Популярні публікації

четвер, 23 червня 2016 р.

СБУ ЗАТРИМАЛА ЧЕРГОВОГО ШПИГУНА В СВОЇ ЛАВАХ, А ПРИЗВІЩЕ НЕ НАЗВАЛИ


Заступник начальника штабу АТО виявився російським шпигуном – СБУ.
Ось такий цікавий заголовок. прочитав тут: : https://tsn.ua/ato/zastupnik-nachalnika-shtabu-ato-viyavivsya-rosiyskim-shpigunom-sbu-674237.html

Шпигунів РФ, Ізраїлю, США, Турції, Польші, Угорщини, Румунії в Українських силових структурах натовпи. Всі українські силові структури просякнуті шпигунами та просто зрадниками на всіх рівнях. Їх попередники, часів Кучми та Януковича майже легально отримували зарплату в іноземній валюті. Мали нерухомість в державі, що їх завербувала. Їх сім'ї жили за кордоном України, а діти отримували освіту там же. На роботу літали чартерами.

Чому? 
Уявіть собі заробіток людини, що служить в українських силових структурах. 
Нехай це буде сума цілих 30 000 грн в місяць, що не мало. 
Агенту іноземної спецслужби виплачують БОНУС мінімум в 2000 дол. США. це ще 60000 грн.
А якщо влаштуватись в три, або чотири спецслужби, отримаєш солідну прибавку до заробітної плати. 


Всі провали спецслужб інших держав в Україні стаються виключно через їх же розвідувальну діяльність. Якась спецслужба виявила подвійного агента і повідомляє головнокомандуючого України. Головнокосандувач дає розпорядження  секретаріату, а СБУ заарештувало чергового зарвашогося агента десяти іноземних спецслужб. При Кучмі цим займався Медведчук, при Янокувичу Льовочкін. Чергові шпигуни з групи захвату  заарештували колегу і робили обмін або передавали шпигуна на історичну батьківщину, на викладацьку роботу, пенсію, або доживати віка, могли і розстріляти, чи загинути в катастрофі.
Колеги - затримщики отримували  бонуси в вигляді зірочок на погони, ордени, медалі. викладацьку роботу, пенсію або катастрофу.
СБУ шпигуніві ноземних держав  не ловить, а отримує від них відкати. 
Для СБУ головні вороги не шпигуни Ізраїлю, Росії, США, Турції,  Польші, Угорщини, Китаю а УКРАЇНСЬКІ НАЦІОНАЛІСТИ і КРИМСЬКІ ТАТАРИ.. 
Приведу приклад можливого ізраїльського шпигуна на призвіще Тандіт. Імя Юрій.

