Популярні публікації

пʼятниця, 10 березня 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ХТО РОЗПОЧАВ ВІЙНУ В УКРАЇНІ

Деколи корисно зробити рейд в тил ворога. Походити серед вати. Поспілкуватись.
Походивши серед московитів прийшла в голову думка в латинському вигляді:
Veritas est  in Details.
Приводом поговорити про те, хто ж править в  Кремлі, стала випадкова покупка в московському мережевому магазині баночки сметани золотистого кольору.

Сметана як сметана непоганої якості, якби не одне але. На кришці банки щось написано на івриті. І поруч вже по російськи - «кошерний продукт».
Кошерну їжу, якщо хто не знає, споживають іудеї. Для них така їжа повинна бути приготовлена ​​особливим способом, щоб вважатися чистою за канонами іудаїзму.
Російські люди в переважній своїй більшості про таку їжу не знають і купувати її будуть як звичайну сметану, якщо вона буде лежати на прилавку в магазині.
 Проводять згадану кошерну сметану під назвою «Тев'є молочник» зовсім не в Ізраїлі, як це можна було б припустити, а в місті Коломні Московської області. Причому на стінці банки красується ще одна дуже примітна напис «Постачальник комбінату харчування« Кремлівський » Управління справами Президента РФ».
А нижче виділено жирним - «Ми є те, що ми їмо».
Виходить, якщо в Кремлі вже офіційно їдять кошерну їжу, значить, відповідно до напису на сметані і їх уподобаннями там знаходяться іудеї.
Духовні скрєпи РФ або іудеї в різниих одежах 
Заради одного-двох іудеїв Комбінат харчування «Кремлівський» явно не став би пропонувати кошерну їжу. Цей комбінат забезпечує харчуванням не тільки Кремль і Адміністрацію, а й весь Уряд теж. Значить іудеїв там багато, дуже багато, особливо в верхівці. Не став би він робити цього і з інших міркувань - боязні скандалу, якби кремлівського-урядові юдеї не були впевнені у власній перевазі. Значить, впевнені і роблять такі жести нарочито, для науки російським і іншим корінним народам Росії.
Чи не є це явною ознакою того, що війну в Україні розвязали іудеї ? 

На переписах населення кремліни роблять особливий наголосна тому, що оні "русскіє" .
Але якщо вони все-таки іудеї, адже поводять себе як іудеї і їдять юдейську їжу, але прикидаються русскімі, то це не що інше як навмисна брехня.
 Навіщо?
Навіщо іудеям бути типа рускіми. Вони ж щі лаптями хлебать не будуть ?
Зараз багато пишуть про те, що вживаються в рамках держави дії спрямовані проти корінного російського населення країни. Корінний народ, особливо російська вимирає рекордними темпами, чому багато свідчень навіть з посиланнями на дані ЗАГС.
Крім того Кремль засекречувати повні результати тієї перепису аж до 2013 року перед початком війни в Україні?

Немає коментарів:

Дописати коментар