Популярні публікації

суботу, 6 травня 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR БОЙОВІ ВТРАТИ НА ДОРОГАХ УКРАЇНИ

СОГОДНІ 06.05.2017 РОКУ. ЙДЕ ТРЕТІЙ РІК ГІБРИДНОЇ ВІЙНИ УКРАЇНЦІВ З ІУДОСОВКАМИ, НАЦМЕНАМИ, МАЛАНЦЯМИ  ТА КРИМІНАЛЬНИМИ ЗЛОЧИНЦЯМИ.
Гібридна війна йде не лише в АТО і на окупваній території в Криму, а і в самій Україні та за її межами.  Безкомпромісна війна йде в міністерствах, відомствах державних службах, установах, судах, NETрях, радіо, телебаченні, на шпальтах газет та журналів дитяччих садках, школах, ВУЗах, магазинах, барах, ресторанах, на транспорті і на дорогах, а якщо коротко в усіх економічних, промислових, фінансових, наукових, культурних, спортивних сферах життя.

Іудосовки, нацмени і маланці та їх закордонні куратори та беніфецари скритно намагаються витіснити українців від управління своєю Українською Державою.

Безупинно працють розвідувальні аналітичні центри. Йде збір та аналітико сентична обробка зібраної інформації і на її основі приймаються рішення. По клавішах стукають мільйони пальців. В монітори комьютерів втупились сотні тисяч пар очей.

По коридорах приміщень спецслужб бігають з папочками службовці. В кабінетах йдуть наради. Детально обговорються всі аспекти світових подій, розробляються дорожні карти, моделі, віддаються накази на виконання і аналіз після подій, ефективність проведених заходів.



Одним з аспектів прихованих і дуже активних бойових є смертність на дорогах.
В Україні  смертність на дорогах залишається найвищою серед усіх країн Європи.

Про це повідомив начальник управління надання медичної допомоги дорослим МОЗ України Андрій Гаврилюк під час прес-конференції, присвяченій Тижню безпеки дорожнього руху,
ПРОТИ ЦИХ ХЛОПЦІВ ПРАЦЮТЬ ДЕСЯТКИ КРУТИХ ІНОЗЕМНИХ СПЕЦСЛУЖБ І ПРИВАТКОМПАНІЙ
Так, за даними Департаменту медичної допомоги МОЗ, з 2011 до 2016 року в Україні зареєстровано близько 170 тисяч ДТП з потерпілими, в яких загинули 26,5 тис. Чоловік і 209 тис. були травмовані.

ДТП в Україні є першою за поширеністю причиною смерті серед молоді у віці від 15 до 24 років і другий - серед дітей у віці від 5 до 14 років. Більше 43% загиблих є пішоходами і велосипедистами.

ДТП з тяжкими наслідками в Україні відбувається через перевищення водіями швидкості (39% випадків), необлаштованість пішохідних переходів (38%), порушення правил перетину перехрестя (30%), а також управління автотранспортом у нетверезому стані.
ПІД ДТП ЛЕГКО МАСКУВАТИ ГІБРИДНУ МЕДІЙНОПСИХОЛОГІЧНУ  ВІЙНУ.
ЗАМОВНЕ ВБИВСТВО ТОЩО.

Немає коментарів:

Дописати коментар