Популярні публікації

пʼятницю, 24 червня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR Всеправославний Собор 2016 - тріумфальний ще до початку.

 
Тріумфальна премога Веправославного собору полягає в відмові Московського патріархату та його кагебешних сатателітів  сербів та болгар не приймати в ньому участь.
Ці релігійні угрупування вже майже 100 років як перетворились в іудо-христянських ісламістів
В делегацію РПЦ включена так звана УПЦ, хоч всюди  московські мулорабопопи і твердять про якусь там та автономію, а очевидно що так звана УПЦ Онуфрія це РПЦ в Україні.
Як і РПЦ так РПЦ (У) сповідує  виплеканий маркситами - ленінцями чекістсько-кагебістський іудо-християнський ісламізм де Московським Папою є головний рабин Московії - Берл Лазар.



Не щодавно, під час візиту візит Патріарха Варфоломія в Україну, він говорив, що українське православ’я було 1686 року анексоване Москвою.
Що це значить?
Передачі Київської митрополії не було!
Відбувся мирський акт купівлі-продажу.!!!
 У 1684 році (за часів лівобережного гетьмана Івана Самойловича) Московська Патріархія звернулася до Константинопольського патріарха Якова з проханням підпорядкувати їй Київську Митрополію, але отримала відмову. Це не заважало таємно висвятити у Москві у сан Київського митрополита єпископа Гедеона (Святополк-Четвертинського). Київським духовенством такі кроки Москви сприйнялися як порушення прав Гетьманщини. Зібрання духовенства во главі з архімандритом Київо-Печерського монастиря Варлаамом (Яссинським) виразило протест проти такого призначення
Яків скоропостіжно змістили з посади та замінили Діонісієм ІV.
У 1686 році Константинопольський Патріарх Діонісій за наказом візира погодився на підпорядкування Московській Патріархії Київської митрополії.
Це було зумовлено політичною ситуацією,  після поразки під Віднем Османська імперія намагалася заручитися підтримкою Московської держави. Християнська Московія збиральсь з мусульманами громити Європу. Потім був підписаний вічний мир Московії з Литвою і ситуація почала змінюватись.
Подробиці аку -продажу  такі. В червні у Константинополі був скликаний Собор архієреїв, на якому було прийнято остаточне рішення з цього питання. Собор видав грамоту (томос), яка веліла визнавати Гедеона (Святополк-Четвертинського) законним Київським митрополитом. Крім Патріарха Діонісія грамоту підписав також 21 митрополит  В тому ж червні Діонісій у червні видав ще дві грамоти, адресовані гетьману Самойловичу і всім вірним чадам Київської митрополії, в яких говорив, що поступається митрополію Московському патріархові, і наказує відтепер всіх новообраних митрополитів відправляти для посвячення до Москви.
Після  цього Микита Алексєєв вручив Патріарху Діонісію за ці документи 200 золотих і «три сорока соболів», за що отримав від Діонісія власноручну розписку. Характерно, що у своєму листі до московських царів Константинопольський патріарх просив надіслати «жалування» також для решти архієреїв, що підписали томос.
Але сталось моськовське чуду Гроші для голосувавших не прийшли.21 митрополит залишились без бабла.
21 митрополита московити просто кинули на бабки.
ОСЬ ЯКИЙ ЯКИЙ ВІН МОСКОВСЬКО-ПРАВОСЛАВНИЙ ПРОМИСЛ 
ТРИ СОРОКА СОБОЛІВ І 200 ЗОЛОТИХ.
 Як тільки в Константинополі дізналися про укладення Москвою «вічного миру» з Річчю Посполитою, а бабло не прийшло положення патріарха Діонісія стало вкрай незавидним.
 Фактичне оголошення війни Османській імперії  перекреслило результати місії дяка Микити Алєксєєва. На зворотному шляху з Константинополя московський посол разом з грамотами був заарештований при проїзді через Крим.
Московський уряд ледь зумів звільнити його,  без жодних документів, пославши кримському хану в обмін одного важливого татарського бранця. Грамоти Кримський Хан повернув Константинопольському Синоду.
Проти Діонісія  відразу ж склалася опозиція в Константинопольському Синоді.
Незадоволені Діонісієм 21 архієрей, яких кинули на бабло. звинуватили його в отриманні таємного хабаря з Москви, наводячи на підтвердження підписані ним грамоти, як факт незаконної передачі Київської митрополії Московському патріархові за 200 золотих і три сорока шкурок.
Росзписку про отримання хабаря патріархом Діонісієм Кримський Хан повернув разом з підписаними грамотами.Ця розписка нині відомий історичний документ.
У результаті Діонісій IVпозбувся патріаршества через два місяці після офіційного вступу на Константинопольський престол.
Потрібно знати, що Констанипольські Патріархи Яків і Діонісій по декілька разів  ставали патріархами то їх виганяли. Османи з ними не церемонились.
РЕЙДЕРСЬКИЙ ЗАХВАТ КИЇВСЬКОЇ МИТРОПОЛІЇ КОНСТАНТИНОПОЛЬСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ  У 1696 РОЦІ ЗДІЙСНИВ МОСКОВСЬКИЙ ПАТРАРХ ІОАКИМ


Сьогодні 26 червня 2016 року відновлення історичної справедливості з точки зору Вселенського Патріаха має бути негайним, особливо з огляду на гібридну війну Московії проти України. Навіть якщо не визнавати війни «гарячої», кілька років йде війна ідейна, пропагандистська, іде GLOBAL PERMANENT WAR  і ми українці  для для московських, сербських, болгарських іудо-православних ісламістів  вороги номер один.
Щоб не робили росіяни, скоріш за все Собор збереться, будуть греки і їхні сателіти, а після цього почнеться нова релігіна війна за Україну. Так звана УПЦ -РПЦ (У) зникне з теренів України як рудимент. іудо-християнського ісламізму. Московських попів виженуть з печерської та ПоЧаївськиї Лавр.
 Де зараз КПУ?
Комуністи разом з соціалістами маючи більшість Верховній Раді тероризували українців, як тільки могли.
Це був рудимент СРСР, який зник з політичної карти України на жавжди.
УПЦ в єдності з РПЦ – це останній рудимент Іудо-Совка.
Не може у нас бути з Московією  спільних армій, спільних політичних партій, не може бути і спільної Церкви.
Тому ця єдність з РПЦ обовязклво  зникне.
Православні християни будуть все активніше покидати церкву  іудо - хрстиянських ісламістів Московського патріархату начолі з Московським Папою Берл Лазаром.

Немає коментарів:

Дописати коментар