Популярні публікації

понеділок, 27 серпня 2018 р.

GLOBAL PERMANENT WAR JOHNE SIDNEY MCCAIN III DIED. R.I.P.


  Помер американський сенатор Джон Маккейн.

Президент США Дональд Трамп заборонив адміністрації Білого дому випускати офіційну заяву про смерть сенатора Джона Маккейна. 
Про це пише The Washington Post. У документі, підготовленому прес-секретарем Білого дому Сарою Сандерс і керівником апарату Білого дому Джоном Келлі, пропонувалося згадати про бойові заслуги сенатора і охарактеризувати його як військового героя.
Трамп же вирішив обмежитися коротким співчуттям в Twitter.
Що відомо про Макейна.

Фотографія, зроблена в 26 жовтня 1967 року, показує, що Джон Маккейн, поранений впав в  озеро Трук-Бать у 
Ханої і захоплений жителями Ханоя після того, 
як  його літак, А-4 «Скайхок» - палубний штурмовик, збили 
радянським ЗРК «Двіна» під керівництвом радянського 
радника  іудокомуніста Юрія Трушечкіна, 
іудокомуністичні в’єтнамці - капітан Дгуен-Лан і 
 лейтенант Нгуен  Сіан Даі -  під час одного з бойових 

вильотів з авіаносця «Оріскані», для бомбового удару по ТЕЦ «Йєн-Фу».

 Іудокомуністичні в’єтнамці Хошіміна  з побоями  допитували Маккейн. Кололи його ножами, ломали руки. Він отримав медичну допомогу лише після того, як його викрадачі виявили, що його батько був морським адміралом.

Іудокомунов'єтнамці запропонували Маккейну негайне звільнення після того, як його батько був призначений командувачем усіма військами США у В'єтнамі, але Джон Маккейн, згідно американському військовому кодексу поведінки, відмовився, якщо не буде також звільнено всіх військовополонених, які були взяті перед ним. 
В полоні Джона Маккейна, комуняки нещадно лупили: по печінках, по нирках по яйцях, але показали французьким журналістам для інтерв’ю. В інтерв’ю Макейн розповів, що з ним було все гаразд і кормлять його добре. Перед цим Джон Маккейн служив на авіаносці «Форестол», на якому, після самозапуску ракети виникла пожежа. Підчас пожежі допоміг своєму співслуживцю вибратись з палаючого літака, отримав трохи опіків і міг списатись на материк, але продовжив службу у бойових частинах.
Поки Джон Маккейн вів війну з комуністами, пройшов вогjнь «Форестола» і літав в саме пекло комуністичного Ханоя, що бомбити комуністичний абсурд,  Дональд Трампу в цей час, хіпував, протираючи джинси в Уортонській бізнесшколі. Зваблював дівчаток, нюхав, випивав, а пізніше, ходив на дискотеки. Під прикриттям ВМС і ВПС США почав займатись спекулятивним бізнесом в нерухомості. Джону Маккейну комуністи ломали руки, відбивали печінки і нирки, а Дональд Трамп, торгував нерухомістю і наживав у вільному від іудокомуністів світі мільйонні статки.