Сам себе назвав звичайним українцем. І дійсно звичайний малорос, нормальний хохол, як кажуть іудосовки, завжди  говорить і думає російською мовою, а українською говорить  з акцентом - або сюсюкає, або картавить. 
Очевидно, що Тандіт не українець за походженням і переконаннями. Жодних даних про його життя буття до Майдану не має. Відомо лише що до Майдану займався конфліктологією. 
Як так сталось, що так звані українські розвідники, політики, президенти, політологи, експерти і конфліктологи проморгали іудосовковий екстримізм, що сіяв міжнаціональну, міжконфесільну ненависть.. 
Вони не перешкоджали іудосовковій еліті розпалювати розкол  і вести гібридну війну. Вони йому потурали самі ж його створювали і розповсюджували закріплювали в ватній свідомості. Розпалюючи маніпулятивну психологічну гібриду війну за політико-економічні інтереси колишніх співічизників по СРСР.
 Маніпулятивна пропаганда як спосіб передвиборної боротьби –  це метод, що давно сформувався в так званих цивілізованих  і не цивілізованих країнах, і передусім у США, Китаї, Євросоюзі та Росії. Причому російські фахівці відверто пишуть про те, що виборчі кампанії в Росії давно ведуться з використанням методів найбрутальнійшої гібридної інформаційно-психологічної війни з широким і нічим не обмеженим застосування прямого терору проти своїх же громадян..
В Україні 2004 року,  у ході президентської виборчої кампанії  практично від самого її початку політтехнологами команди Кучми - Януковича акцент ставився на махровій роздільчій пропаганді, основним елементом якої було протиставлення західної і східної частин України.
А посуті протиставляння жителів  іудосовкових  і україномовних  поселень
Де тоді був конфліктолог  Тандіт?
Він гасив конфлікт чи розпалював?
Що таке «розділювально-конфліктна  пропаганда»?
Це поняття визначається  як дезінформаційна діяльність іноземних держав зацікавлених в ліквідації держави українців, як політико-економічного конкурента в світовому розподілі праці та доходів,  з акцентом на розділення соціальних або національних групах,  з подальшим протиставлення одних груп іншим  з кінцевою метою підриву єдності всередині ворожої їм Української держави.
Україна - це серйозна продовольча база світу споконвіку була є  і буде для іноземних  держав вічним конкурентом, і джерелом продовольства, а значить, Української держави – імовірний  військовий противник. .
 Війна проти іноземної держави є прерогативою саме держав.
Скориставшись можливістю спецслужби іноземних держав з першого дня розпочали підривну діяльність в Україні.
Було декілька етапів.
Перший удар по Україні наніс Ізраїль з допомогою США. У 1991–1993 роках, США  та Ізраїль  здійснили психологічну гібридну військову операцію з метою домогтися відмови України від статусу ядерної держави. Здійснювалася вона з використанням провідних ЗМІ Ізраїлю та США. Операція досягла своєї мети в середині 1994 року: українське керівництво ухвалило рішення передати ядерні боєголовки Росії (заяву США, Російської Федерації і України щодо ліквідації української ядерної зброї було підписано в Москві).
 Другий удар знову Ізраїль В1996 році газета «Los Angeles Tіmes» опублікувала низку матеріалів, присвячених військовому співробітництву України з Лівією. Публікації з’явилися напередодні візиту тодішнього Президента України Леоніда Кучми до Сполучених Штатів.
1997 року в «New York Tіmes» та інших американських виданнях містилися публікації про корупцію в Україні.
На початку 2002 року – мусування нібито вчиненого Україною продажу радарних систем «Кольчуга» в Лівію та Ірак – так званий «кольчужний скандал».Всі ці публікації підігрівав суд над Демянюком, якого судили спочатку в Ізраїлі, потім позбавили громадянства СШа і знову судили в ФРГ. РФ та Ізраїль безкінця вели анти українську пропаганду обзиваючи українців не жертвами нацизму, а нацистами. Був жорстоко убитий журналіст Георгій Гонгадзе і протягом довгого часу медіа показували убиту горем матір Гонгадзе.
Військово психологічні операції антиукраїнської  гібридної війни досягали своїх цілей: 
Президент України  Леонід Кучма став «невиїзним» корупціонером-вбивцею
 Україна опинилася в міжнародній ізоляції. 
Водночас зі спільною тезою: «От бачите! На нас у Європі ніхто не чекає», – підливали бензин у вогонь  «українські» газети та інтернет ресурси, головні редакції яких та засновники перебували на території іноземних держав – Ізраїлю, США, Російської Федерації, Польші, країн Балтії, Угорщини, Астрії.
Третій етап гібридної війни  це прихід до влади в Україні відвертого кримінального злочинця Януковича, потомка засудженого радянським судом дезертира і поліцая часів 2 світової війни.
Основним елементом  цього етапу було намагання дескредитувати український націоналістичний національно визвольний рух 30-х  60-х років на теренах України. В цьому етапі об'єднались всі  іудосовки колинього СРСР, що мекали в у Ізраїлі, США, Європі, ПАР та Російській Федерації.
Дійшло до курйозу .
148 депутатів Верховної ради проголосували за резолюцію про те що 17 000 тисяч воїнів ОУН - УПА знищили близько мілійона поляків і пятсот тисяч іудосовків з СРСР.
В польський парламент пішов лист,  що  українців слід визнати нацією різунів, що вчинили Геноцид над поляками. Ніби не було пацифікації тридцятих років і інши проявів гноблення українців фашистським режимом полковників польського фюрера Пілсудського.
 Головним доказом звірств ОУН-УПА іудополяки представили  фото повішених циганкою Маріаною Долинською свої дітей та кримінальні фото польської поліції 30- років при розлідуванні обставин загибелі людей, що попали під потяг, трмвай, зарубаних кримільними злочинцями,  згорілими при пожежах або отруїних чадним газом. Іудополя Корман видав фальшивку з фотокою повішених циганчат, як доказ звірств ОУН -УПА.
Російські та українські  іудосовки підспівуючи іудополяка організували передвижну виставку Волинська різанина  - виставку  відвертої брехні. Ця виставка була дуже популярна в Ізраїлі серед потомків колишніх вертухаїв НКВД і просто колишніх іудосовків..

“Волинська різанина” – виставка правди, напівправди та відвертої брехні

Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/politics/345470-volinska-rizanina-vistavka-pravdi-napivpravdi-ta-vidvertoji-brehni.html
“Волинська різанина” – виставка правди, напівправди та відвертої брехні

Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/politics/345470-volinska-rizanina-vistavka-pravdi-napivpravdi-ta-vidvertoji-brehni.html
“Волинська різанина” – виставка правди, напівправди та відвертої брехні

Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/politics/345470-volinska-rizanina-vistavka-pravdi-napivpravdi-ta-vidvertoji-brehni.html
Виникає питання де тоді був Юрій Тандіт. Чим займався ? А можливо він шпигун?
Шпигун РФ ні. 
Чий же шпигун Юрій Тандіт. 
По  зовнішньому вигляду більш схоже що Юрій Тандіт шпигун Ізраїлю. 
А Може і ні.
Хто в нього куратор?  Марчук, Кравчук,Суркіс, Онопенкао, Медведчук, Рубан, Пінчук ?
 До лампочки чий шпигун конфліктолог Юрій Тандіт .
В його шпигунстві  нічого для України і українців катастрофічного не має. 
Суета та дрібне заробітчанство
Його антиукраїнська діяльність мінімізована його власним інтелектом, як і діяльність Марчука, Малікова, Деркача, Радченка, Смішко, Турчинова, Дріжжаного, Наливайченка,  Хорошковського, Калініна, Якименка  іхньою розумовою здатністю.
 Українці  написали ключовий  рядок в  українському гімні:
 "Згинуть наші воріженьки як роса на сонці". 
А шпигуни тим більше або повтікають або повиздихають.
СЛАВА УКРАЇНЦЯМ !                           ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар