Популярні публікації

суботу, 28 березня 2020 р.

GLOBAL PERMANENT WAR КОМУНАРКА - ТЕПЕР КОВІД -19

КОВІД - 19 набирає обертів в Росії з великою швидкістю.

Реальної картини по захворюваності коронавірусів в Росії немає.
Зафіксували другий випадок смерті пацієнтки, госпіталізованої з підозрою на Коронавірусние інфекцію.

Причиною смерті першої літньої пацієнтки, госпіталізованої в столичну лікарню з
діагнозом - COVID-19 стала масивноа двостороння тромбоемболія легеневої артерії, повідомляє Оперативний штаб з контролю і моніторингу ситуації з коронавірусів.

Головний патологоанатом Москви, доктор медичних наук, професор Олег Зайратьянц заявив, що розтин не показало будь-яких змін в легенях пацієнтки.

ТАКИМ ЧИНОМ ПЕРША СМЕРТЬ ВІД КОРОНАВІРУСУ НА МОСКОВІЇ ЗАФІКСОВАНА В ЛІКАРНІ З СИМВОЛІЧНОЮ НАЗВОЮ "КОМУНАРКА"

КОМУНАРКА об'єкт  НКВС СРСР у районі 24-ого кілометра Калузького шосе Московської областівідомий як місце масових розстрілів у 19301950 роках. 
Тут страчували засуджених до «Першої категорії» Військовою колегією Верховного Суду СРСР. Страта відбувалася в день винесення вироку.

Лев Лещенко з дружиною Іриною знаходиться в лікарні в Комунарка - на його сторінці в інстаграмІ шанувальники пишуть слова підтримки.

До лікарні в Комунарка Лев Валер'янович і Ірина Павлівна звернулися, так як у них в самоізоляції не проходили ознаки ГРВІ.
Лікарі зробили подружжю тести на коронавірус, тепер чекають їх результати.
Директор співака Олег Дмитрієв підтвердив, госпіталізацію артиста. У Лещенко при зверненні до лікарні підозрювали запалення легенів. До лікарні він з дружиною приїхав після майже двох тижнів самоізоляції. Лев Валер'янович з дружиною і своєю командою повернулися 11 березня додому після гастролей у Канаді та США. «Вся справа в тому, що переліт у Льва Валеріановича був прямий до Москви. Але через погодні умови була вимушена пересадка - зупинка в Аеропорту в Марселі. І тоді почалися перші легкі прояви ГРВІ. Може бути тоді і підхопили інфекцію? »

Ігор Ніколаєв відчув себе погано після зустрічі з зараженим Львом Лещенком.
Тільки-но повернувшись з гастролей по Америці і не витримавши покладений двотижневий карантин, 78-річний Лев Валер'янович відправився на день народження сестри відомого продюсера Алли Крутої.

13 березня на її вечірці в ресторані, крім Лещенка, гуляв весь попсовий шоу-бізнес: Микола Басков, Олег Газманов і Володимир Винокур з дружинами, Ірина Аллегрова, Олександр Розенбаум і Олександр Буйнов, Лера Кудрявцева, Алсу, Валерій Леонтьєв, Олександр Сєров, Ані Лорак , Олександр Ревва іще не відомо хто.

Заборона збиратися великими компаніями тоді ще не діяв, і знаменитості віддавалися веселощам. А Басков і Крутий навіть жартували на тему коронавируса, показуючи, як треба вітатися ногами.

Немає коментарів:

Дописати коментар