Популярні публікації

суботу, 10 серпня 2019 р.

GLOBAL PERMANENT WAR І ОДИН У ПОЛІ ВОЇН...

І один українець у полі воїн.

Часто можна почути, що навіть такі монстри української продемократичної, проліберальної медіотики як Ганапольський, Кисельов і Вересень вщент програли антиукраїнським акулам ЗМІ і це привело до "Української Катастрофи 2019" , бо владу в Україні захопили генетичні українопати. https://nesterdennez.blogspot.com/2019/06/global-permanent-war_29.html

До них, додати можна Портникова, Лещенка, Бігуса, Дроздова, Скрипіна, Чекалкіна, Соколову, Карпова. Арестовича, Олешка, деяких письменників. Ну ще хай десяток політиканів, історіопатів, політолухів та експердів типу Грицака, Мариновича, Яневського, Каганця.

Частина таких осіб попадає в референтну групу укроманкурти, а інші в українопати. Нічого дивного в тому що вище перераховані особи укроманкуртиі українопати не має.

Є таке поняття графік Ласада

https://nesterdennez.blogspot.com/2019/07/global-permanent-war_28.html.

На відміну від українопатів, які зображуть Україну як Чорний квадрат Малєвича, всі вище перечислені діячі української медіотики є Чорномази і зображують Україну і українців, в 1040 темносірих відтінків і будують свої меседжі в українському медіяпросторі на кількісно однаково поданих фактів досягнень і недолівків, але часто-густо виходить так що негативного матеріалу більше чим позитивних новин.

Зрозуміло що їм допомагали чорнити Україну більше ніж 10000 високооплачуваних українопатів, відвертих пропагандистів і агітаторів з РФ, Ізраїлю, США, ЄС і Україні.

Медійний простір України заповнили Десятки українопатичних каналів медіотики з фахівцями з РФ, ЄС, США, Ізраїлю. Ця когорта квазіукраїнців не займались проукраїнською пропагандою і агітацією бо вони вважають себе "чесними і чистими журналістами" дозволяють собі обговорювати проблеми України під час війн з її відвертими ворогами. Створювати вікна Овертона для ворожих ідей, мемів, наративів. Обговорювали якісь загальнолюдські проблеми, абстракні поняття гуманізму, демократії, лібералізму, постмодернізму, деякі розробляли Маніфест Етнічного Ладу інші нібиукраїці відкрили світові очі, на те що українці викопали Чорне море і насипали Кримський півострів. Ісус Христос українець і видали це за українськи МЕМ.

Насправді кожен українець читав Григорія Сковороду, який багато років тому написав:



Українопатична і укроманкуртна медіотика ніколи не розкривали закулісну, злоякісну роль відомих клептоманів-нацменів Пінчука, Медведчука, Бойка, Тарути, Рабіновича, Новінського, Ахметова, Фірташа, Льовочкіна. Ширмували, шифрували і шельмували  суть подій, які відбувались Україні. Прикривали і вигороджували  істиних кукловодів політичної системи України минулого і сучасного.

Українопати і укроманкурти робили дозовані толелерантно-пардонні узагальненя, показуючи діяльність таких же українопатів, як деякі шериховатості побутової антиукраїнщини.

Уникали дискусій про так звані проблемні, болючі, питання історії України і внутріполітично-економічної діяльності іновірців та інородців в сучасній Україні.

Якщо уявити шкалу толерантності до українців з нулем по середині, вліво антиукраїнство, а в право українофільство, то «митожеукраїнці»  трохи зліва від нуля в межах одиниці. Навіть не нейтральні.

Наприклад: вони, як крайні ліві огпушники вважають, що бандерівці буковинського куреня розстрілювали іудосовків у Бабиному яру. https://nesterdennez.blogspot.com/2018/10/25-2018.html,

Бандера, Стецько, Ребет, Шухевич  вчинили іудейський погром 1 липня 1941 року https://nesterdennez.blogspot.com/2017/02/global-permanent-war.html

Бандера, Стецько, Ребет з таборів Зексехаузена, Аушвіца і Бухенвальда організували  Рейхскомісаріаті Україна «Волинську різню».

https://nesterdennez.blogspot.com/2016/07/global-permanent-war_34.html  

Таку саму політику проводили всі ніби проукраїнські аж цілих чотири ТБ канали, і ЗМІ "Українська правда, Україна молода" і 10 блогерів.  Жоден мало мальські український блогер типу

Скрипіна, Соколової, Арестовича, Карпов, Олешко навіть і не наблизились до українофільства і не торкаються тії купи гною, яку накидали українопати на Україну і українців.

