Популярні публікації

пʼятницю, 5 січня 2018 р.

GLOBAL PERMANENT WAR В РФ СТАРТУВАВ ВИБОРЧИЙ "БЕДЛАМ 2018"

Зараз в Рунеті все пліткують про майбутні, безальтернативні  вибори Президента Російської Федерації.
 Я написав замітку: "Вибори Президента Росії Секрет Полішинеля", ще  далекому травні  2011 року.
Про секрет, який всім і так відомий, «Секрет - на весь світ».

Секрет Полішинеля - вираз походить від Полішинеля - комічного персонажа французького театру - задираки, блазня і базіки, який повідомляв під виглядом секретів відомі всім речі.
Під виразом «секрет Полішинеля» мають на увазі таємницю, яка небула, не є, не буде такою, просто всі роблять вигляд, що це  секрет, вірніше, це таємниця, яка всім і так відома.

Володимир Путін 1952 року народженя 59 р. +12 р. = 71 рік . Можна ще але синільна деменція, краще вже щось по легше.
Дмитро Медведєв +1965 47 років +10 - 57 років в самий раз на ще один термін.
ВСІ В УКРАЇНІ ЗНАЮТЬ ХТО ТАКИЙ ВОЛОДИМИР ПУТІНА І ЙОГО ДРУЗІ ЗА БУГРОМ І ВСЯ ЙОГО  МЕДІОТИКА.
https://nesterdennez.blogspot.com/2016/11/glbal-permanetn-war-westwata.html
Поки росіяни, о погрязли в алкогольному маренні здихають
Медвепути, найняли бандитів для охорони, дали їм нічим не обмежене право на терор, а самі бенкетують. Для Путіни і Медведєва  35 років при владі і іншим іхнім ОГПУшним  прихлєбатєлям - це екселлентивний, цікавий шматок життя можливо у творчій роботі по творенню цілої історичної епохи - ЕПОХИ ОСТАТОЧНОЇ ЛІВІДАЦІЇ МОСКОВСЬКОГО ЦАРСТВА.
Пострадянські мародери маютьвсе  достатку, комфорт та інші принади влади. Палаци, дачі, власні літаки, крейсерські яхти, дічаток і хлопчиків, фешенебельні борделі, оргії-тусовки, між оргіями поітиканство в ООН, Женевв, Лозані, Лондоні Нью-Йорку, Парижі, Брюселі, Пекін, Страсбургу, Відні.
Головне і невідє`мне: Володимир Путін - політична, соціальна, військова і історичний персонаж -КАТ двух століть і двух тисячоліть. Презитент-палач Россії, князь, цар-кровосос - початку третього тисячоліття, з іменем Володимир - Хуйло, в кроваву світову історію вляпався по самі вуха.
Політичні та шпигунські інтриги, війна терор, диверсії, порно, секс, стрільба, охота, рибалка, а міжними кроваві бані.
Хіба таку можливість можна упускати?
Хіба краще залишатись до глибокої старості політичним бовдуром, як Міша Горбачов ?
Звичайно, ні !  Для тих хто був ці роки з Путіним і Медведєвим це мабуть найкращий варіант.
У 2022 році Дмитро Медведєв буде монстром світової і внутрішньої політики, а Путін може бути трохи з боку.
Хоча тоді, в 2011 році, стріляв в сліпу, але потрапив в яблочко.
Іншого управлінського комплекту у кремлёвцев Procto.Net
Net і адекватних  менеджерів. Одні дегенерати Троцкого.


Робота у президентських і урядових коридорах, це далеко не пахатура раба, як «на галерах», а де що інше і цілком зрозуміло, що діяльність дегенеративною,  постсовіцкою ОГПУушною командою В.Путіна, під проводом московських, релійних, мракобісних  духовних скріп: https://nesterdennez.blogspot.com/2017/11/global-permanent-war.html

 іудаїзму, ісламу і греко-московського християнства.
Опора на волосаті "духовні скріпи", основою яких є закони і уявлення пітекантропів про оточуючий світ  -  це тривіальний провал у всіх напрямках  життєдіяльності людини в умовах агресивного оточуючого природнього середовища .
 Пташенята з  марксистсько-ленінського гнізда, як не тужились,   не спроможні вирішити жодного питання управління в сучасній актуальній ситуації в світі
Песець тихо і не помітно вже підкрався і засів в Кремлі.
Саме смішне в тому, що вони знають, що вони не знають, що робити, тому будують мости і нікому не потрібні пам`ятники.
В Російській Федерації жодної  альтернативи плутократичному,з  путінському,  організованому злочинно - державному угрупуванню не існує.


Найголовніше: народу РФ кремлівські плутократи, і їх робота по покращенню життя до лампочки.

https://nesterdennez.blogspot.com/2016/12/global-permanent-war-2016_22.html
Якщо в глобальному масштабі, то і іншим Трампу, Меркель, Баророзу,  і іншим Берлусконі-Шаркозі, Сільвері-Макрону нічого запропонувати конструктивного для подальшого розвитку сучасної цивілізації, крім нікому не потрібної, на відміну від Ізраїлю, войнушки з Сірією. 
Мертвого Бен Ладена замінили на ІДІЛ. 
Проголосили столицею Ізраїлю Єрусалим.
Кремлівці і їхні духовні скріпи, на додаток до війни проти громадян Російської Федерації влаштувати гібридну дурку в Києві на Майдані, пізніше  Кримдауні і Лугандоні.

