Популярні публікації

вівторок, 24 жовтня 2017 р.

GLOBAL PERANENT WAR МІЛІАРДЕР СТАЄР ЗАПУСТИВ КОМПАНІЮ ПО ІМПІЧМЕНТУ АГЕНТА ОГПУ ДОНАЛЬДА ТРАМПА.

Американський мільярдер Том Стаєр почав кампанію по імпічменту президента США Дональда Трампа, про що і повідомив на своїй сторінці в Twitter.

"Трамп загрожує нашій конституції, нашим свободам та нашого життя. Прийшов час почати процедуру імпічменту. Приєднуйтесь до нас", - написав мільярдер і опублікував відео зі зверненням.

У ролику Стаєр зазначає, що Трамп підвів Сполучені Штати до порогу ядерної війни, крім того, він нехтує законом, отримує гроші від іноземних урядів і загрожує ЗМІ.

"Потрібно оголосити імпічмент і відсторонити від посади небезпечного президента. Якщо це не привід, тоді на що перетворилося наше уряд?" - каже Стаєр.

У своєму зверненні він також нагадав, що раніше Конгрес, в якому більшість становили республіканці, оголосив імпічмент президенту за набагато менші порушення і сьогодні люди в Конгресі знають, що цей президент є явною і нагальною загрозою.

Мільярдер також розмістив посилання на сайт, де пропонується поставити електронний підпис за імпічмент нинішнього президента США.

ІМХО.
Давно пора ставленика троцкістів та іудосовкових ОГПУшників Дональда Трампа під імпічмент.
 https://nesterdennez.blogspot.com/2017/01/global-permanent-war.html 
ПОРА ВІДРОДИТИ МАКРТИЗМ.

Немає коментарів:

Дописати коментар