Популярні публікації

четвер, 12 грудня 2019 р.

GLOBAL PERMANENT WAR А У НАС В КВАРТИРЕ ГАЗ. НОРМАНДСЬКА КЛОУНАДА.

НОРМАДСЬКИЙ ПРИМУС. 
Президента України Володимира Зеленського, який жорстко критикував Мінські угоди, які називав зрадою українських інтересів, іудеї  примусили визнати, так само, як примусили визнати його безальтернативним Президента Петра Порошенка. 

Кто на лавочке сидел,
Кто на улицу глядел,
Вова пел,
Макрон молчал,
А Хуйло ногой качал.
Дело было вечером,
Делать было нечего.
Меркель села на заборе,
Кот забрался на чердак.
Тут сказал ребятам Вова
Просто так:
- У меня в кармане гвоздь!
А у вас?
- А у нас сегодня гость!
А у вас?
- А у нас сегодня кошка
Родила вчера котят.
Котята выросли немножко,
А есть из блюдца не хотят!
- Пизданул Хуйло: у нас в квартире газ!
А у вас?
- А у нас газопровод!
Вот! Ответил Вова...
- И из нашего окна
Площадь Красная видна!
А из вашего окошка
Только улица немножко.
- Мы гуляли по Неглинной,
Заходили на бульвар,
Нам купили синий-синий
Презеленый красный шар!
- А у нас огонь погас -
Это раз!
Грузовик привез дрова -
Это два!
А в-четвертых - наша мама
Отправляется в полет,
Потому что наша мама
Называется - пилот!
С лесенки ответил Вова:
- Мама - летчик?
Что ж такого?
Вот у Коли, например,
Мама - милиционер!
А у Толи и у Веры
Обе мамы - инженеры!
А у Левы мама - повар!
Мама-летчик?
Что ж такого!
- Всех важней,- сказала Ната,-
Мама - вагоновожатый,
Потому что до Зацепы
Водит мама два прицепа.
И спросила Нина тихо:
- Разве плохо быть портнихой?
Кто трусы ребятам шьет?
Ну, конечно, не пилот!
Летчик водит самолеты -
Это очень хорошо!
Повар делает компоты -
Это тоже хорошо.
Доктор лечит нас от кори,
Есть учительница в школе.
Мама-мастер, шьет ботинки,
Много детских башмаков.
Мама маленькой Маринки
Кормит кур и петухов.
Мамы разные нужны,
Мамы разные важны.
Дело было вечером,

Спорить было нечего.

 З УСІЄЮ ПОВАГОЮ ДО ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО, ЯК ЛЮДИНИ, У МЕНЕ ВИНИКЛО ПИТАННЯ: НА ХУЯ АРТИСТУ ВОЛОДИМИРУ ОЛЕКСАНДРОВИЧУ, ОСОБИСТО,  ПОТРІБНО ЦЕ УКРАЇНСЬКЕ ПРЕЗИДЕНСТВО? 
ЯК ЙОМУ В ГОЛОВУ ПРИЙШЛА ДУМКА ЙТИ В ПРЕЗИДЕНТИ УКРАЇНИ? 
АДЖЕ НЕ ОЗБРОЇНИМ ОКОМ, КОЖНОМУ УКРАЇНЦЮ ВИДНО, ЩО ВІН В ГЛОБАЛЬНІЙ ПОЛІТИЦІ, ЯК КОРОВА НА ЛЬОДУ, ЯК СВИНЯЧЕ РИЛО В КАЛАШНОМУ РЯДУ.
ДОБРЕ ЦЕ  - ЧИ ПОГАНО.

