Популярні публікації

четвер, 16 листопада 2017 р.

GLOBAL PERMANEN WAR ПОЛІТИКА.- ЦЕ ВІЙНА ІНШИМИ МЕТОДАМИ.


"Пам'ятаємо про Львів і Вільнюс" 
- головне гасло яке  з'явився у Варшаві  на маніфестації 11 листопада 2017 року.

У Варшаві пройшов один з найбільших в Європі марш польських патріотів, націоналістів та релігійних католицьких фанатиків. 

Участь в ньому взяли  тисячі польських, угорських, іспанських та словацьких націоналістів які  крокували вулицями з димовими шашками і петардами.

Цей марш закінчив черговий тиждень осіннього загострення істеріопатичного та медіотського скандалу, який затіяли польські політикани,  римокатолицькі релігійні мракобіси та істеріопати, при категоричній підтримці медіотів, медіантів, політолухів, журналюг, журнашлюх та дебілів Республіки Польша. В свої промові Президент Республіки Польща Андрій Дуда згадав всіх  пояків від короля Мешка І, Барських конфедераті, до Романа Дмовського і палачів Армії Крайової і Людової.
Причина осіннього приступу колектиного маніакально-деприсивного психозу серед частини польських конфедератів замаскована під  розбіжності з українцями, на цей раз, в трактувані  історичних подій 1919 - 1949 р. 
Суть скандалу - історія тридцятилітнього етапу  Польсько - Української Перманентної Війни в ХХ столітті. 
Чи була окупація ЗУНР Польшею? - ось саме головне для довуців Польші.
Майже 50 років, цілих півстоліття  в ХХ столітті, двічі поділена, розтерзана, пограбована, згвалтована, розтоптана, розстріляна, нажахана, опущена нижче плінтуса іудобільшевиками Польща і поляки, після 

спільної з більшовиками каральної  операції "Вісла", 
не плюндрували українські землі, не закривали українські школи і університети, не вішали, не грабували українців, не мали до українців територіальних притензій і тихо сиділи  за "Лінією Керзона". 
В 1949 році Польська держава відродилась з попелу ІІ Світовї війни в дещо іншій конфігурації і більш вигідним географічним положенням, такий стан справ польських політиків ХХІ століття не влаштовує. Їм чогось бракує. Мабудь не вистачає слави грабіжникі, вбивць і вішателів.
Якщо після першої світової війни державами Антанти, за поданням Романа Дмовського, Польша кордони Польщі були установлені і розширені за рахунок Литви, Білорусії і України, а  ЗУНР була ліквідована  та  інкорпорована в склад Республіка Польша, бо Україна Скоропадського співпрацювала з німецьким імператором  Кайзером.
то після другої світової війни Республіка Польша отримала кордони за рахунок німецьких земель, бо коаліція переможці над Гітлером чомусь вирішила суворо покарати тепер уже самих німців.

Білим кольором, окреслена синьою і померчевою лінією позначена тереторія лехітських племен.  Нижче зображена карта мовних діалектів Польщі.
Українці здивовано спостерігаються не тільки за польським сьогоденним історіопатичним сказом, але й за діями історіопатів з  незалежної України.
В постсовітській Україні залишилась постсовіцька, прокомуністична, глибоко антиукраїнська історична академічна когорта: докторів, кандидатів, академіків, професорів, доцентів історії, яка займає 90% академічних посад серед фахівців історії.
Замовники і цензори трактуваннЬ історичних подій:  Імператорського двору  Російської Імперії і  ЦК  Політбюро КПРС вже 25 років не існує, 

але залишилась " академічна історична джинса" у вигляді неймовірної кількості томів історичних праць з трактування історичних подій, якими забиті  
постсовітські відкриті і таємні архіви. 

Не тільки історики писали "історичну джинсу".  На основі "академічної, історичної джинси" написані і створений класично високохудожній  лжекультурний пласт:  томи 
історичної  фантастастики   оформлені  в романи, повісті, поеми, вірші, картини, скульптури, кіно, п`эси. 
Потік "класичної академічної історичної джинси" був колосальний, в нього вкладали великі гроші і надавались великі почесті, звання,  нагороди та створювали комфортне життя : житло, авто, дача, харчування,  санаторно-медичне обслуговування, богемне життя.
І Бєлий, і Блок, і Єсєнін, і Клюєв:
Росіє, Росіє, Росіє моя!
…Стоїть сторозтерзаний Київ,
і двістірозтерзаний я.
Там скрізь уже: сонце! — співають: Месія! —
Тумани, долини, болотная путь…
Воздвигне Вкраїна свойого Мойсея,—
не може ж так буть!
Не може ж так буть, о, я чую, я знаю.
Під регіт і бурю, під грім од повстань
од всіх своїх нервів у степ посилаю —
поете, устань!
Чорнозем підвівся, і дивиться в вічі,
і кривить обличчя в кривавий свій сміх.
Поете, любити свій край не є злочин,
коли це для всіх!
Павло Тичина.  1919 р.
Нажаль геніальні  сільські українські хлопці свій талант, пізніше розтратили на іудосовкову джинсу. З цими "класичними академіками історичної джинси" прості українці боролись, як могли і сідали в тюрму:
 https://nesterdennez.blogspot.com/2017/02/. 
Сучасна Республіка Польша щедро  пестить не тільки своїх, доморощених класично академічних історичних джинсовиків, а й підтриує зголодніх без ГПУшного "спецпайка" академічних історіопатів з України.  
Тепер ОГПУшний "спецпайок" називають "грантами", 
а  любителів "спецпайка", називають "грантоїдами".
Яка різниця між радянським орденосним джинсовиком і  джинсовиком грантоїдом?
Різниця лише в змісті джинси.
        СУЧАСНИЙ ГРАНТОЇД ЯРОСЛАВ ГРИЦАК.
https://nesterdennez.blogspot.com/2017/02/global-permanent-war.html
Які цілі сучасної польської  академічної, каласичної, історичної джинси ?
Тривіальні. 
Збити бабки на історії і бенкетувати.
З Германії 500 млрд. євро.
З України ну хоча б 200 млрд. євро.
Не зроміло тільки яке відношення Республіка Польша створена в 1989 році  має до Польщ, знищених, розгромлених і канувших в історичних архівах.

