Популярні публікації

вівторок, 12 вересня 2017 р.

GLOBAL PERMMANENT WAR ПОЛІТИЧНА МАСТРУБАЦІЯ НА СААКАШВІЛІ І ГАЙДАР

 В травні 2015 року Порошенко призначив "університтетського товариша" Саакашвілі головою Одеської обласної адміністрації, змінивши на цій посаді Ігоря Палицю, близького соратника олігарха Коломойського."Я пам'ятаю його як вольову та рішучу людину, і маю підстави йому довіряти. Одеса займає величезну частку мого серця. На Одещині я народився, тому з великою увагою буду спостерігати за тим, як вона змінюватиметься", – сказав тоді Порошенко, додавши, що основним завданням Саакашвілі на посаді головиОДА стане деолігархізація.
У вересні 2016- го Марія Гайдар подала прохання про вихід з російського громадянства. Її звернення надійшло до Головного управління з питань міграції МВС РФ.
З липня 2015 по січень 2016 року Гайдар була радником голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі, потім тимчасово зайняла посаду заступника губернатора регіону з соціальних питань. У травні 2016- го вона звільнилася, відповівши таким чином на звинувачення активістів «Самооборони Одеси» і місцевого «Автомайдану». Вона стала радником президента України Петра Порошенка.
 Президент України Петро Порошенко позбавив Михайла Саакашвілі українського громадянства в липні 2017 року. Офіційно - за те, що колишній губернатор Одеської області не згадав в анкеті про заведених на нього в Грузії кримінальних справах. Саакашвілі пояснив, що в анкеті не його підпис, а підроблена. 
Хоч, про кримінальні справи проти Саакашвілі було відомо давно, однак зацікавилися ними в Києві чомусь тільки зараз. Саакашвілі заявив, що на опублікованій мною анкеті не його підпис. Але саме ця анкета міститься в справі Міграційної служби, на підставі якої було надано громадянство. Анкету в Міграційну службу (з якої матеріали пішли в АП) в 2015 році готували і подавали його помічники, а не він сам та оформили заднім числом.

В той час коли Гайдар розповідала про медичну, а Президент України Петро Порошенко публічно похвалив свою радницю, Марію Гайдар за виступ українською мовою. 
Марія Гайдар виступила з промовою українською мовою на нараді з питань розвитку української сільської медицини. Порошенко перебив свою радницю.


«Маша, вибачте, що перебиваю. Подивіться, яка блискуча українська мова у Маші Гайдар. Давайте привітаємо її за цей експеримент ».
Той же час автобус колишнього губернатора Одеської області легко і ввічливо минув польський пропускний пункт  «Медика». 
Польські прикордонники попередили, що будуть проблеми на території України. В українського ПП «Шегині» шлях перегородили українські силовики.
Вони оголосили, що пункт пропуску замінований.
Пункт пропуска «Краковец»
Автобус з Саакашвілі зупинився в буферній зоні прямо перед українським кордоном. 
Через деякий час Саакашвілі і Тимошенко вийшли з автобуса і прямо перед строєм солдатів дали інтерв'ю телеканалам. 
«Я закликаю вас, хлопці, я вас дуже люблю, не підкоряйтеся злочинним наказам. Барига-президент та інші бариги заробляють мільярди, поки ви проливаєте кров. Там всі злочинці. І ви це прекрасно знаєте », - звернувся Саакашвілі до силовиків з буферної зони, від імені Віктора Медведчука і Володимира Путіна.

"Є люди в оточенні президента Порошенка, які ненавидять Саакашвілі та зараз роблять усе можливе, аби його в країні не було".
Порошенко таки наважився позбавити громадянства людину, з якою, як він розповідав сам, потоваришував ще під час навчання в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, де вони з Саакашвілі були однокурсниками.

ОСЬ ТАКА  СТАЛАСЬ МАСТРУБАЦІЯ.

ІМХО.

1. Хтось замінував кордон.
2. Хтось збирав інформацію про Саакашвілі і готував докумети на громадянство.
3. Хтось заповнював документи замість Саакашвілі
4. Хтось приймав документи не від Саакашвілі.
5.  Хтось прийняв рішення, видав Указ і виписав документи громадянина України.

6. Хтось призначив Саакашвілі головою ОДА

7. Хтось звільнив Саакашвілі з голови ОДА.
8. Хтось підготував докуменнти на припинення громадянства України.
9. Хтось припинив громадянство в Україні для Саакашвілі.
10. Хтось дав вказівку підірвати Тимура Махаурі.
ХТО ЦЕЙ ЗАГАДКОВИЙ ХТОСЬ ?



Немає коментарів:

Дописати коментар