Популярні публікації

середу, 16 серпня 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ШО ТАМ У КРИМУ ?

Блогер і учасник АТО Андрій Ремарук написав  про квітуче сьогоденне життя-  буття в окупованому Криму. 
Пост в блозі про те, яка там в Криму без нас мовнюків, бичок, биків, свиноматок, кабанів, поросят і когутів лафа. Так ніби українці до окупації не виносимо знущались, гнітили,  ображали та лохотронили кримчан своєю присутністю на кримських пляжах.
В Криму добре жити путінським дебілам, в яких IQ < 80 і 

наркоділлерам, сутенерам, кидалам, карманникам іншій кримінальній та розпусній публіці та їх попсовим кумирам


Кримдауни з чого попало, де попало ліпили собачу буду, хлівець, курятник, голубятню (2м х 2м)  і чекали на літо українських мавнюков: жирних кагутов, кабанов, свиноматок і  їх парасят, бичков і бичок, які в тих хлівах і курятниках будуть куткудахать, хрюкат і мукать ціле літо, заробивши бабла миючи европейські вбиральні.


В цей же час, той же дебільний кримчанини, тихцем поставить камеру і буде спостерігатищотам утому хлівці робиться або цілий день бодяжити собі вінішко, ширку, драп, бутірат, замішувати спайс заливати собі сліпи, дурманити башку, курить, нюхать, ширяться і тупо дивитимсь по голубому ящику, як Путін вагінує коїтусну пенісню, лампічит черговий Патьомкинський або Останкінський міст, ловить апенісових щук, авагінально літає з журавлями і уважно буде внімать Чаромутріє про те яка Ілья Муромець переміг в Льодовому побоїщі псів рицарів і які рускіє орігінально мислящіє. Час від часу  втюхувати  лохам кримську бодягу в підозрілій тарі.


Вечорами кримдаун буде спостерігати, через скриту камеру, як бичка і бичок паруються у нього в хліві і хіхікать.  
В Крим з України їдуть виключно такі ж дебіли, як кримдауни. 
В Україні рускоязиких дебілів ставок гати.


«Отдих» в Криму це - бухать, нюхать, курить, ширятися і грати в очко, буру чи ганять шари.
Всі кримські санаторії тепер наркотично-проститутські малини.
Артек і інші дитячі лагеря педеофілічні притони.

Більш багаті дебіли-буратіни, свою скудомислєнную  скуку розвіюють потужними дозами кокаїну чи героїну та сесуальними забавами з дітьми кримських здравніц.

http://www.rus-obr.ru/blog/6355 
Достеменно відомо, що Крим до окупації РФ знаходився під терористичним контролем комуно-кримінальників з КПУ,  ПР, ссучених мусорів, прокурорів, суддів, чиновників, депутатів та кримінальних злочинців під патронатом президента Леоніда Кучми та кримінальних уркаганів Ахметова-Януковича. Жоден українець навіть не думав про гноблення кримчан. Гнобили крисчан кримінальні злочинці під дахом спецслужб. Достатньо погуглити хто були офіційними керівниками Автономної республіки Крим.Дійшло до того, що в міліцію набирали кримінальних злочинців.


Хіба Кучма, Янукович, Азаров, Путін, Медвєдєв, мусора з прокурорами та суддями не знали, що в Криму ніколи бандерівців не було? Та й звідки їм там взятись ?

Криму заправляв ділами - волосами макеївський кримінальний ублюдок Вася Джарти з поганялом Біта, а після його безславної смерті на больнічці в Москві від раку, його змінив зсучений мусор-генерал Могильов


 Всі  знають хто  зсучував кримчан, луганчан, донетчан і всіх українців і хотів загнати їх під кримінальні «понятія» ?
Всі знають про діяльність кримінальних злочинців  Януковича-Азарова під керівницвом міжнародного  кримінального авторитетів Япончика, Хасана,  Семена Могилєвича дахом у яких були Путін і його фсбешна наволоч.

В  Криму саме так і відпочивать: з ранку до вечора алкогольно - наркотичний кайф і трах у всі дюрки. Скільки в Криму кримінальники  загубили життів молододеньких дічат і хлопчиків ніхто не знає.

Могилєвич, Янукович, ссучений Путін і Медвєдєв та їхня  банда "0ZERO"бачили Крим всесвітньою малиною, накропритоном і борделем.  


ЧОГО БУВ ВАРТИЙ НАРКОТИЧНИЙ "КАZАНТИП".

