Популярні публікації

пʼятниця, 31 серпня 2018 р.

GLOBAL PERMANENT WA ЗАХАРЧЕНКО ВСЁ ЧЕРГОВИЙ ПРОВАЛ УКРАЇНСЬКИЙ СПЕЦСЛУЖБ.

31 серпня 2018 року в  медіотиці з'явилось повідомлення, що ніби в центрі окупованого Донецька, о 17 годині, в ка'вярні "Сепар", на поминках за померлим напередодні депутатом Держдуми Йосипом Кобзоном відбувся зверхцинічний терористичний акт. 

Внаслідок вибуху підривного пристрою, ніби був убитий рулящий Даунбаса, промосковський сепаратист і командир  бойовиків, громадянин України друг Кобзона 42 -річний Олександр Захарченко.
Смерть Одександра Захарченка при таких обставинах це черговий провал українських спецслужб.
Може кому не зрозуміло ?
Це ж так очевидно. 
О. Захарченко вчинив цілу низку кримінальних злочинів, з тяжкими наслідками проти українських громадян і держави Україна. Учасник вбивств, як мирних громадян, так і державнихслужбовців. Його злочини, по суті терор, тягнуть на довічне ув'язнення. Таку особу СБУ, це її царина,  повинна була зарештовати і доправити в слідчий ізолятор СБУ в м. Київ. 
Там провести дізнання з Прокуратурою України і по завершення слідства справу передати в суд і суд мав вирішити, чи Олександр Захарченко винен у вчинених злочинах, чи ні та винести відповідне рішення. 
Не виконання законодавства України - це повний провал спецслужб.
Крім того, громадянина України О. Захарченка  ніби вбили на території України не відомі особи. З 17 години вже пройшло досить часу, а українські силові структури на відкрили кримінальної справи по факту вбивства громадянина України Олександра Захарченка.
ВИСНОВОК.
1. Зник свідок важких кримінальних злочинів.
2. Найпершим почав співчувати Путін.
3. Нікому не відомо чи насправді Захарченка вбили чи просто інсценізували вбивство і він благополучно переїхав на нове місце проживання.
4. Не буде справедливого суду на кримінальним злочинцем О. Захарченком.






Немає коментарів:

Дописати коментар