Популярні публікації

суботу, 16 вересня 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ХРОНІКА БОЙОВИХ ДІЙ. В 59 КИЇВСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ ДИВЕРСАНТИ ОТРУЇЛИ 200 ДІТЕЙ

У київській 59-й гімназії відбулося масове отруєння дітей

16.09.2017 8:15

Батьки підозрюють що від рибних котлет зі шкільної їдальні

 Понад 200 учнів початкової школи не прийшли сьогодні на заняття, а два десятка батьків звернулися до лікарів з приводу стану своїх дітей.


Напередодні учні гімназії обідали в їдальні, і вже через кілька годин у дітей початкової школи з'явилися симптоми харчового отруєння. На ранок з 518 дітей майже половина не прийшла на заняття".
Батьки кажуть, що нарікання на якість продуктів в шкільній їдальні були давно.
 В той день учні обідали борщем і рибними котлетами - котлети і викликали підозри дорослих. Тих, хто сьогодні дійшов до гімназії, на місці обстежили лікарі і запевнили, що всі вони здорові.

"Профілактично оглянули дітей, поспілкувалися з батьками. Скарг ніяких у дітей не було, діти всі були здорові", - говорить завідувачка амбулаторії №2 Голосіївського району Ірина Мосунова.


Дітей в 59-й столичній гімназії годує комунальне підприємство "Шкільне харчування" Голосіївського району. Незважаючи на інцидент, їдальня працює в звичайному режимі. Порадившись з лікарями і чиновниками-педагогами, директор вирішила - підстав залишати дітей без їжі сьогодні немає.




Одночасно в школі працюють фахівці різних служб, які зробили всі необхідні аналізи і дезінфекцію. Результати досліджень будуть готові в понеділок. У Госпотребслужбе кажуть, що попередньою версією є отруєння дітей кишковою паличкою.

ІМХО.
ОТРУЄННЯ 200 ШКОЛЯРІВ В СТАНІ ВІЙНИ ВЖЕ НЕ МОЖНА РОЗГЛЯДАТИ, ЯК ДРІБНЕ НЕПОРОЗУМІННЯ.
ТАКА ПОДІЯ ПОВИННА РОЗГЛЯДАТИСЬ ЯК ДИВЕРСІЯ, ЯК ЗАМАХ НА ЖИТТЯ УКРАЇНСЬКИХ ДІТЕЙ І ОДНОЧАСНО ПІДРИВ АВТОРИТЕТУ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ ЇЇ ВИКОНАВЧИХ І ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ.

Немає коментарів:

Дописати коментар