Популярні публікації

пʼятницю, 18 серпня 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ТЕРОРИСТИЧНИЙ АКТ В БАРСЕЛОНІ. НА ВІЙНІ -ЯК НА ВІЙНІ.PARA BELLUM/

У четвер,  о 16:50 за місцевим часом, (17:50 за Києвом), 17 серпня 2017 року, в натовп людей на бульварі Рамбла в Барселоні в'їхав фургон. Загинули 13 людей, понад 100 постраждали. Парою годин пізніше фургон наїхав на людей в Камбрілсі, це місто в 120 кілометрах на південь від Барселони. Там постраждали сім осіб. Організатори терактів в Барселоні і Камбрілсі планували ще один напад, припускало вибух газових балонів, повідомляє іспанська поліція.

Всього серед постраждалих в результаті теракту в столиці Каталонії значаться громадяни 24 країн: Іспанії, Франції, Німеччини, Голландії, Аргентини, Венесуели, Бельгії, Перу, Румунії, Ірландії, Куби, Греції, Македонії, Великобританії, Австрії. Пакистану, Тайваню, Канади, Еквадору, США, Філіппін, Кувейту, Туреччини та Китаю. 
Стан 15 поранених оцінюється як важкий, 23 - як середньої тяжкості.
Влада  Барселони рекомендувала людям не дзвонити один одному, а спілкуватися через соцмережі, щоб знизити навантаження на стільникову мережу.
Поліція попросила не поширювати в соціальних мережах і в ЗМІ фото - і відеоматеріали з місця теракту, а також зйомки відбувається в місті.
З 2010 по 2016 року відбулось 70000 терористичних актів.
В терактах загинуло 300000 осіб.
ЦЕ ЗВИЧАЙНІ ВТРАТИ ДЛЯ ВІЙНИ

Немає коментарів:

Дописати коментар