Популярні публікації

четвер, 26 березня 2020 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ДЕЗЕРТИРИ 2020.

Прочитав на ФЕ текст.
Цей текст мені подобається як і сама епідемія. КОРОНОВІРУСУ КОВІД -2019.


73% рускояЗЕчних деЗЕртирів, які в основному спостерігали за війною проти українців 2013 -2020 з голубого ящика, "тіха радавалісь" втратам ЗСУ.

Насміхались з майданутих, балуясь півасіком на дивані. Підчас війни «нємнЗЕчко пріворовивал» на баЗЕрах і ухилялись від мит і податків.
Євробляхарі, валютчики, сальники, м’ясники, тітушки, макаронники, парикмахери, таксисти, масажисти, бляді, проститутки, кримінальники, контрабандисти, смотрящі, зсучений мусор, попи, журналюги, журнашлюхи, політикани, діловари, властолюці, політолухи, медіоти, медіанти в 2019 році дружно побігли голосувати за деЗЕртира.

В 2020 році потихому підкрався пєсєць і деЗЕртири по-справжньому отримали бактеріологічну війну на своєму дивані біля свого телевіЗЕра.

РУСКАЯЗЕЧНИЄ ПАМ'ЯТАЙТЕ ЦЕ ВИ ПОСТІЙНО ГАЛАСАВАЛІ ЗА ПРЕДСТАВІТЄЛЄЙ ЮГА-ВАСТОКА.
ЗА РУСКАЯЗЕЧНИХ МАРОДЕРІВ, ЯКІ РОЗВАЛИЛИ ОСВІТУ, МЕДИЦИНУ, НАУКУ І САНСТАНЦІЮ, ЯКА ВИМАГАЛА ЩОБ М'ЯСНИКИ І САОЬНИКИ МИЛИ РУКИ.

Сьогодні в березні 2020 розпочалась КОРОНАВІРУСНА ВЕСНА і рускояЗЕчниє деЗЕртири отримали війну у свої квартирі куди вас загнав ваш дебілізм і рускояЗЕчіє.
Саме біля телевіЗЕра при кімнатній температурі, біля голубого ящика КОВІД-19 деЗЕртирів і дістане.
Тепер рускояЗЕчні деЗЕртири, при високій температурі і спазмах можливо зрозуміють,
що голосувати за рускояЗЕчного деЗЕртира з юго-востока і пропагувати рускояЗЕчний
мір це смертельна дурість.
КВАРТАЛ 95, КОВІД 2019 це весело.

Немає коментарів:

Дописати коментар