У 1952 році була повністю ліквідована державна структура довоєнної Польщі - Друга Річ Посполита.  Була  прийнята нова конституція змінила найменування країни на «Польська Народна Республіка" в нових кордонах.

Був остаточно скасовані  сеймики, повітові і гміни ради, посади воєвод, старост, бурмістрів, війтів, воєводськиі, повітові і гміні правління, їх функція формально передавався національній раді та їх президіям. Посада Президента також була замінена колегіальною Державною Радою. Були скасовані всі адміністративні та трудові суди, державні трибунали, верховна палата контролю, апеляційні суди, окружні суди і місцеві суди, їх функції передавалися воєводським і повітовим судам.
Після початку перебудови в СРСР, в Польщі розпочалися пошуки компромісу між правлячим табором і опозицією. 
В 1989 році пройшли переговори «круглого столу» між представниками влади та опозиції, які завершились угодою про початок демократизації польського суспільства. Згідно з нею, було внесено зміни до Конституції, сформовано перехідні Національні збори (сейм і сенат), перший некомуністичний уряд на чолі з Т. Мазовцьким, скасовано цензуру й політичні обмеження, розпочато впровадження ринкових відносин в економіку.
В 1990 року ПОРП саморозпустилася, засудивши форми і методи комуністичного правління, на її базі утворилося кілька лівих партій. Одночасно виникло багато нових політичних партій різноманітного спрямування.
Улітку 1991 року відбулися перші демократичні вибори до Національних зборів, які не дали переваги жодному з політичних угруповань. Восени 1991 президентом Польщі було обрано Леха Валенсу.
З 1977 року по 1997 прості поляки не вилазили з України в основному з бандерівської Галичини і Волині.
Поки можновладці вирішували свої політичні амбіції, двадцять років прості українці і поляки вели дружню, братерську і активну вазємовигідну торгівлю, виживаючи в страшних умовах змін і пребудов. В муках народжували і ростили дітей в тому числі  Адрія Дуду, якому в 1977 році було лише п`ять років і Вітольда Ващиковського, якому  було двадцять років, він був студентом і цигарки мабудь купупав у бандерівців зі Львова на базарі в Лодзі.
В 1980 році Польща була інша ніж тепер.
Чи допомогли прості українці мільйонам  поляків вижити в ті часи, матеріально забезпечити побудову сім`ї, карє`ри? Хочу підкреслити не Радянска влада, яка була Львові, а прості українці. Так, це було не безкоштовно. Але багато дешевше, чим поляки могли купити в Європі прості і так  неохідні речі для життя від голки, цв`яха  до телеізора, холодильника, пралки.
Повз увагою українців, паралельно зі зміною політичної системи в Польщі проходили і зміни назв вулиць, площ і пам`ятників. Жоден українець не дорікав полякам, чому вони почали перейменовувати вулиці в честь асиміляторів, інквизиторів,  катів, вішателів, душителів, пацифікаторів українців, які звірствували протягом тисячі років, від короля Казимира ІІІ,  до президента Ігнація Мосціцкого. Почали будувати їм пам`ятники, усипальниці, меморіали, музеї.
 https://nesterdennez.blogspot.com/2016/07/global-permanent-war_61.html
Двадцять років йшла ідеологічна обробка поляків не в дусі гуманізма і лібералізма, а дусі ідеології єзуїтів, барських конфедератів і пілсудчиків та польських нацистів Романа Дмовського.
Безумовно, звичайному українцеві, який знає дійсну тисячолітню історію українців, не з джинси, а з натури.
а особливво тим в кого хата скраю і хто першими ворога стрічає, потішно виглядають польські політикани, мракобісні клерикали  і класичні, академічні, істеріопати, медіоти, медіанти, журналюги, журнашлюхи і їх класико-академічна історична джинса. 
    Джинса була б смішною, яки би було не так сумно.
Кожен українець розуміє, що вся ця польська релігійно-політиканська джинса по суті є елементом нової необ`явленої гібридної війни, яку вже підпалили і ведуть сучасні польські політикани, недобиті конфедерати, шляхта, єзуїти і пілсудчики проти українців і Україна. 
НУ ЩО Ж...  ЗНОВУ ЩЕ ОДНА ВІЙНА.

НА ВІЙНІ - ЯК НА ВІЙНІ.
P.S.
Польські політикани ввжають, що найнявши на роботу українців вони роблять добро для українців і крім створеного додатку до ВВП Польщі українці повинні їх цілувати в руку.
Українці старанно працюють, але одночасно чітко знають:
"Скільки пану не годить, все рівно під ніс бздить !"
"Куди пана не поцілуй там у нього дупа".



Немає коментарів:

Дописати коментар