Популярні публікації

середу, 14 лютого 2018 р.

GLOBAL PERMANENT WAR АН - 148 НЕ ВИТРИМАВ УДАР ОБ ЗЕМЛЮ НА ШВИДКОСТІ 800 КМ/ГОД.


ТЕЛЬ-АВІВ, 10 лютого після нанесення ударів в Сирії ізраїльський винищувач F-16 був збитий сирійською ракетою класу "земля-повітря". 
Ізраїль завдав  удар по силам Ірану і Сирії і буде і надалі відповідати на будь-які спроби заподіяти собі шкоду. 
«Кілька російських, які були найняті в якості воєнізованих підрядників, були серед більш ніж 100 людей, убитих авіаударом США на півночі Сирії минулого тижня, це підтверджують їхні друзі та сім'ї», - йдеться в сюжеті CNN.
«Чоловіки працювали на російську приватну військову компанію під назвою" Вагнер ", яка послала сотні приватних контрактників в Сирію, щоб допомогти російським військовим і проурядових сил».
На відео нижче показано, як ракети потрапляють спочатку в танк Т-72, ​​а потім в артилерійську гармату з розрахунком. Крім того, в лівому кутку видно вантажівка «Урал».
Відзначимо, експерти стверджують, що на кадрах показана позиція 122-мм гаубиці М-30 зразка 1938 року, з чого можна зробити висновок: найбільш імовірно, це не російська позиція. 
Кому належить танк - також визначити не представляється можливим.
У сюжеті CNN також говориться, що на позиції «сирійських демократичних сил» наступали близько 500 сирійських військових, американським вогнем було вбито близько 100 атакуючих, після чого інші відступили до Євфрату.


Цікаво, що недобросовісні пропагандисти в Росії третій день заявляють про загибель 600 російських ЧВКшніков в ході цього зіткнення під Дейр Ез-Зором, таким чином вони в 5 разів переплюнули навіть пропаганду Вашингтона щодо загального числа втрат і в сотні разів щодо втрат серед російських сил.
Скоро іудейське свято Пурим, яке  святкують 14 і 15 числа місяця Адара за єврейським календарем. В 2018 році свято випадає з 28 лютого - 1 березня, але, як і всі іудейські свята він починається напередодні з заходом сонця.
11 лютого 2018 року, об 11. 29 годині пропав зв'язок з екіпажем, рейсу 703 "Москва-Орськ"  пасажирського літака "Саратовських авіаліній" Ан-148-100В 

реєстраційний номер RA-61704, серійний номер 40-06 / 02-04). "Ан-148" зазнав аварії після вильоту з Москви, аеропорту "Домодєдово" до м. Орськ. 
Орськ - місто обласного підпорядкування в Росії, міський округ в Оренбурзькій області. До цього часу в м. Орськ є три адміністративні райони: Ленінський, Жовтневий, Радянський. Загальна площа міста - 621,33 км, за цим показником Орськ входить в десятку міст Росії з найбільшою площею. Чисельність населення - 230 414 чол. (2017). Місто розташоване в 286 км від Оренбурга. На заході Орськ практично межує з Новотроїцьким: відстань між містами 8 кілометрів. 
Орськ - другий за чисельністю населення і по промисловому значенню місто Оренбурзької області.
 В 1847 - 1848 роках  в Орській фортеці  проходив рядовий третьої роти п'ятого лінійного батальйону Шевченко, засланий із забороною писати і малювати. 
Аварійна ситуація почала розвиватись ситуація почала розвиватися приблизно через 2 хв 30 сек після відриву на висоті близько 1 300 метрів і приладової швидкості 465-470 км/год", при вже включеному автопілоті, стали з'являтися розбіжності в показаннях швидкості від першого приймача повного тиску і аналогічного резервного приладу.
Через 25 секунд розбіжності досягли близько 30 км/год, і з’явилась команда екіпажу порівняти швидкість за приладами.
 Через 50 секунд, на висоті близько 2000 метрів, ця команда була зареєстрована знову. Після  чого екіпаж відключив автопілот.  Весь подальший політ проходив у ручному режимі.     Датчик швидкості - це трубка Піто.
Вимірює швидкість повітряного потоку. По ній визначають так звану повітряну швидкість руху літака. Якщо відбувається обмерзання, то показання швидкості занижуються. Якщо вона повністю забивається, то швидкість дорівнює нулю - немає ніяких свідчень. І, звичайно ж, це вводить в оману екіпаж, і може викликати різні неправильні дії екіпажу. Вони бачать, що швидкість низька, починають додавати обертів, намагаються збільшити швидкість. При цьому швидкість може підійти до граничних меж, яких не можна допускати. Автопілот використовує для керування літаком показання цих датчиків. Відповідно, якщо вони неправильно дають йому інформацію, то він робить неправильні дії.


