Популярні публікації

понеділок, 8 січня 2018 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ЧИ ПОТРІБНО ВПЛИВАТИ НА ВИБОРИ В РФ ?

7 січня 2018 року ЗАВЕРШИВСЯ ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ ВІД КАНДИДАТІВ НА ПОСАДУ ПРЕЗИДЕНТА РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ САМОВИСУВАНЦІВ.

В порядку самовисування. В цей день в ЦВК Росії надійшли документи від п'яти громадян, які висунули свою кандидатуру в порядку самовисування. З початку президентської кампанії в ЦВК Росії надійшло 46 повідомлень від громадян, які вирішили балотуватися на виборах Президента Росії в порядку самовисування, при цьому подали документи на розгляд тільки п'ятнадцять таких кандидатів. 

Раніше ЦВК Росії зареєструвала три групи виборців, створених на підтримку самовисування кандидатів В.В. Михайлова, В. В. Путіна і А.Ю. Чухлебова. 

При цьому за результатами завершилася обов'язкової перевірки документів було виявлено наявність посвідки на проживання іноземної держави. У зв'язку з цим ЦВК Росії подала до Верховного Суду Російської Федерації адміністративне позовну заяву щодо реєстрації групи виборців на підтримку А.Ю. Чухлебова. Верховний Суд Російської Федерації задовольнив позовну заяву ЦВК Росії 5 січня 2018 року, постанову ЦВК Росії щодо реєстрації групи виборців на підтримку А.Ю. Чухлебова було скасовано.

 Крім того, ЦВК Росії відмовила в реєстрації груп виборців, створених на підтримку семи претендентів, які висунули свої кандидатури в порядку самовисування. Всі документи, прийняті в Центральну виборчу комісію Російської Федерації в рамках процедури висунення на виборах Президента Російської Федерації 6 і 7 січня 2018 року, пройдуть обов'язкову перевірку на відповідність нормам закону. На даний момент В.В. Михайлов і В.В. Путін відкрили спеціальні виборчі рахунки кандидатів і мають право вести агітацію в рамках виборчої кампанії, за винятком агітації в ЗМІ. Нагадаємо, що після відкриття спеціального рахунку для формування виборчого фонду кандидатів починають збір підписів на свою підтримку. Кандидатам, висунутим в порядку самовисування, належить зібрати не менше 300 тисяч підписів виборців. 

Крім повідомлень від громадян, які вирішили балотуватися на виборах Президента Росії в порядку самовисування, з початку президентської кампанії в ЦВК Росії надійшло ще 21 повідомлення від політичних партій про проведення заходів, пов'язаних з висуненням кандидатів. В даний час ЦВК Росії зареєструвала уповноважених представників від 14 політичних партій: ЛДПР Жириновський В.В.,  «ЧЕСНО» Людина. Справедливість. Відповідальність  » Худяков Р.І., « ЯБЛУКО » Явлінський Г.А.,« Партія Роста » Титов Б.Ю.,« АЛЬЯНС зелених »Агурбаш Е.К., « РОСІЙСЬКИЙ загальнонародної СОЮЗ » Бабурін С.Н. ,« Монархічна партія »(Баків А.А.), 

КПРФ (Грудінін П.М.),« Громадянська ініціатива » -Собчак К.А., « партія Добрих справ » Гордон Е .В., «Партія Соціальних Реформ - Прибуток від природних ресурсів - Народу»  Поліщук С.П., «Партія СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ» - Козлов М.В.), «КОМУНІСТИЧНА ПАРТІЯ КОМУНІСТИ РОСІЇ» - Сурайкін М.А. , «Рот Фронт» -Лісіцина Н.С.. З НИХ ЗАРАЗ СПЕЦІАЛЬНІ ВИБОРЧІ РАХУНКУ ВІДКРИЛИ 11 КАНДИДАТІВ НА ПОСАДУ ПРЕЗИДЕНТА РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ: Е.К. Агурбаш (політична партія «АЛЬЯНС зелених»); С.Н. Бабурін (політична партія «РОСІЙСЬКИЙ загальнонародної СОЮЗ»); Е.В. Гордон (політична партія «Партія Добрих справ»); П.Н. Грудінін (політична партія КПРФ); В.В. Жириновський (політична партія ЛДПР); С.П. Поліщук (політична партія «Партія Соціальних Реформ - Прибуток від природних ресурсів - Народу»); 

К.А. Собчак (політична партія «Громадянська ініціатива»); М.А. Сурайкін (політична партія «КОМУНІСТИЧНА ПАРТІЯ КОМУНІСТИ РОСІЇ»); Б.Ю. Титов (політична партія «Партія Роста»); Р.І. Худяков (політична партія «ЧЕСНО» / Людина. Справедливість. Відповідальність / »); 
Г.А. Явлінський (політична партія «ЯБЛУКО»). 
 29 грудня 2017 ЦВК Росії зареєструвала В.В. Жириновського кандидатом на посаду Президента Російської Федерації, який як кандидат, висунутий парламентською партією, був звільнений від збору підписів виборців. 

ЦВК Росії приймає документи від кандидатів, висунутих політичними партіями, до півночі 12 січня 2018 року.
ЧИ ПОТРІБНО ВМІШУВАТИСЬ У ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА РОСІЇ В 2018 РОЦІ.
ВІДПОВІДЬ ПРОСТА: "НІ В ЯКОМУ РАЗІ !"
МОСКОВЦІ САМІ СОБІ ВИБЕРУТЬ БІДУ НА СВОЮ ГОЛОВУ. 
ЇМ ЦІ ВИБОРИ БУДУТ ЧЕРЕВАТІ БОКОМ.
УКРАЇНЦІ !  ДОГЛЯДАЙТЕ ЗБРОЮ!




Немає коментарів:

Дописати коментар