Популярні публікації

середу, 1 листопада 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ПРО ЖЕРВИ СЕРЕД РЕГІОНАЛІВ. ЇХ ТРОХИ ВМЕРЛИ.


ТОП-10 найгучніших вбивств та самогубств в Україні за 2015 рік.
04.08.2015

Від початку Євромайдану в Україні відбулося багато резонансних вбивств та самогубств, багато експертів пов’язують їх саме зі зміною влади в нашій країні.

26 січня. Микола Сіргієнко - самогубство.


26 січня було знайдено тіло Миколи Сергієнка, він був  топ-менеджером “Укрзалізниці”, за висновками кримінальних експертів було встановлено, що Сергієнко сам наклав на себе руки, застрелевшись із мисливського карабіна, за словами дружини він він вийшов прогулятися і пізніше їй зателефонува та повідомив, що не хоче більше житии.

29 січня. Олексій Колесник - самогубство.

На 65 році життя повісився колишній голова Харківської облради Олексій Колесник, він був знайдений у власному будинку в гаражі без слідів насилля, тіло загиблого виявили його сусіди.

25, 26 та 28 лютого - відповідно Сергій Вальтер, Олександ Борбюг та Михайло Чечетов.

У лютому сталося аж 3 гучні смерті - перше, яке сталося 25 лютого, повісився мер Мелітополя Сергій Вальтер, на той час він був відсторонений від роботи мера.
Зразу ж день після цього самогубства відбулося ще одне, як не дивно в цьому самому місті пішов з життя заступник начальника Мелітопольської міліції Олександр Бордюг, за словами експертів смерть сталася через гостру сердечну недостатність. Варто відзначити, що померший страждав хронічною хворобою серця.
В ніч на 28 лютого покінчив життя самогубством колишній заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, на той час він перебував під домашнім арештом, він вистрибнув із вікна власного будинку, причиною смерті стали численні травми.

9 та 12 березня. Станіслав Мельник та Олександр Пеклушенко, відповідно.

9 Березня покінчив життя самогубством колишній народний депутат від Партії регіонів Станіслав Мельник, він вистрелив собі в лоб із мисливської зброї, яка була зареєстрована на нього.
Через три дні після смерті Мельника, знайдено мертвим ще одного регіонала Олександра Пеклушенка, якого знайшла мертвим його домробітниця в підвалі власного будинку, в нього булла прострілена шия, за словами міліції скоріше всього це було самогубство.

14 березня. Сергій Мельничук - самогубство.

14 березня було знайдено тіло прокурора Малинівського району Одеси Сергія Мельничука, основною версією є те, що він помер від падіння із висоти.

15 квітня. Олег Калашников - вбиство.

Регіонала Олега Калашникова знайшли мертвим 15 квітня біля своєї квартири, йог було вбито із вогнепальної зброї коли він виходив із ліфта.

16 квітня. Олесь Бузина - вбивство.

16 квітня був убитий відомий письменник та журналіст Олесь Бузина, його тіло було знайдено під будинком на вул.Дегтярівській у місті Києві, у нього стріляли із автомобіля з іноземними номерами. Він працював шеф - редактором у газеті “Сегодня”, у журналістиці він почав працювати із 1992 року.
Отже, в наш список потрапило: 3 вбивства, 6 самогубст та 1 смерть за дивним співпадінням. І це все за три місяці 2015 року!
Олексій Мороз спеціально для franyk.com.

Немає коментарів:

Дописати коментар