 КРИМ -  ПІВОСТРІВ ПОРОКУ і ЗЛА

В самій відсталій країні Європи в будь-яких аспектах відпочивати набагато краще, безпечніше, цікавіше, дешевше, особливово коли в тебе IQ > 100 і скудомисленну скуку не потрібно розвіювати за допомогою водяри або якоїсь дурі, драпа, бутірата чи спайса.
Хоча і на тих же Європейсько-турецьких курортах все і з цими драпами оллінклюзів.
Жири і залийся водярою до втрати розуму.

Трохи про Керченський  міст.
Керченський міст сама тупа інвестиція кримінальної мафії.
Хоч хто його знає можливо в майбутньому буде місцем для дайвінгу і скалолазання,  що також не погано для дрібного бізнесу і не тільки.

Незабаром в Криму буде лютий землетрус 12 балів по шкалі Меркаллі, з сотнями відкликів по всьому півострову.


Будуть, до фудаментів,  зруйновані всі міста ЮБК. Сотні тисяч трупів. Опуститься під воду Таманський півострів, Керч, Феодосія, Ялта, Севастополь, а на місці Сімферополя утвориться кратер вулкана з  озером насичене сірководнем і грязевими гейзерами.


Опори кримського мосту розійдуться в різні сторони. Полотно мосту впаде на дно Керченської протоки. Міст перетвориться на руїни, нагромадження химерних образів, видінь, фантазій, хаос, сумбур, гротеск. Азовське море кардинально обміліє.
На опорах, які після землетрусу будуть торчати, як наглядний пам’ятник дебільності зодчих Путінсько-Могілєвічевського періоду і членів кооператива "Озеро".

На самих опорах і залишках дороги будуть дикі пляжі з дикими дайверами-скалолазами. 

Тільки після природньої очистки від ЗЛА і ПОРОКУ, Крим повернеться під контроль України і буде відбудований за кращими Європейськими зразками. Знову запацює Кримський канал, а сервіс на курортах Криму буде на рівні іспанських курортів.
А поки ...

Хай кримдауни і ті хто туди їздить, бухають, курят, ширяються, нюхать - їм так легше буде дивитись, як прикольно під ногами будуть утворюватись глибокі тріщини в землі, обвалюватись і падать будинки, а вони з істеричним реготом будуть летіти в безодню.


Або будуть тупо спостерігати як на них накочується 50-ти метровий Цунамі.


З захватом, весело з піснями і криками ЦУНАМІ будуть бігти йому на зустріч,  як це було в Пхукетті. 


Нічого особистого. 

Так вона сермяжна правда життя. 

Красиво жити не заборониш.

P.S.

ЛУГАНДОН СЬОГОДНІ - КРИМ ЗАВТРА.


Управління ООН з координації гуманітарних питань опублікувало серпневий звіт за жертвами серед мирного населення в результаті бойових дій на Донбасі.

За даними організації, з початку бойових дій на Донбасі в цілому поранення отримали 22 212 осіб, 9 569 загинули, і більше 2 000 з усієї кількості загиблих були мирними жителями, пише NewsOboz.org з посиланням на УНІАН.

ООН зазначає, що це тільки ті дані, які вдалося задокументувати, і передбачає, що жертв може бути більше.

У звіті говориться, що протягом серпня в цілому налічується 91 жертва серед мирного населення, в тому числі 16 загиблих і 75 поранених. Це найвищий показник з серпня минулого року.

У червні і липні всього загинули 20 мирних жителів і 122 отримали поранення. Більшість з них (70% від загальної кількості) постраждали від обстрілів з забороненого Мінську домовленостями зброї. Управління ООН з координації гуманітарних питань також підкреслило, що населені пункти вздовж лінії розмежування страждають від нестачі газу та питної води.

У другій половині серпня обмежений доступ до питної води мали 950 тис. Людей. Згідно з даними прикордонників, високим залишається кількість людей, які переходять лінію розмежування між окупованим Донбасом і підконтрольній українській владі територією.

У серпні через п'ять КПП пройшли 875 тис. Чоловік, така ж кількість зафіксували і в липні. Організація зазначає, що з наближенням зими гуманітарна обстановка на окупованих землях тільки погіршуватися.


У серпні Україна підготувала документи ООН для направлення миротворчої місії на Донбас. Зокрема, готові документи про офіс підтримки ООН в країні, про спецпредставник генсека ООН і посередницької місію генсека. Представник країни-окупанта при ООН Віталій Чуркін виступив проти місії.

