Популярні публікації

середу, 9 серпня 2017 р.

GLOBAL PEANENT WAR ПУТІНЦІ ВІДКОПАЛИ ПРИНЦЕСУ ВІЙНИ. КУДИ ЦЬОГО РАЗУ ПОКОТИТЬСЯ ЦУНАМІ.

Мумию 900-летней полярной красавицы обнаружили археологи под Салехардом.

Богині вїнів  на вигляд близько 35 років. 
У неї тонкі, правильні риси обличчя, модні сережки у вухах, довгі вії і доглянуте волосся. Незважаючи на невеликий зріст лише 155 сантиметрів, для свого часу  була дуже миловидна. 

«Полярну богиню війни», витягли з могильника Зелений Яр, що в 40 кілометрах від Салехарда - столиці Ямало-Ненецького автономного округу.
Це знамените місце, воно є похованням так званих «сибірських мумій». 
На відміну від єгипетських мумій, які є творінням рук майстрів бальзамування, сибірські мумії спеціальній обробці ніхто не піддавались. 
Тіла загиблих зберігалися в силу природних причин. Мумій природного походження не так вже й багато. Але кожна з них є унікальною знахідкою. Тому що несе в собі дуже багато інформації, наприклад, як «крижана людина» Отці, знайдений туристами в горах Тіролю.
До недавнього часу найзнаменитішою знахідкою Зеленого Яру вважалася мумія «рудоволосого воїна». Однак «полярна красуня», схоже, здатна його затьмарити. Причому, не тільки в плані збереження зовнішнього вигляду. Ця знахідка підтверджує всю концепцію могильника Зеленого Яру, яку раніше вибудовували вчені. 

Раніше тут знаходили тільки тіла воїнів і дітей. 
Тому виникло припущення, що це меморіал для воїнів, які мали особливий статусом. 
Те, що це були не прості люди, зрозуміло хоча б тому, що в цих арктичних похованнях перебували бронзові судини, зроблені в Персії - а ці дві точки поділяють близько 4000 кілометрів. Діти ж, можливо, були принесені в жертву - такий обряд у язичників часто зустрічався в ті часи.  Схоже, «полярна красуня» займала виняткове становище в суспільстві, раз воїни удостоїлись честі бути похованою в такому пафосному місці.
ІМХО.
Путіноїди хочуть війни ?
À la guerre comme à la guerre !
PARA BELLUM !

Немає коментарів:

Дописати коментар