Невже йому приємно сидіти поряд з упирями. Особливо приємно сісти за стіл поряд з фацетом, який сам планував, готував і вфддав наказ убивати і убиває  людей за ПРИРОДНІЙ ГАЗ.
Всім українцям очевидно, що війна в Україні ведеться  виключно за захоплення іудеями освоєного українцями життєвого простору - джерела продовольства і багатих енергоносносних родовищ газу в Криму і Донбасі та інших корисних для людей копалин. 
В УКРАЇНЦІВ Є ПРИКАЗКА: " НЕ БУЛО ЩАСТЯ - ТА НЕЩАСТЯ ДОПОМОГЛО!"
ІУДЕЇ В МИНУЛІ ЧАСИ  ГНОБЛЕННЯ, ВИЗИСКУВАННЯ, ПРИНИЖЕННЯ УКРАЇНЦІВ, СВОЮ МРАКОБІСНУ, АСОЦІАЛЬНУ, РЕЛІГІЙНО-ПОЛІТИЧНУ, ЕКОНОМІЧНУ ЕКСПАНСІЮ ТА ОКУПАЦІЮ ЖИТТЄВОГО ПРОСТОРУ ОСВОЄНОГО УКРАЇНЦЯМИ, ПРИКРИВАЛИ ПОЛЬСЬКОЮ ЛЮТТЮ, МОСКОВСЬКОЮ НЕНАВИСТЮ, НІМЕЦЬКИМ ТА  ТУРЕЦЬКИМ ВАНДАЛІЗМОМ.

В 2019 РОЦІ СУЧАСНІ ІУДЕЇ, ЯКІ ПОГОЛОВНО, ВСІ БЕЗ ВИКЛЮЧЕННЯ СТРАЖДАЮТЬ УКРАЇНОПАТІЄЮ, ВИРІШИЛИ, ЩО НАСТАВ ЧАС, СВОЮ, ІУДЕЙСЬКУ, РЕЛІГІЙНО-МРАКОБІСНУ  ДУРИСТИКУ, ТИРАНІЧНО-ТОТАЛІТАРНИЙ ПОРЯДОК І АБЕРОВАНИЙ, АСОЦІАЛЬНИЙ СВІТОГЛЯД  НАСАДЖУВАТИ УКРАЇНЦЯМ САМОСТІЙНО. 
ДЛЯ УКРАЇНЦІВ ВСЕ, ЩО НЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ ДО ДОБРА.
НА КІНЕЦЬ ВИКРИСТАЛІЗУВАВСЯ ГОЛОВНИЙ КАРАБАС БАРАБАС.

Р.S.
Коли в 1954 році були опубліковані вірші Сергія Михалківа "А ЧТО У ВАС?" в Москвє "варілі щі" на українському газі, який поставляли по газопроводу Дашава, Київ, Брянськ, Масква. 
Газова промисловість України бере свій початок ще за часів, коли Україна була окупована  Австро-Угорщиною, а в Росії для отоплення помешкань використовували "хворосту воз" і кізяки.
Батьківщина газодобування Галичина. Спочатку газ був побічним продуктом видобутку нафти. Потім галичани навчилися добувати і використовувати газ.
Активний розвиток газової галузі почався в Україні після Першої світової війни в результаті відкриття Дашавського газового родовища, яке почало поставляти газ в тоді ще окуповану поляками Галичину. Поступово Дашава почала поставляти газ до Львова, Дрогобича, Стрия. Після окупації Галичини СРСР і відразу після закінчення другої світової війни в 1945-му році СРСР продовжив поставляти український газ до Польщі. Згодом був введений в експлуатацію газопровід Дашава-Київ в 1948, який добудували, через Брянськ до Москви 1951 році. Так український газ почав постачатися в Московію, на що відгукнувся сталінський поет Сергій Михалків.
У 1950-му році було відкрито Шебелинське газоконденсатне родовище, яке почало давати газ через 6 років. Паливо з цього родовища пішло на Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя і Бєлгород. 
У 1960-му році дойшло і до Києва.
Газ із Західної України почав поставлятися в Білорусь через газопровід Дашава-Мінськ. Звідти український газ прийшов в Литву до Вільнюса, Клайпеди і Латвію до Рига.
Всім відомо, що Сибірські родовища відкрили і почали освоювати вислані з Галичини до Сибіру бандерівці, а сама Сибір, Крайня Північ і Далекий Схід по суті місто населена грунтовно асимільованими українцями. 
P.S.S.
УКРАЇНЦІ ЧІТКО, РОЗУМІЮТЬ, ЗНАЮТЬ, НЕ ТІЛЬКИ  КОЛИ, ДЕ, ЩО ПО ЧОМУ, ХТО ВИННИЙ, А Й ЩО РОБИТИ.

Немає коментарів:

Дописати коментар