Популярні публікації

пʼятницю, 19 січня 2018 р.

GLOBAL PERMANENT WAR МАДЯРИ ЗНОВУ ПОСТАВИЛИ ПИТАННЯ РУБА ЗА ВИХІД З ЄС І НАТО

Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто заявив, що Угорщина не сприятиме проведенню засідання НАТО-Україна на рівні міністрів оборони.

Про це він заявив після зустрічі з головою Товариства угорської культури на Закарпатті і народним депутатом Верховної Ради Василем Брензовичем.
Сійярто підкреслив, що позиція Угорщини, як і раніше, залишається незмінною: Будапешт не підтримає євроінтеграційні прагнення Києва, поки ним порушуються європейські і міжнародні права.

ІМХО.
Психічні розлади у мадярів спадкові і дивуватись тут нічому. Мадьярський синдром не піддається лікуванню.
https://nesterdennez.blogspot.com/2017/09/magyarorszag-m-rorsa-10.html
В Тундрі, на берегах Баренцевого моря жити також можна і ні які укропи, бандероавці, мельниківці, петлюрівці  не будуть докучати вивченням української мови. Всі мадяри негайно виучать російську.

Щоб добре розуміти про що мова йдеться в ханти -манссійському епосі.

Мадярам взагалі дуже пощатило мати таку багату і велику  історічну Батьківщину. Ямал, Карське море і головне не має поряд противних укропів.
Пора мадярам починати долучатись до освоєння Крайньої Півночі, їхньої історичної Батьківщини. А то тільки щось освоїти, то давай бандерівців, мелниківців, петлюрівців, а як уже освоїли і Цілину, і Крим, і Ямал, і Чукотку, і Колиму, Камчатку то негайно звинувачувати в націоналізмі, а самі гріють боки в субтропічному кліматі Закарпаття і Криму. Ніякої подяки. Одна ругань і брехня.

Немає коментарів:

Дописати коментар