Популярні публікації

четвер, 2 листопада 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ПОЦІЛУНОК ІУДИ.

Під Києвом, на залізничному переїзді села Глеваха, була обстріляна машина, в якій їхали Аміна Акуева і Адам Осмаєв.
 В результаті Осмаєв поранений, Акуева убита.
У понеділок ввечері, 30 жовтня Осмаєв і Окуева прямували в свій будинок, розташований під Києвом.

   Аміна Акуева була помічником депутата Мосійчука, якого підірвали кілька днів тому. 
Крім цього, вона брала активну участь в бойових діях на Донбасі.

   Машину обстріляли з кущів недалеко від залізничного переїзду.

Доїхавши по Одеській трасі до Глевахи, їх білий джип Nissan Patrol (GR Y60, 94 року випуску) повернув ліворуч, перетнув залізничний переїзд, проїхав метрів 100 вперед,  і повернув праворуч і вирулив на дорогу, затиснуту між промисловою зоною і густою лісосмугою. За переїздом і і рухом автомобіля спостерігали з машини.
Після стрілянини Осмаєв, який сидів за кермом, зумів проїхати кілька сотень метрів вперед, загорнув наліво - на дорогу, що йде в бік села Малютанка.


У джип, судячи з його зовнішнім виглядом, прилетіло не менш десяти куль. Високий, з великими вікнами, - Nissan Patrol став ідеальною мішенню.
У своєму першому коментарі з лікарні виданню Осмаєв заявив, що в голову Окуевой потрапили дві кулі. Адам проїхав «скільки міг», поки машина не зупинилася. Автоматна черга, за його словами, пройшлася і по двигуну.
У вівторок боєць АТО Ротан Кримський повідомив про те, що Аміна прийняла на себе, як мінімум, шість куль. Але пізніше Кримський з якоїсь причини видалив цю інформацію.
 За даними поліції, вогонь вели з автоматичної зброї  набоями 7,62 мм ймовірно з АК-47..
Черга припала в основному на місце пасажира, який сидить поруч з водієм. Знайдені гільзи  підтверджують припущення про те, що кілер ховався саме в лісопосадці. 
У той же час, за свідченнями очевидців, вони чули кілька автоматних черг, які тривали 5-7 сек.
За словами Антона Геращенко, швидше за все, в замаху взяли участь двоє: один чергував на повороті в Глеваху з Одеської траси, щоб дати сигнал спільника, який причаївся далі в засідці.
Кілеру могло знадобитися всього хвилина-дві, щоб перетнути залізничні колії і вийти до  спільника, який чекав його на трасі. Втім, поліція розглядає кілька версій відходу вбивць з місця злочину.
Згідно схеми опублікованою Косомольською правдою, Спостерігач підібрав кіллера і разом кілером відходили з місця стрільби тим же маршутом


У понеділок ввечері місце вбивства і всі під'їзди до нього силовики взяли в щільне оточення. Журналістів не підпускали до ділянки дороги, по якій їхав і де зупинився розстріляний джип.
На місце злочину навіть для чогось підігнали пожежну машину.
Секретність, з якою працювали на місці поліцейські, правоохоронці толком не пояснювали. Оточення дороги, що веде до місця злочину, а також прилеглої промзони і посадки тримали всю ніч і півдня вівторка.
За почерком вбивство Окуевой не схоже на ті, що вже стрясали Київ. Сталося воно в 30 км від столиці. Кілери вибрали досить темне і безлюдне місце. Судячи з усього, головною метою була ліквідація когось із подружжя або їх обох.
Замовники вбивства явно не намагалися перетворити напад на відомих Майданівців і АТОшніків в показову страту, на очах у випадкових перехожих, свідків.

Офіційно Нацполіція відмовляється називати версії.
Через півтори години після цих подій, на місці трагедії, глава Нацполіціі Сергій Князєв сухо повідомив УП: "Розстріл звичайний розстріл, на жаль. В Україні йде війна". 
Спочатку вбивство було кваліфіковано як за статтею 115 КК, (умисне вбивство) але до ранку поліція перекваліфікувала його на «замовне вбивство».
Проте, колишній радник Авакова, депутат Антон Геращенко заявив, що є дві основні версії.
Перша: «Дії російських спецслужб, вбивство з метою дестабілізації суспільно-політичної ситуації, створення атмосфери терору і жаху в Україні».
Друга: «Це дії осіб, які перебувають на території Чеченської республіки».
Про чеченський слід спецслужби говорили і після вбивства Тимура Махаурі на початку вересня на Бессарабці.

Тоді офіційні спікери Нацполіціі і та МВС справ стверджували, що Махаурі 

вважався одним з численних ворогів Рамзана Кадирова і борцем за незалежність Чечні.

На користь російського сліду може говорити й те, що в лютому 2012 року під час спільної операції в Одесі СБУ і ФСБ Адама Осмаєва затримували за підозрою в скоєнні вибуху в Одесі.