Філії Bethlem Royal Hospital, (первинна назва - госпіталь святої Марії Віфлеємської, психіатрична лікарня в Лондон) тепер знаходяться у всіх фінансово-політичних центрах світу за алфавітом в: Афіни, Берлін, Брюссель, Вашингтон, Гонконг, Женева, Лозана, Лондон,  Нью-Йорк, Москва, Оттава, Рим. Страсбург, Париж, Пекін, Токіо.


ХТО ПЛАНУЄ, ОРГАНІЗОВУЄ І ТЕХНІЧНО РЕАЛІЗУЄ ВИБОРЧИЙ ПРОЦЕС В РОСІЙСЬКІЙ ФЕДЕРАЦІЇ ЛЕГКО ЗДОГАДАТИСЬ ПО ВИБОРЧІЙ КОМПАНІ ПРЕЗИДЕНТА В СПОЛУЧЕНИХ ШТАТАХ АМЕРИКИ ДОНАЛЬДА ТРАМПА В 2017 РОЦІ.
НІ ЦЕ НЕ ФСБ, ЯКЕ ПІДОЗРЮТЬ  У ВПЛИВІ НА РЕЗУЛЬТИ ПРЕЗЕДЕНТСЬКИХ ВИБОРІВ У США. СЬОГОДНІ ФСБ - ЦЕ ФІЛІАЛ МОСАД.
ВИБОРИ  В РФ, ЯК В США ПІД КОНТРОЛЕМ МОСАД.
МОСАД ТА ІЗРАЇЛЬ МАЮТЬ ВСІ МОЖЛИВОСТІ, ЧЕРЕЗ ЄВРЕЙСЬКІ ОБЩИНИ В УСІХ КРАЇНАХ СВІТУ ДЛЯ ПОТУЖНОГО ВПЛИВУ НА ВИБОРИ В БУДЬ-ЯКІЙ КРАЇНІ СВІТУ, В ТОМУ ЧИСЛІ І В США І ЄС, А В РОСІЙСЬКІЙ ФЕДЕРАЦІЇ ТОТАЛЬНИЙ КОНТРОЛЬ .
https://nesterdennez.blogspot.com/2016/07/global-permanent-war-glok-19.html.
БЕЗУМНІВНО, ЩО ІЗРАЇЛЬ І МОСАД ВПЛИВАЛИ НА ВИБОРИ В США ЧЕРЕЗ  СЕРВЕРИ, ЯКІ  РОЗМІСТИЛИ В РОСІЇ І В НАГЛУ ПІДСТАВЛИ КРЕМЛІВСЬКОГО ВОВОЧКУ, В СИЛУ ТОГО, ЩО ВОНИ ПУТІНА І МЕДВЕДЄВА З ЇХ ФСБ ПОВНІСТТЮ КОНТРОЛЮЮТЬ.
Ізраїль і Московський папа Берл Лазар явно закривають
проект "Президент  Володимир Путін" і вже передумали тягнути  Дмитра Медведєва на президента. 
Ізраїлю потрібний в доску свій і якомога дегенеративний, щоб розпочав більш жорстоку і агресивну військову фазу в в усьму світі, в тому числі і в Україні.
Цей кандидат - Володимир Вольфович Жириновський.

В США, шляхом підтасовок  замінили незалежних і строптивих  політиків  США на жорстко контрольованого МОСАД, через  єврейських членів родини, Дональда Трампа і наплювали на американську демократію. 
В РФ хочуть поставити дегенеративного, стрикана з сенільною деменцією Жиріка, а Володимира Путіна з 99 % підтримкою  насеселення РФ, перед самим   Пурімом, святом іудеїв установленим на згадку про їх порятунк   від винищування їх Аманом, улюбленцем перського царя Ашхаверонша (Ксеркса)  ПУБЛІЧНО СТРАТИТИ. 
В 2018 році Пурім  відзначається з 28.02 по 01. 03.
https://nesterdennez.blogspot.com/2017/12/global-permanent-war.html
Тому не дивно що старий,  дегенеративний, пердун, хворий на голову,  Володимир Вольтанутович Жириновський висунувся на вибори президента РФ, а не якийсь його однопартієць тренер по рускій лапті, або як у Зюганова аграрій Груділін.
В результаті Ізраїль в майбутньому надіється  контролювати два ядерних потенціали в свої руках, направлених проти Китая, Пакистана, Індії та й інших трохи полякати. Ізраїлю до лапочки будь-які застороги інших держав в тому числі і ООН.
Насправді хохма буде інша, і зовсім не з тим результатом, який планують отримати Ізраїльські хохмачі.
ТАК ЩО ОЧІКУЄМО ВІД ІЗРАЇЛЮ РОЗВАГ У ВИГЛЯДІ ПЕРМАНЕНТНОЇ, ГЛОБАЛЬНОЇ, ГІБРИДНОЇ ВІЙНИ.

Немає коментарів:

Дописати коментар