Поки одні американці горіли у війнах з іудокомунізмом, а інші сиділи в бібліотеках  і вчили математику, фізику, хімію, вивчали архітектуру, робили наукові відкриття – Дональд Трамп шарив по трусах жінок з низькою планкою соціальної відповідальності, всовуючи їм свої масні пальці і не виключено, що і язика в анус або вагіну.
Трамп ніколи не цікавився  хто такі іудокомуністи з СРСР, не переймався долею мільйонів людей, які пройшли ідосовковий  ГУЛАГ, пережили організований іудокомуністами Голодомор. Для нього біла пляма застінки  і підвали ЧК, ОГПУ, НКВС,  МГБ, КГБ. Він не знає що означають слова «СЛОН», «Сандармох», «Соловки», «Катинь», «Комунарка», «Биківня», «Уманська яма».
Дональд Трамп  поверхневий бовдур, салонний дебільний соціопат і не здатен вникнути в суть іудокомунізму і його методи діяльності, а отже не здатен оцінити вклад Джона Макейна в бородьбі з іудокомунізмом, бо сьогодні живе в оточенні іудокомуністів із огпушної сім’ї Берковичів-Кушнірів, які з 1917 о 1941 року промишляли експропріацією приватної власності в Росії, приймали участь в кровавій різні по втіленню іудомарксизму. 
https://nesterdennez.blogspot.com/2017/02/global-permanent-war_15.html
Трампу не відомо, що з 21 лютого 1848 року,  «бородьбу класів» теоретично і практично втілювали в життя та очолювали виходці з ортодоксальних іудейських сімей. В своїй програмі «Маніфест комуністичної партії» син равіна Карл Маркс проголосив знищення сім'ї, приватної власності, нації, релігії, держави. Хто був не  згоден зі знищенням сім'ї, приватної власності, нації, релігії, держави того потрібно було знищити.
Іудокомуністи хотіли знищити всі цінності, якими в Америці так вдало скористався Дональд Трамп і при свої дебільності досяг успіху в сфері сексіндустрії і спекуляціями в з нерухомістю.
Не будь сенатора Макарті і Голдутера можливо Дональд Трамп хльобав баланду в американському комуністичному ГУЛАГу, але йому по барабану, він не вникав в подробиці іудомарксизму, а під парасолькою збройних сил США, ЦРУ, ФБР, інших спецслужб США, дивився порнушку, листав сторінки журнала «Плейбой», смакуючи різного роду розчини етилового спирту у воді – пивком, шапусіком, бренді, віскі, курив драп і користуючись законами США процвітав разом зі своїм батьком. 
https://nesterdennez.blogspot.com/2017/04/global-permanent-war_28.html 
Тільки подумати Трамп,  здавав квартири для проживання сердньому класу, а потім займався справами, які може вирішити будь-який п’яниця : «Кирпіч на кірпич, гони бабко могарич» і старуха процетниця з роману Достоєвського «Злочин і кара». Або зібрати гарних дівчат з бідних сімей з усіх країн світу, які жили в жебрацьких сім'ях, так як його дружина і за гроші змусити їх публічно оголятись при світлі прожекторів, які управляються комп’терними системами управління. Чим Дональд Трамп відрізняється від іудокомуністів СРСР, які в голод 1933 року організували при «Торгзінах» секс торговлю голодними жінками в портовій Одесі, за шматок хліба або 500 грам борошна ?
НІЧИМ.
ДОНАЛЬД ТРАМП ТИПОВИЙ ІУДОКОМУНІСТ.
 Хіба Дональд Трамп вчив математичний аналіз, аналітичну геометрію, теоретичну механіку. опір матеріалів. Хіба Дональд Трамп знає як розрахувати міцність опор і блоків його хмарочосів ? Хіба Трамп петрає в тих наукових досягненнях через які він засерає інтернет своїми тупими твітами ? Він, звичайний  салонний дебіл, бовдур,  тупо вживає словосполучення «позитивна хімія» замість слів симпатія, антипатія. 
https://nesterdennez.blogspot.com/2017/07/global-permanent-war_36.html
Його піймало на гачок путінська кагебітська шайка із ФСБ та МОСАД, на якихось дешевих мерзенних поступках і заставляє писати тупі твіти в Твітері. 
Можливо Трампа зловили на проникненні в язиком дупу, якоїсь малолітьої пройдисвітки, або не привиди господи неповнолітнього хлопчика.
Для всіх очевидно: - невдячний  Трамп, все своє життя  паризитував на праці американських вчителів шкіл, вчених, конструкторів, інженерів, хіміків, біологів,  робітників, військових, торгуючи лише винаходами одних під прикриттям і самопожертв інших, а тепер, в 2018 році у нього виникла позитивна хімія з іудосовковим кагебістом  Вовою Путіним. 

До відома американців в СРСР, якщо якась людина займається протизаконною діяльністу про таку людину говорять, що він щось «хімічить»
Примітивізм мислення соціопата - паразита Дональда Трампа привів його до того, що у 2015 році Дональд Трамп публічно заявив своїм виборцям в Айові, що не вважає сенатора Джона Маккейна героєм через те, що той шість років пробув в іудокомуністичному полоні у В'єтнамі.

Такі заяви розцінються американцями, як іудомарксистські, як іудокомуністичні, як іудосовкові, як іудокагебешні.
Виступаючи в лютому 1950 p., сенатор Джозеф Маккарті заявив: «Шість років тому в сфері впливу СРСР було 180 млн осіб… Тепер вже 800 млн осіб опинилися під абсолютною владою Радянської Росії — зростання на 400%. Причини, через які ми виявились безсилими, не в тому, що наш єдиний могутній противник послав війська для вторгнення на наші береги, а в зраді тих, до кого наша нація відноситься так добре… На мою думку державний департамент піддався комуністичній інфільтрації». 

Так і тепер при Трампі в Білий Дім піддався перелицьовані комуністичній інфільтрації.
https://nesterdennez.blogspot.com/2016/11/global-permanent-war_39.html
НАСТАВ ЧАС АМЕРИКАНЦЯМ ВЕРНУТИСЬ ДО МАКАРТИЗМУ З ЦІЛЛЮ ВИКОРІНИТИ З США ІУДОКОМУНІСТИЧНИХ ТРАМПІВ, ПАРАЗИТУЮЧИХ НА ЗДОРОВОМУ ТІЛІ АМЕРИКАНСЬКОЇ ЛІБЕРАЛЬНОЇ ДЕМОКРАТІЇ І КОНСЕРВАТИВНИХ ХРИСТИЯНСЬКИХ ЦІННОСТЯХ, ЩО Є НАРІЖНИМИ КАМЕНЯМИ АМЕРИКАНСЬКОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ.


Немає коментарів:

Дописати коментар