Також його підозрювали в підготовці замаху на президента Росії Володимира Путіна. Росія вимагала його екстрадиції, однак Україна його Москві так і не видала.

Восени 2014 року зі нього зняли звинувачення в тероризмі. У листопаді Осмаєв був визнаний винним в незаконному поводженні зі вибухівкою. Його засудили до до двох років дев'яти місяців і 19 днів тюремного ув'язнення, але в зв'язку з відбуттям терміну, його відпустили прямо в залі суду.
З 2014 року Осмаєв очолював добровольчий батальйон імені Джохара Дудаєва, який воював на Донбасі.
«Це помста Адаму за те, що він пішов проти Рамзана Кадирова (президент Чечні - УП) і його оточення», - сказав Геращенко.
Він також сказав, що будуть розглядатися і інші версії. Але відмовився уточнити, про що конкретно йде мова. Чоловік Аміни, Адам, впевнений, що напад було продовженням літнього замаху.
«Звичайно, це продовження ... Напевно, це був замах на обох», - говорив Осмаєв після нападу, в коментарі LB.ua.
Йдеться про випадок, коли 1 червня цього року в Києві на Подолі кілер назвався французьким журналістом видання «Le Monde», і запросив подружжя на зустріч.
Потім в машині він вистрілив в Адама Осмаева. У свою чергу Аміна встигла дістати пістолет і вистрілити в відповідь. Чоловік Окуевой тоді отримав два кульові поранення.
Пізніше кілеру було оголошено підозру. 
Ім'я кілера Артур Денисултанов-Курмакаев, злочинець користувався для маскування паспортом по звірячому вбитого ще 15 років тому одесита Олександра Антипова. він був легендований в Україні під ім'ям Дакара Олександра Венусовича., через м. Одессу. Весь час він працював бандитською "торпедою" — бойовиком і кілером.
З весни 2016 року, Дакар, представляючись французьким, німецьким журналістом, називаючи при цьому різні імена, намагався втиратися в довіру до відомих політикив і представникам ЗМІ. 
Кілер,  представився Осмаєву і Окуєвої журналістом з Франції Алексом Вернером.
При ньому були виявлені документи на ім'я Олександра Дакара, 1958 року народження.
Тоді ж заявляли, що за нападом на подружжя стоїть Росія і субєкт федерації Чечня.
Осмаєв і зараз упевнений в російський, чеченський  слід.
«Це те саме, що і замах на Мосійчука. Тобто, діє якась терористична угруповання. На даний момент я відчуваю загрозу для свого життя ".

Громадянка України Наталія Вікторівна Камінська, вона ж, вона ж Анастасія Вікторівна Никифорова, вона ж Анастасія Вахітовна Мустафінова, вона ж Аміна Вахітовна Мустафінова, вона ж Аміна Вахітівна  Окуева народилася в Одесі  5.06.1983 р в родині Ірини Анатолієвної Камінської. Є всі підстави вважати Ірину Анатоліївну - уродженку міста Армавір Краснодарського краю єврейкою. 
Бабуся Аміни і мама Ірини носила ім'я Камінська Еделіна Фабіановна. Ірина Анатоліївна  Камінська-Нікіфорова з 1986 року працювала заступником директора одеського Будинку 
вчених і займалась антикварними аукціонами, а потім була співробітником Південно українського медіа-холдингу.

Батьком записаний вітчим  Віктор Сергійович Никифоров  який до 2008 року керував 

Одеським Музеєм Східного і Західного мистецтва. Він був звільнений через зникнення картини Караваджо "Поцілунок Іуди". 
Полотно розміром 134х172,5 см датується 1573-1602 роками. Відомий російський дипломат і колекціонер Олександр Базилевський придбав його в Парижі і в 1870 р підніс в дар великому князю Володимиру Олександровичу. На початку XX століття полотно було передано Одеському художньому училищу, а в 20-і рр. надійшло в галерею старовинного живопису (нині Музей західного і східного мистецтва). Авторство Караваджо довгий час перебувало під питанням, поки в середині 50-х років XX століття московський мистецтвознавець Ксенія Малицька не доведена приналежність картини пензля великого майстра. У 2005 році цей висновок був підтверджений іспанськими експертами. 
Експертами аукціону «Сотбіс» знамените полотно оцінювалося в 50 мільйонів фунтів стерлінгів, що приблизно відповідає 100 млн вічнозелених американських доларів.
Після звільнення з роботи Віктор Нікіфоров придбав квартири відразу в двох дмістах - Києві та Москві, а також кілька автомашин престижних марок, записаних, правда, на інші імена, в тому числі дружини і дочки. Тобто, директор однієї з найбідніших мистецтвознавчих організацій за кілька років бездоганної службу, завдяки дбайливості і вмілому господарюванню, зумів зібрати достатньо коштів, щоб витратити їх на поліпшення добробуту своєї улюбленої сім'ї і себе особисто.
В 2010 році пролунала несподівана новина - після довгих років вивчення вкраденої картини «Поцілунк Іуди» дублінські мистецтвознавці, які  завжди заперечували проти визнання одеського Караваджо оригіналом, взяли перемогу - картина була визнана повторенням оригіналу, але не самим оригіналом. Як встановила експертиза, картина була написана італійським художником Джованні ді Атілли через 10 років після смерті Караваджо. Її замовив рідний брат Кіріако Маттеї, власника оригіналу, - Асдрубале Маттеї (про те, що така робота була пророблена, свідчать записи в його бухгалтерській книзі).
Через два тижні після оголошення про те, що Караваджо, викрадений з одеського музею, виявився не оригіналом, раптом від серцевої недостатності на 54 році життя вмирає колишній директор музею Віктор Нікіфоров.