В параметричному реєстраторі збереглися записи 16 польотів, в тому числі останнього.  Попередній аналіз інформації показав, що під час фатального польоту був вимкнений обігрів всіх трьох, так званих приймачів повного тиску, або просто датчиків швидкості. Ботові комп'ютер двічі відправляв пілотам команду порівняти дані всіх датчиків. Після другого повідомлення екіпаж відключив автопілот і взяв керування на себе. Тоді один прилад фіксував швидкість майже 600 кілометрів на годину, дані на іншому впали до нуля. Після переходу на ручне управління і трапилася катастрофа.
Перед зіткненням із землею швидкість Ан-148, за даними першого приймача повного тиску почала інтенсивно рости і до моменту зіткнення склала близько 800 км/год, а показання швидкості другого приладу продовжували бути рівними нулю.

Саме обмерзання датчиків швидкості назвали причиною аварії літака Airbus в 2009 році над Атлантикою, тоді лайнер компанії Air France летів з Ріо-де-Жанейро в Париж.
А в 2011 році під Бєлгородом під час навчально-тренувального польоту розбився Ан-148 через поломку покажчика швидкості. Тоді пілот намагався компенсувати ілюзорне падіння і збільшував швидкість, поки у літака не загорілися двигуни і він не став почав розвалюватися в повітрі.
Існує версія ніби пасажирський літак Ан-148 «Саратовских авіаліній», що розбився в Підмосков'ї, перед падінням зіткнувся з вертольотом «Пошти Росії». 
Неподалік від місця падіння літака Ан-148 у Раменському районі Підмосков'я знайдені уламки другого повітряного судна. Інший співрозмовник не виключив, що цим судном міг виявитися вертоліт, і припустив, що вони могли зіткнутися в повітрі.
Професор Гарвардського університету Лоуренс Трайб, відомий своїм негативним ставленням до президента США Дональда Трампа, заявив 12 лютого, що серед загиблих пасажирів літака, що розбився 11 лютого був і джерело інформації для компромату на главу Білого дому, - повідомляє The Daily Caller.
Відповідну заяву він зробив 12 лютого на своїй сторінці в Twitter. За його словами, серед загиблих був Сергій Мілліан, який був, за твердженням Трайб, джерелом інформації для досьє на Трампа.

«Серед загиблих в трагічній авіакатастрофі вчора: Сергій Мілліан, друг Пападопулоса, який відправив Кушнеру електронного листа і, за деякою інформацією, був одним з джерел наклепів в досьє про змову Трампа з Росією», - написав Трайб, маючи на увазі радника Трампа в президентської кампанії Джорджа Пападопулоса, а також зятя глави Білого дому Джареда Кушнера.

«Можливо, це просто збіг», - додав він, намагаючись, по всій видимості, вказати на те, що трагедія була організована для усунення джерела досьє на Трампа.
Голові кабінету міністрів Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху пред'являть звинувачення у хабарництві і втрати довіри. 
На цьому наполягла поліція країни.
Розслідування у справі прем'єр-міністра велося 14 місяців. Правоохоронці виявили два епізоди - «справа про подарунки» і «справа про« Едіот Ахронот ». Перше стосується цінних подарунків, які Нетаньяху нібито брав від різних бізнесменів. Друга справа про його договорі з видавцем «Едіот Ахронот» Арнон Мозесом про забезпечення інформаційної підтримки політичних цілей глави кабміну в обмін на законопроект, який дозволив би послабити конкуруюче видання, передає The Jerusalem Post.
Поліція рекомендувала висунути обвинувачення Мозеса і голлівудському продюсеру Арнон Мілчану, який, нібито, дарував подарунки прем'єру.

Немає коментарів:

Дописати коментар