Аналіз стану здоров'я населення Донецької області.
Шарапов Н.Н., Михайлова Т.В., Дубовіков С.І.
Донецька обласна санітарно-епідеміологічна станція

    Починаючи з початку 90-х років, народжуваність в Донецькій області знизилася практично в два рази. Смертність же населення за цей же період зросла в 1,3 рази. Ці дані свідчать про перевищення смертності над народжуваністю населення майже в три рази.
    Зниження народжуваності, “старіння” населення, збільшення смертності поступово привели до уповільнення темпів природного приросту населення. Якщо в 1991р. цей показник складав (–2,5), то в 2000р. уже (–10,9), відзначається погіршення майже в 4,5 рази. 
    Майже відсутня позитивна динаміка показника дитячої смертності. Якщо в 1991р. він складав 12,3 на 1000 народжених, то в 2001р. – 13,3, відповідно, хоча і є найнижчим за останні 8 років.
    Ведуче місце серед причин смертності населення займають злоякісні новоутворення та захворювання системи кровообігу. Саме ці захворювання займають перше і друге місце в загальній структурі смертності населення і складають більш 70%. На третім місці знаходиться смертність від нещасних випадків, травм та отруєнь (11,8%), далі - смертність від захворювань органів травлення (3,2%), інфекційних хвороб (2,1%). 
    В динаміці показників поширеності хвороб та первинної захворюваності всього населення області відзначається зниження показників захворюваності (темп приросту 2001р. до середнього багаторічного (-1,6%), і зростання поширеності захворювань (+5,2%). Таким чином зберігається тенденція наростаючої “хронизації” населення (тобто перехід гострих захворювань у хронічні).
    У структурі поширеності захворювань серед усього населення області (по середньому показнику за останні 5 років) перше місце займають хвороби системи кровообігу (24,4%), друге - хвороби органів дихання (22,4%), третє - захворювання системи травлення (9,3%). Далі розташовані захворювання кістково-м'язової (6,2%), нервової (6%) та сечостатевої (5,3%)систем.
    Слід зазначити найбільш високі темпи приросту показників поширеності захворювань крові і кровотворних органів (+25,8%), системи кровообігу (+15,6%), ендокринної системи (+12,9), системи травлення (+9,9%). Зберігається зростання і таких груп хвороб, як новоутворення (+3,8%), розлади психіки та поведінки (+2,5%), захворювання кістково-м'язової системи (+8,6%) і вроджених аномалій (+5,4%). 
    При цьому чітко просліджується більш високий рівень поширеності хвороб серед міського населення, чим сільського, у середньому на 25%. 
    У той же час у сільськогосподарських районах визначається більш високий темп приросту поширеності хвороб (2001р.) до багаторічного показника за останні 5 років, як усіх груп захворювань (+27,2% при середньообласному +4,8%), так і окремих форм хвороб, у тому числі хвороб крові і кровотворних органів (+21,6%, при середньообласному +18,6%), анемій (+25,9%, при середньообласному +20,6%), вроджених аномалій (+11,9%, при середньообласному +3,4%). 
    У структурі поширеності хвороб дитячого населення області (по середньому показнику за останні 5 років) перше місце займають хвороби органів дихання (50,5%), друге - захворювання системи травлення (9,1%), третє - кістково-м'язової системи (6,2%). 
    Далі розташовуються захворювання нервової системи (6.2%), інфекційні та паразитарні хвороби (5,4%) і хвороби шкіри (4,4%).
    Серед дитячого населення відзначаються найбільш високі темпи приросту показників поширеності захворювань крові і кровотворних органів (+44,1%), кістково-м'язової й ендокринної систем (26,9%). 
    Залишаються високими показники приросту і таких груп хвороб, як новоутворення (+17,9%), захворювання сечостатевих органів (21,2%), систем травлення (20,1%) і кровообігу(+25,8%), хвороб органів дихання (8,2%), вроджених аномалій (+15,5%) і розладів психіки (+3,6%). 
    Причому, рівні та темпи приросту показників у дітей значно перевищують аналогічні серед дорослих .
    Структура первинної захворюваності населення області по середньому багаторічному показнику відрізняється від структури поширеності хвороб. Ведуче місце тут займають хвороби органів дихання (42,5%), травми і отруєння (9,3%), захворювання системи кровообігу (6,4%). 
    У структурі первинної захворюваності дитячого населення також лідирують захворювання органів дихання (52,4%). На другому місці знаходяться інфекційні і паразитарні захворювання (6,4%), на третьому - захворювання шкіри (5%).
    Таким чином, в стані здоров’я населення Донецької області відмічаються негативні тенденції. В зв’язку з чим потребується розробка невідкладних заходів по попередженню негативного впливу навколишнього середовища на здоров’я населення та підвищення його резистентності.
         