Картину виявляють в Німеччині при спробі збути її викрадачами через інтернет-аукціон, де в ролі покупця виступив німецький поліцейський, який представився колекціонером, готовим заплатити необхідну викрадачами суму, яка раптом знизили її зі 100 очікуваних мільйонів доларів до 3, 5 млн.
Картину німці повернули, складену в 6 разів через що вона вимагає глибокої реставрації.
Викрадачами виявилися 4 особи (з них двоє кавказців), з яких троє були екстрадовано на Україну, а одного так і не вдалося встановити. Як було оголошено, задум викрадення картини Караваджо "Взяття Христа під варту або Поцілунок Іуди" з Одеського музею виник у чотирьох членів групи (Лері А., Олексія Б., Сергія П. і у якогось невстановленої слідством особи) до 29 липня 2008 року , тобто за три дні до крадіжки. Один з них, Лері вийняв віконне скло і проник в зал. Там він обрізав полотно картини по периметру рами, і полотно забрав з собою. Потім повернувся на дах і по водостічній трубі спустився у двір, де на нього чекав невідомий. Ці двоє повернулися до Олексія Б., який сидів в Mitsubishi Outlander, на якому і втекли з місця злочину.
Містром тоді був нинішній гепрокурор Юрій Луценко

Як Анастасія НІкіфорова  "стала чеченкою"?

Деякий час з сім'єю проживала в Москві і Чечні. У 2000 році "вийшла заміж" за муджахеда Мустафінова Ісу і стала «Анастасією Мустафіновой". 
У 2001 р "приймає" Іслам » і бере ім'я Аміна. При цьому змінюється і по батькові - Вахітовна. 
У 2003 р вже (!) Аміна Вахітовна Мустафінова виходить заміж за якогось Тухашева Іслама, який при укладанні шлюбу використовував підроблений паспорт на ім'я Окуева Іслама Мусаєвича.
У 2004 р вже легалізована «чеченка" Окуева Аміна Вахітовна виїжджає "з чоловіком" на Україну, де її черговог чоловіка висилають з країни за порушення міграційного законодавства. У РФ "чоловікові" дають довічне, затримавши за вбивство співробітника УФСБ по Інгушетії.
Покійна  «Аміна Окуева» і її мати мають до цих пір не анульовані російське громадянство і, відповідно, російські паспорти і мають право на багатомільйонну житлову площу в місті Москві, столиці агресивної Росії.
 Аміна Акуева одеситка, під час подій 2014 року, була медиком на майдані.

   Майданні діячі високо цінували "діяльність" подружжя з нанесення шкоди "ворогам України".

 Поки в МВС України мало хто коментує вбивство Акуевой. Як не дивно, всупереч звичаю, крім самого Мосійчука, ніхто не висуває традиційну для подібних випадків чергову версію "руки Кремля".
Добровольця і патріотку  України Аміну Окуеву поховали в Дніпрі, поруч з могилою її командира Іси Мунаева.

ІМХО.
ЖОДНИХ СУМНІВІВ
 "ПОЦІЛУНОК ІУДИ" В НАТУРІ.
ІМХО.
Тепер можна давати різні пояснення подій в житті Аміни Окуєвої.
Але залишається головне.
1. На Майдані Аміна Окуєва спасала поранених українців.
2. В Лугандоні знищувала ворогів, кримінальників, ссучених мусорів, прокурорів совкових відставників які вбивали українців на мирних протестах на Майдані у Києві.
3. Якщо як снайпер Аміна Окуєва ліквідувала 10 терористів - це і є її вагомий внесок в становленні України.
4. Аміна Окуєва особисто нейтралізувала небезпечнного кіллера Кадирова.
5. Якщо Аміна Акуєва спасла від смерті 1 українця - це її вагомий внесок в становлення України.
6. Покажіть мені чиновника, депутата, хто зробив більше.

Немає коментарів:

Дописати коментар