Польщі з публікації фотографій повішених в 1924 році циганських дітей, своєю матір'ю Маріаною Долинською з цілью очорнення ОУН-УПА.
Іудосовки намагаються борців і жертв ГУЛАГівської іудобольшевицької маркситсько-ленінської тиранії, росіян, татар, українців інших народів поневолених іудоесесеровцями в іудобольшевицькому ГУЛАГу очорнити і виставити нацистами і колабораціоністами іудобольшевицького кровавого режиму.
ІУДОБОЛЬШЕВИЗМ ПОТРІБНО ЗРАЗКОВО НЕЩАДНО ВИКОРИНИТИ НЕ ТІЛЬКИ В РФ І УКРАЇНІ, А І В УСЬОМУ СВІТІ.
 


Немає коментарів:

Дописати коментар