      В 2012 році в Україні померло 663.1 тис.осіб, загалом природне скорочення населення склало 142.4 тис.осіб.З січня по жовтень 2013 найбільше людей померло в Донецькій - 57 550 осіб, тоді як у Дніпропетровській - 42 596 осіб, Харківській областях - 33 058.

      У січні-жовтні 2013 року в Донецькій області померли 57,6 тис. Осіб, що в порівнянні з січнем-жовтнем попереднього року менше на 2%, проте в 1,7 рази більше, ніж народилося. Кількість народжених у порівнянні з січнем-жовтнем 2012 року зменшилось на 5,2% і склало 34,3 тис. Дітей. Рівень смертності в січні-жовтні 2013 року склав 15,8 померлих у розрахунку на 1000 наявного населення проти 16,1 - у січні-жовтні 2012 року. 
      Рівень народжуваності зменшився з 9,9 народжених на 1000 наявного населення в січні-жовтні 2012 року до 9,4 - у січні-жовтні 2013 року.


      За січень-жовтень 2013 року в область прибули на постійне місце проживання 12,2 тис. осіб, що на 2,8 тис. осіб менше, ніж виїхали. Серед мігрантів, які приїхали в область у січні-жовтні 2013 року, 79,8% були з інших регіонів України, 20,2% - з інших країн. Серед тих, хто вибув, 89% виїхали в інші регіони України, 11% - емігрували в інші країни.

      Природний приріст населення зафіксовано лише в місті Києві та 4 областях України. У столиці населення за десять місяців року збільшилася на 4453 людини, в Закарпатській області - на 3262, у Рівненській - на 2624, у Волинській - на 1038 і Чернівецькій - на 58 осіб.


      Чисельність жителів України на 1 

      листопада становить 45,5 млн. осіб.

      ІМХО.

      Якби був мирний  час то в Донецькій області  за 2014, 2015, 2016 роки згідно статистики померло 150 000 осіб
      Тепер війна. екстрена медична допомога в  по суті розвалена. 
      Отже швидка допомога при хронічних і серцево-судинних гострих захворювань не така як в довоєнний час. 
      А якщо точніше ніяка. 
      Отже смертність залишених без меддопомоги хворих людей зросла в два рази і склала 100 000 чол, а за три роки цивільни загинуло 300 000 чол. Така ж ситуація в Луганській області. 

      Таким чином на окупованих російськими військами  територіях в Донецької та Луганськії областях України  в 2014 -2016 роках були лугандонами були залишені без медичної допомоги та померли, 600 000 чоловік.

      Гаагский трибунал признал оккупацию Крыма войной между Украиной и РФ”


      Оккупация Российской Федерацией Крыма равнозначна международному вооруженному конфликту между Украиной и Россией. Такое определение содержится в ежегодном отчете Международного уголовного суда (Гаагского трибунала). «Согласно поступившим сведениям, ситуация на территории Крыма и Севастополя равнозначна международному вооруженному конфликту между Украиной и Российской Федерацией. Данный международный вооруженный конфликт начался не позднее 26 февраля, когда Российская Федерация задействовала личный состав своих вооруженных сил для получения контроля над частями территории Украины без согласия правительства Украины. Право международных вооруженных конфликтов применимо и после 18 марта 2014 г. в той мере, в которой ситуация на территории Крыма и Севастополя будет равнозначна продолжающемуся состоянию оккупации», — говорится в отчете. При этом сказано, что у прокурора Гаагского трибунала есть информация о притеснении крымских татар, насильственном перемещении 179 арестованных лиц на территорию РФ, принудительной мобилизации на военную службу жителей Крыма. «Для целей Римского статута вооруженный конфликт может быть международным по своей сути, если одно или более государств частично или полностью оккупируют территорию другого государства вне зависимости от того, сопровождается ли оккупация вооруженным сопротивлением», — сказано в документе. Отмечается также, что Международный уголовный суд в следующем году продолжит сбор доказательств относительно конфликта между Украиной и Российской Федерацией.

Немає коментарів:

Дописати коментар