Популярні публікації

четвер, 26 жовтня 2017 р.

GLOBAL PERMANET WAR ЧЕРГОВИЙ ПІДРИВ ВИБУХОВОГО ПРИСТРОЮ В КИЄВІ.

Замах на Мосійчука ? 

Просто війна. На війні, як на війні.

Вчора о 22:05 біля телеканалу "Еспресо" у Києві був скоєний замах на нардепа-"радикала" Ігоря Мосійчука
Depo.Життя


Сьогодні 08:46
Внаслідок підриву вибухового пристрою, закладеного у мопед поблизу входу на телеканал, постраждав Ігор Мосійчук, політолог Віталій Бала, охоронець нардепа Руслан, який помер у кареті "швидкої", та ще кілька людей. Загалом на "швидких" з місця трагедії забрали чотирьох людей, постраждалих разом з нардепом - п'ять. Зранку стало відомо, що окрім охоронця загинула ще одна людина. Відкрито кримінальне провадження за ст. 258-3 Кримінального кодексу України.
ВИПАДКОВО ? ЗАГИНУЛО ДВА ПОЛІЦАЯ. ДИВНО
Мосійчук приїхав у клініку "Борис" - його привіз на власному авто, яке теж постраждало від вибуху, власний водій. Була операція, Мосійчук в реанімації, але загрози життю немає. Відомо про осколковий перелом руки, а також поранення від "кульок", якими була начинена вибухівка.
У соцмережах багато людей пишуть, що вибух був "постановкою", зокрема, щоб відвернути увагу від скандалу із лідером "радикалів" Олегом Ляшком і його виграшем грошей на ставках. Втім, якщо проаналізувати певні деталі вибуху, ця теорія зазнає краху.
Що і як відбувалося
Перший і дуже важливий момент в цій історії: за словами ведучих "Еспресо", про те, що Ігор Мосійчук прийде на вечірній ефір середи стало відомо у той же день по 12 годині. Тобто у потенційних кілерів було півдня, щоб спланувати вибух.
Другий момент: спочатку з'явилася інформація, що підірвали авто, а потім стало відомо, що мопед. Говорилося, що на ньому приїхало двоє чоловіків, і він стояв поруч із входом до телеканалу "Еспресо". За словами співробітників телеканалу, за 20 хвилин до ефіру, його ще не було поруч із входом.
 Щоб ліквідувати Мосійчука саме в цей момент потрібно робити підрив.

 Бомба була в пласмасовому багажникуОскільки та легше прицілити міну.
 Це останній кадр перед підривом.Чоловік в шкірянці охоронець, чомусь зупинився і стоїть біля дверей і спостерігає за Балою і Мосійчуком, які рухаються в біік свооїх транспотрних засобів. Не вийшов першим для  огляду місцевісті на рахунок безпеки. Може знав, що буде підрив? 
 Це скріншоти, через 3 секунди після вибуху. Чітко видно двох на землі. Третій ніби деровом

"Бала і Мосійчук о 22:01 покинули студію і вийшли до гостьового дивана, де ще протягом хвилини обговорювали тему бесіди. Потім вони по сходах пішли на перший поверх. 

Секунд через 30 пролунав вибух, від якого заклало вуха", – розповіла гостьовий редактор Ірина Вузлова.
Якщо придивитися до задньої частини мопеда (саме колеса і його будови), то його залишки дуже нагадують модель Viper Storm.
Якщо ж на мопеді приїхали до завершення ефіру, то зрозуміло, що він вже був із вибухівкою. Велике запитання - де її сховали. Або у сидінні, або десь збоку.
Третій момент - найбільш важливий у цій історії. Вибухівка. Враховуючи кілька складових, а саме: вражаючі елементи, їхня кількість, розмір та характер наслідків вибуху.
Вибухівка була начинена металевими кульками 6,35 мм.
Судячи із фото понівечених дверей, а також ефіру "Еспресо", у студію якого заносили ці кульки, можна зробити висновок, що їх було досить багато. Перше, що спадає на думку - саморобна вибухівка. Втім, якщо подивитися на наслідки вибуху, фотографії стін будинку і так далі, то все це не характерне для "саморобки". Правоохоронці натякнули, що спрацював "військовий пристрій".
Картина відповідає, наприклад, наслідкам вибуху радянської протипіхотної міни МОН-50. Ця міна начинена кульками, сектор ураження 54-56 градусів. Достатньо поширена і зручна для таких справ.
Для МОН-50 не характерний великий розліт. Якби була, наприклад, МОН-100, то потужність вибуху була б більшою, і не було б металевих кульок.
Кидається в очі відсутність розльоту, що характерно для МОН-50, а не "саморобки". Посічені стіни говорять про велику кількість вражаючих елементів - кульок. Можна стверджувати, що їх близько 500.
Окрім цього, варто звернути увагу на сам мопед - обпечені сторони, а також ушкодження авто, які характерні для МОН-50.

ІМХО.
О 12 годині Мосійчук погодився на балаган на каналі  "Еспресо", Княжицького.
Хто міг про це знати ?
О 22 годині балаган на Експресо  закінчився.
ДЕСЯТ ГОДИН НА ПІДГОТОВКУ.
Головні моменти в цій події ЧАС, СЕКРЕТНІСТЬ,  БАЗА І ДРГ.
1. Організована група: аналітики, спостерегачі, майстри монтажники, підривники-виконавці.
2. Розробити план підриву та засоби для реалізації.
3. Наявність вибуховго пристрою.
4. Підготувати детонатор.  
Найпростіший електродетонатор електрозамок до автомобіля.
5. Знайти транспортний засіб.
6. Мати місце: автомайстерня, гараж, де можна спокійно змонтувати вибуховий пристрій, мопед.
7. Пригнати транспортний засіб на місце монтажу і змонтувати вибуховий пристрій. 
8. Виїзд на краденому мопеді до місця підриву. Установка вибухового пристрою Прицілювання на двері.
9. Спостереження за входом.
10. Своєчасний підрив вибухового пристрою.
11.  Відхід з місця події. Контроль за поствибуховю ситуацією.

ДЕСЬ В КИЄВІ АБО ПІД КИЄВОМ В РАДІУСІ 20 КМ ВІД МІСЦЯ ТЕРОРИСТИЧНОГО АКТУ Є БАЗА ПОТУЖНОЇ ДРГ, ПРО НЕЇ НІ СБУ, НІ МВС, НІ ГУР НЕ ЗНАЮТЬ.

Чим займаються дільничі поліцаї, чи їх вже не існує ?

Немає коментарів:

Дописати коментар