Не тільки екранні балакуни, а й відомі українські вченні-суспільники пострадянської України, викладачі суспільних дисциплін, вчителі не стали проукраїнськими, а залишились іудосовковими ренегатами, співпрацюють з українопатами, а самі очевидні укроманкурти і творці антиукраїнської джинси. 

Особливо потрібно відмітити діяльність виконавчої і судової влади в Україні Судова і Виконавча влада в Україні чітко і 100% антиукраїнська, а тепер і Законодавча влада на 98% люто антиукраїнська.

В Україні лютує антиукраїнський медіотичний терор.

Виглядає терор респектабельно. Сам президент, прим'єр-міністр, депутати,  міністри, політолухи, політикани, журналюги, журнашлюхи, медіоти, медіанти, історіопати  з'їжджаються в телевізійну студію.

Вони чисто виголені з старанно зробленими зачісками у вишуканих  костюмах. У них все дуже дороге: іноземне сорочки, краватки, годинники, запонки, взуття і довгі шкарпетки.

Престижний одяг, аксесуари, парфуми  вироблені або в ател’є дона Гануччі,  маестро Кабанна, парфумера Пердюччі.

Потрібно відмітити, в часи коли працюють українопати Матвій Ганапольський, Евген Кісєльов і "прімкнувшій к нім" Микола Вересень, які виставляють українців в 1040 відтінках темносірого, в ті ж самі години українцям намагаються загадити мозок легіони кремлівських медідіотів.

Коли політичні маріонетки потрапляють в зал, їм, ні сіло, ні впало чомусь  аплодують, вони кланяються у відповідь і щиряться фарфоровими протезами. Вони не ставлять собі питань, а за що, власне їм оплески і чи можна депутату або міністру кланятися, як арлекіну. Оплески казнокрадам, брехунам, хабарникам організовує або ліберал Саймс Шустер, або Мет Ганпольський - Марголіс.

У політиканів питань немає, тому що на території Ганапольського-Кисельва-Вересня  вони нарешті живуть омріяним життям. Кожен українець розуміє, що вони дрібні маріонетки, випадкові люди, за якими безумовно стоять, до пори, до часу скелети в шафі і як тільки маріонетка зіскочить з мотузочка, як  тут же скелети з'являються у вигляді сексуальних первесій.

Тухла інтриганська атмосфера Верховної  Ради, Кабінету міністрів, Прокуратури, Судів. Ненависні колеги з ворожих фракцій, продажні лобісти з уряду - все це продовжується в студії публічно, де починається головне - смачне, професійне знищення один одного на очах мільйонів любителів попкорна. Зробивши вступ стандартною фразою, мовляв, «особисто я ставлюся до Порошенка, Тягнибока, Ляшка з величезною повагою, але істина дорожче ...», на їх голову  виливають відрами гімно.

Призвіще має велике значення тому власників каналів ніколи не згадують, або згадують в пастельній кольористиці.

В руках шелестять папери компромату, листки з розшифровками, папірці зі статистикою і паки звернень, запитів, скарг, судових позові, рішень, ухвал, постанов. У атмосфері ефірної медіотичної забави беруть участь всі.

Тут фракція або партія не має значення, тому що якщо ти не прийшов і не зірвав оплески - ти не політик, ти відстій. Якщо ти сидиш в Раді, намагаючись з колегами просто вирішити питання про те, як зупинити падіння у прірву, - ти не модний.   

Там, в кабінеті, ти повинен тільки підготуватися, а вирішувати питання потрібно прямо тут, в студії, де можна приголомшити опонента шизофазною фразою, що рішення проблеми очевидно. І голосно проголосити це рішення, розтоптавши колегу та  зірвавши оплески, і переможно, з посмішкою, сівши на місце. І далі слухати, як інші топчуть тебе, втім, чекаючи, коли тобі знову дадуть слово, щоб продовжити цю безглузду ефірну ілюзію життя.

У студію приходить навіть прем'єр, але тільки для того, щоб на всю країну проклясти свого Президента. Мудрий Президент хоче припинити цей злочинний піар і пропонує оголосити на нього мораторій. Однак, на подив, робить це сам і знову ж перед камерою, не скликавши попередньо учасників ганьби  і ні про що з ними не домовившись.   

Шість рекордних за рейтингами години передачі - це не просто пародія на політику, а публічне обпльовування і найогидніша  дискредитація інститутів влади: Законодавчої, Виконавчої і Судової підрив демократичних, гуманістичних цінностей, пропаганда брехні про українців і Україну. Це відкрита, цілком легальна  пропозиція українопатів громадянам України:

"Давайте знищувати Державу Україну !  Сдєлаєм їх вмєстє!" 

