Популярні публікації

понеділок, 18 вересня 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ПОЖЕЖА В ДИТЯЧОМУ ТАБОРІ "ВІКТОРІЯ" ДИВЕРСІЯ НАЦМЕНА

В дитячому таборі "Вікторія" в Одесі в ніч з 15 на 16 вересня 2017 року сталась пожежа. У вогні загинуло 3 дітей, що призвело до протестів батьків біля міської ради. 
 З табору було евакуйовано 42 дитини, ще троє дітей було шпиталізовано.

Київський районний суд Києва обрав запобіжний захід директору дитячого табору "Вікторія" Петросу Саркісяну, внаслідок пожежі в якому загинуло троє дітей. Слідчі та прокурор вимагали обрати запобіжний захід Саркісяну у вигляді тримання під вартою.

Водночас захист просив суд про більш м'який запобіжний захід у вигляді домашнього арешту чи застави в розмірі 300 тисяч гривень, зсилаючись на те, що підозрюваний є інвалідом другої групи і в 2011 році переніс операцію на серці.
 У підсумку суд задовольнив клопотання сторони обвинувачення в повному об'ємі – наступних 60 діб Саркісян проведе в СІЗО.


Сам директор муніципального табору пояснив, що не міг виконати припис ДСНС про усунення несправностей в пожежній сигналізації, оскільки цим мала займатися вищестояча інстанція.

За його словами, управління міськосвіти не виділяла коштів на усунення неполадок з сигналізацією, оскільки дерев'яні корпуси не були прийняті на баланс.
Сім'ї загиблих отримають по 200 тис. грн., також їм будуть компенсовані всі витрати на похорон. Сім'ї постраждалих отримають по 100 тис. грн. Сім'ї інших дітей, які відпочивали в згорілому корпусі, отримають по 20 тис. грн.
З пожежі в дитячому таборі "Вікторія" дівчина Катерина Ной врятувала вісім своїх молодших товаришів.
Вона винесла з палаючого корпусу вісім дітей, віком від 8 до 10 років.

Катерина зараз проходить лікування в обласній дитячій лікарні. Вона отримала опіки ніг і верхніх дихальних шляхів.
ІМХО.
Пожежа  в Одесі- це бойові дії проти українців.
Медіотика, яка контролюється наценами і маланцями, зводить події в санаторії "Вікторія"  до дрібного недбальства конкретної посадової особи, акцентуючи увагу на тому що директор інвалід другої групи.
Насправді ситуація в сфері безпеки життя кожного українця зведена до виключно до гешефтів клептоманів.
Кришує грошолюбів-клептоманів міністр МВС.
ДСНС була створена в 2012 році шляхом об'єднання Міністерства надзвичайних ситуацій, Державної інспекції техногенної безпеки як центральний орган виконавчої влади, діяльність якого координувалася Міністерством оборони.
У квітні 2014 року урядовою постановою координація діяльності ДСНС була покладена на Міністерство внутрішніх справ.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в черговий раз пообіцяв ліквідувати пожежну інспекцію, вказавши на високий рівень корумпованості цього структурного підрозділу Державної служби з надзвичайних ситуацій.
"Найближчим часом ми оголосимо про повне скорочення, знищення такого поняття, як пожежна інспекція". 
Міністр визнав, що співробітники інспекції займаються переважно вимаганням грошей за успішне проходження перевірок протипожежної безпеки.
Замість того, щоб дійсно створити умови для роботи інспекторів та захистити їх від телефонного права, вирішили ліквідувати не тільки пожежний контроль, а йархітектурну інспекцію, держгірпромнагляд і віддати сферу будівницва на розссуд  діловарів і властолюбців. 
Схема єбагачення проста. 
1.  Розробляється максимально дорогий архітектурний проект в якому закладені самі передові архітектурні рішення з  необхідним технічним забезпечення і вимогами безпеки. 
2. Проект проходить експертизу всіма технічними і контрольними органами влади.
3. На стадії будівництва проект здешевлюється до абсурда - практично до на 80 - 90 % процентів.
4. Замінюються  матеріали, технічні процеси, обладнання на дешеві, прострочені, не сертифіковані.
5. На роботу наймаються дешеві малокваліфіковані іногородні халтурщики, які в відомостях про зарплату розписуються в пустих графах.
6. Прийомка об`єкта будівництва відбувається формально, з відома відповідальних осіб держваних і місцевих органів.
7. Зекономлені кошти від реалізації і експлуатації об`єкта розподіляється відповідно до дольової участі того чи іншого державного контроючого органу у вигляяді бонусу готівкою в конверті.
8. Служба охорони праці, пожежної езпеки на об`єкті, як правило формальна і на посаду приймається родичка, коханець або коханка керівника експлуатуючої організації.
9. Поточні перевірки проводятьсяя формально підпискою на галузеві журнали.
10. Складаються акти про виконання приписів у вигляді прихованих робіт, які просто не робляться роками до винекнення смертельного випадку: падіння з висоти, провалення в каналізаційний люк, обвал балкону, стіни, стелі, мосту, вибуху газу інше.
ЦІЛЬ ДІЯЛЬНОСТІ НАЦМЕНІВ І МАЛАНЦІВ ЯК МОЖНА БІЛЬШЕ ЗНЯТИ ГРОШЕЙ З УКРАЇНЦІВ ПРИ МІНІМАЛЬНИХ ЗАТРАТАХ, БЕЗ ЖОДНОЇ ТУРБОТИ ПРО БЕЗПЕКУ ЖИТТЯ ЗВИЧАЙНОГО ОБИВАТЕЛЯ. 
ЯК ТІЛЬКИ НАЦМЕНА АБО МАЛАНЦЯ ЛОВЛЯТЬ НА ШАХРАЙСТВІ НЕГАЙНО ПІДНІМАЄТЬСЯ ПИТАННЯ ТАК ЗВАНОГО "НАЦІОНАЛЬНОГО ГНОБЛЕННЯ АБО ПОЛІТИЧНОГО ПЕРЕСЛІДУВАННЯ".
Син Петроса Саркісяна придбав готель з дерев'яними будиночками, повідомляє «Народна правда» з посиланням на одеський портал «Думська».

За інформацією одеського сайту, в родині директора муніципального дитячого табору «Вікторія» Петроса Саркісяна відбулися цікаве збіги. Його 28-річний син Саркіс Саркісян під час ремонту табору обзавівся дорого нерухомістю.

7 травня 2015 року Саркісян-молодший придбав готельно-ресторанний комплекс "Шик і Дим» у Вапнярці Лиманського району Одеської області. Зараз заклад працює під вивіскою «Комфорт».

Купівля збіглася з початком реконструкції «Вікторії». З 2016-му на території комплексу з'явилися дерев'яні «еко-будиночки».
«Буває ж таке!»


Немає коментарів:

Дописати коментар