Популярні публікації

понеділок, 20 серпня 2018 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ВІЙНА НА ВОДІ.

За добу на водоймах країни потонули 20 осіб
На водоймах України з початку року загинули 946 людей. Про це йдеться у повідомленні на сайті Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).
За даними ДСНС, вчора на водоймах країни потонули 20 осіб. Зокрема, 12-річний хлопчик, у Херсонській області, який, послизнувся і впав у воду, проходячи по трубі насосної станції. Загалом, за даними відомства у Херсонській області вчора було зафіксовано 5 випадків загибелі на воді.
Крім того, одна дитина потонула у Волинській області, по дві особи загинули у Миколаївській, Закарпатській, Запорізькій та Донецькій областях. Також на воді загинули мешканці Тернопільської, Вінницької, Кіровоградської, Дніпропетровської та Луганської областей.
З початку року на водоймах країни вже загинуло 946 людей, з яких 93 дитини. При цьому вдалося врятувати 602 особи та 112 дітей.
У Херсонській області на Арабатській стрілці в районі села Стрілкове під час шторму загинуло 5 людей.
946 людей це добрячий батальйон. 

Якщо додати самогобців, то бойові дії безппечні.
 У 2017 році наклали на себе руки 6,5 тисячі українців. Про це повідомляє прес-служба Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я.
6500 чоловік це добряча мотопіхотна бригада.
Як наголошується, щорічно понад 800 тисяч людей закінчують життя самогубством. У всьому світі самогубство входить у п’ятірку найбільш частих причин смерті серед молоді 15-19 років: від самогубства гине більше людей, ніж у всіх військових конфліктах разом узятих.

За останні 45 років кількість самогубств у всьому світі збільшилася на 60%. Кожні 40 секунд на нашій планеті хтось накладає на себе руки. У деяких країнах самогубство є однією з трьох основних причин смерті серед людей у ​​віці 15-44 років і другою за значимістю причиною смерті серед молодих людей від 10 до 24 років. Ці цифри не враховують спроби самогубств, які відбуваються у 20 разів частіше, ніж завершені самогубства.

Немає коментарів:

Дописати коментар