Українці, як і росіяни, австрійці, німці повинні були б помітити, як після такого глумління над власною владою зникла Австрійська, Германська, Османська, Російська імперії, а влади які їм прийшли на зміну під гуманістичними гаслами, звинуваченнями в корупції, казнокрадстві стали жахливими тоталітарними системами, які винищили десятки мільйоні людей Європи.                  

У студіїі сидять сотня громадян України, з дебільними обличчям,  які ніби представляють  соціальний зріз українського суспільства.

Пані Панове !!! Зустрічайте!!!

Матвій Ганапольський, Євген Кисельв і Микола Вересень!

Виходять лисий, підстаркуватий дідуган іудейського походження в кросовках, в короткорукавому піжачку, рухається як підстрелений в дупу і починає грати роль мудрого іудея який не вірить ні в бога ні в чорта. Студійна публіка аплодує і відверто сміється, а лисий бовдур помахує кінцівкую і посміхається на всі свої фарфорові протези, а може вініри. Всім зрозуміло,  вони сидять на гумористичному шоу, в їх руках спеціальні машинки, щоб приймати участь у голосуванні і виставляти рейтинг сказаного.

Хто не розуміє, що це калька американських ток-шоу завезені з  США спочатку в СРСР Вавою Познером, а пізніше в Україну Савіком Шустером?

Нічим не підтверджені фрази про кроваві події, корупційні гроші на крові, загиблих, ранених мають особливий рейтинг, тому політики-артисти особливо борються за те, щоб в фіналі був відзначений і показаний в повторі на ютубі саме їх фрагмент. І не важливо, що в корупції загрузли всі. Важливо, що проти неї висловлюються з тим же темпераментом, з яким і беруть хабарі. 

Сотня обраних громадян, навіть не здогадується, що у них є право припинити це знущання над собою, з цікавістю спостерігають, як в прямому ефірі криворукі політикани закопують їх майбутнє, їх дітей і внуків.

Для запрошених глядачів-експертів це зоряний час: вони будуть потім місяць розповідати, як були в студії і як огидна «вся ця влада Порошенка», як вони, в стилі  римських традицій показали «великий палець вниз», поклали грошики в джинси.

Азоххенвей – какоє счатьє! Ми насрали на укропов! Ми здєлалі укропов вмєстє!

Так ніби укропи хотіли для них побудувати "ДАХАУ" чи ГУЛАГ, як зробили їх діди для мільйонів українців.

В інший день вони прийдуть знову, адже в студії затишно, комфортно, працює кондиціонер, красиво, тепло і яскраво, це нічого що  за її стінами – війна, зліт тарифів,  цін, смертельна медицина, матюки, грабіж, розбій, рейдерство, смерть на  жахливих дорогах. Глядачі впевнені: вони вище і більш принципові ряджених, тому як на всі питання про довіру владі вони голосують своєю машинкою «ні».

Глядачі-виборці співавтори цього абсурду, тому як аплодують всьому: і правим і лівим, закликів і змести «цю продажну владу», або  її не чіпати. Вони радіють вдало сказані образи і заклики ці образи припинити. Вони не роблять тільки одного: не питають, чому політику їм замінили шоу, піаром, чому це відбувається на їхні податки і коли це припиниться.

Вони погодилися з тим, що депутат відтепер не займається вирішенням питань, знаходжень компромісів і виробленням загального політико-економічного курсу, для чого він і призначений, а працює шоуменом. Вони вважають, так і повинно бути, тому, що ті ж журналісти - шоумени пояснили їм: це - свобода  слова.

НЕ ДИВНО, Що ВИБОРЦІ-ГЛЯДАЧІ, ВПАВШИ В МАРАЗМ, НАКІНЕЦЬ ВИБРАЛИ В ПРЕЗИДЕНТИ СПРАВЖНЬОГО КЛОУНА ШОУМЕНА.

Глядачі і в студії, і за екранами телевізорів не помічають, як  в Україні від всієї економіки тільки  і залишились фекальні жарти. Коли програма закінчується, кожен йде своєю дорогою: депутат залазить  до дорогої  машини, а глядачі - до обмінників швидко купувати долари, адже гривня падає все більше і треба врятувати хоч щось.

Коли всі йдуть, в студії залишаються Ганапольський-Кисельов-Вересень, так званий МЕМ.  Термін МЕМ  і його розуміння був введений еволюційним біологом Річард ом Докінзом в 1976 році в книзі «Егоїстичний ген».

