Популярні публікації

суботу, 25 червня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR. КРЕМЛІВСЬКИЙ ЯДЕРНИЙ УДАР ПО ЦИВІЛІЗОВАНОМУ СВІТУ РЕАЛЬНИЙ.

Путин і його іудо-хрстиянські ісламісти залякують світ, що за п'ять-десять-двадцять хвилин - вся Європа, а через кілька хвилин і Англія будуть перетворені в атомний попіл. ПрО знешкодить максимум 30% ракет, інші ж вразять цілі. 
Глобальний обмін ядерними ударами складе, за сучасними військовим розрахунками, 5300 тактичних та 6000 ракет середньої дальності одночасно. Така кількість  ракет перевантажить системи ПРО обох сторін. 
У перші 60 хвилин на Росію обрушиться 2500 тактичних ракет, і цей великий феєрверк завершиться тільки через п'ять годин.
За нинішніми оцінками, ядені удари негайно спричинить за собою 60-100 млн жертв.

У наступні 15 днів від радіації і зараження навколишнього середовища загине ще 300-400 млн чоловік. Протягом півроку від всіх руйнівних наслідків знищення основних життєво важливих ресурсів помруть 800 млн. 
У жодної держави і Європи і Росії не буде можливості поховати трупи. У всіх уражених країнах перестане працювати інфраструктура, промисловість, система охорони здоров'я.
Ідея військових стратегів Кремля про те, що ядерна війна,  зруйнує Європу і змусить її страждати, не далека від реальності. Впавші в синильну деменцію кремлівські старці здатні натиснути кнопку.
Є одне але. Навіть, якщо Європа і Америка не запустять жодної ракети у відповідь, ті ядерні вибухи які відбудуться в результаті превентивного ядерного удару іудо-християнських ісламістів Московського патріархату по Європі викличе повний колапс світової єкономіки і ядерну зиму. В московії простий народ лопатами та ломами заб'є іудосовків.
Крім ЄС є ще США, Китай, Індія, Африка, Південна Америка, Австралія і Канада які постраждають не менше, трохи згодом, але з колосальними людськими жертвами.
P.S.
Кремлівські психопати уже все вирішили. ім уже втрачати не має що. тому вони вже прийняли рішення "натиснути кнопку" і з тріском закінчити своє ганебне існування. 
P.S.S.

Немає коментарів:

Дописати коментар