Докінз запропонував ідею про те, що вся значима для культури інформація складається з базових одиниць - мемів, точно так само як біологічна інформація складається з генів; і так само як гени, меми схильні до природного відбору, мутації і штучної селекції. На основі цієї ідеї Докінза виникла дисципліна Меметика, в даний час має спірний науковий статус.

Єген Кисельов позіціонує себе як особу ліберально-русского міра і  жертво путінського режиму. Ганапольський – не приховує, що він ліберальний єврей і жертва не тільки путінського свавілля, а й бандерівського антисемітизму.   Всім Очевидно що вони українопати.

Вересень, він же Ситник з Луганська третій номер  «Команди озимого покоління» після, Хорошковського, Богословської, ЗРАЗОК ТОГО, ЯК УКРАЇНЕЦЬ СТАЄ УКРОМАНКУРТОМ.

Талановиті? Ні не дуже і не журналісти, а маніпулятори журналюги, автори цього дебільного  шоу, які намагаються аберувати український когнітивний простір своїми мема. Формують і просовують у вікно Овертона антиукраїнщину під виглядом альтернативної думки, яка має право на існування не за межами України в штабах глобальних українопатів, а тут поряд з нами українцями.

Нехай ходить скажений пес між українцями, а як кого укусить, то ми будем стурбовані.

Так єврєй Ганапольський просунув у медіотику через віно Овертона мем «ІДІТЄВЖОПУ», а  президент України Володимир Олександрович Зеленський, воспітаний, єврєйскій, парядочний, мальчік переклав  мем «ІДІТЄВЖОПУ» на українську  мову і українці отримали ще один мем  «ІДІТЬУСРАКУ».

СТВОРЕННЯ МЕМІВ НОВІТЬОНЬОЇ КУЛЬТУРИ «ІДІТЄВЖОПУ» і «ІДІТЬУСРАКУ» БЕЗУМОВНО  - ЦЕ НЕ ПРОСТО ОХУЄННО ОХУЄВАЮЩІЙ,  А ОДНОЧАСНО ОПИЗДЕННИЙ, ДОСИТЬ ТАКИ ПИЗДАТИЙ ВНЕСОК В УКРАЇНСЬКУ КУЛЬТУРУ ВІД РАФІНОВАНИХ РУСКАГАВАРЯЩІХ ІТЄЛЄКТУАНАЛОВ ІУДЕЙСЬКОГО ПРАІСХАЖДЄНІЯ.

Як що хто-небудь скаже, що годі гнати фекалію, то перше звинувачення яке виставляють українцям українопати: українці не мають почуття гумору і просто  завидують чужим успіхам,  а на додачу звинуватять в антисемітизмі.

Попасти у владу і бути українцем - це в теперішній Україні абсолютний нонсенс.

Багатьом українцям дивна, а мені ні, ситуація з так званим правим сектором, «Свободюю» та іншими совковими ОУН, Національним корпусом і РУХами. Всі ці організації чітко підконтрольні антиукраїнським спецслужбам і проводять діяльність, яка для них відведена саме спецслужбами:

ВИСТАВЛЯТИ УКРАЇНЦІВ ІДІОТАМИ, ЖОНГЛЮВАТИ ПУСТИМИ, ТЕРМІНАМИ, ЛОЗУНГАМИ І ГРАЮТИ ТАКУ Ж РОЛЬ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ, ЯК ЛИПУЧКА ДЛЯ МУХ.

СИЛАМИ УКРАЇНСЬКИХ ЧОРНОМАЗІВ, МЕДІОТІВ І МЕДІАНТІВ, РАНІШЕ МАЛО-КОМУ ВІДОМА БІЛА ПЛЯМА УКРАЇНА, СТАЛА ЧОРНИМ ЖАХАЮЧИМ КАДРАТОМ НОВОЯВЛЕНИХ РУСКАМІРСЬКИХ МАЛЄВИЧІВ.

ЧИ Є НА ЦЬОМУ ТЕМНОСІРОМУ І ЧОРНОМУ ФОНІ ХОЧ ОДНА БІЛА ПЛЯМА.

В СУХОМУ ЗАЛИШКУ – В’ЯТРОВИЧ.

ГЛОБАЛЬНІЙ УКРАЇНОПАТИЧНІЙ МАШИНІ РЕАЛЬНО ПРОТИСТОЇТЬ ЛИШЕ ОДИН ВЯТРОВИЧ ТА КЕРОВАНИЙ НИМ ІНСТИТУТ ІСТОРИЧНОЇ ПАМ'ЯТІ.

ВИСНОВОК:

"І ОДИН У ПОЛІ ВОЇН".

Немає коментарів:

Дописати коментар