Популярні публікації

четвер, 14 березня 2019 р.

GLOBAL PERMANENT WAR УКРАЇНОПАТУ БАЛАШОВУ - ЗІРВАЛО ДАХ

Кожному українці очевидно і зрозуміло, що відбувається з березня 2019 року в Україні. 
Йде гібридна, глобальна, антиукраїнська війна розв'язана українопатами
Прямо на очах світої спільноти і громадян України йде одна з операцій антиукраїнської глобальної під кодовою назвою:
"ОБЄЗГЛАВЛЯЮЩІЙ УДАР".
В цих умовах генетичний українопат аутсайдер і політик-дегенерат, кандидат в президенти України Генадій Балашов визначився за кого голосуватиме на виборах президента України 31 березня 2019 року. 
Очевидно, що  за себе коханого і свої ідеї.
Програма 5.10 могла б бути новацією в неоліті, або енеоліті бо вже в рабовласницькому Древньому Єгипті вона широко використововулась і викликала постійні повстання людей тих далеких часів і рабовласницький лад тому давно рухнув, а культура Древнього Єгипту залишилась без подальшого розвитку.
Яка причина ?
Всі податки від системи 5.10 надходили спочатку властолюбцям фараонам, а потім релігійним мракобісам жрецям. 
Щось попадало військовим. Але збори налогів були для того часу колосальні і на ті кошти почали будувати нікому не потрібні піраміди. Кошти були направлені не на розвиток всього суспільства, освіти, науки, а на пусті забави фараонсько-жречеської еліти.   
Чим бавилась египетська еліта? Відповідь проста. 
ЄГИПЕТСЬКА ЕЛІТА ЗАЙМАЛАСЬ АНОНІЗМОМ.

Систему 5.10. можна застосовувати навіть в умовах досить ізольованих один від одного древньогрецьких полісів. Уже в час Древнього Рима, коли створилась імперія і суспільство вийшло за рамки полісів система податків і зборів стала більш складною. З'явився інфраструктурні податки: аквідучний, земельний і дорожній податок, якого твоя система не передбачає. 
В ХХІ столітті застосування податкової методики, ДОІНДУСТРІАЛЬНОЇ ЕПОХИ, викличе такі диспропорції в економіці, що відкине Україну до стану економіки Древнього Єгипту, а ти  Балашов полетиш на запасний аеродром у Флориду, жити в сучасному, модерному і самому передовому суспільстві в світі з податковим законодавством без 5.10.

Чи зникне корупція, казнокрадаство, пограбування, розбій, нарко-торгівля при системі 5.10, з якою потрібно щось робити. 
Як бути з використанням прісної води, викидів СО у атмосферу, дорогами, рекультивацією земель, очищенням рік від промислових стоків і гівна, яке ти кожного ранку спускаєш в каналізацію. 
Не зрозуміло хто втовкмачив Генадію Балашову ідеї 5.10, але достаменно відомо, що всі свої статки Генадій Балашов, заробив не тільки своїм розумом, своїми руками і своєю важкою і ризикованою працею, а цьому сприяв "податковтй жах"  в Україні. 
Балашов хлопець брутальний, метикуватий, але по своїй суті жлобствуючий і українопат. Він егоїстично, шляхом не сплати більшої частини податків, використав  відкатні можливості в умовах українського кримінального податкового поля до якого пристосувався, як хамелеон.
БАЛАШОВ ПОКЛАДИ РУКУ НА СЕРЦЕ І САМ СЕБЕ ЗАПИТАЙ:
 "Я ЗАПЛАТИВ ВСІ ДЕРЖАВНІ ПОДАТКИ, ЧИ ВІДКУПЛЯВСЯ ХАБАРЯМИ ВІД МІЛІЦІЇ, ПОДАТКОВОЇ, СБУ, ПРОКУРАТУРУ ВІДКАТОМ І СКІЛЬКИ ЗАПЛАТИВ КЕШу КИЇВСЬКИМ БАРИГАМИ ЗА ПРАВО ВІДКРИТИ СВІЙ ГАНДЕЛИК В ЦЕНТРІ КИЄВА?" 
Сьогодні українці Балашова не звинувачують в тих огріхах, які він допускав при провезенні контрабанди, порушень правил торгівлі і правил дорожнього руху. 
Відкотив щось на лапу і далі рисач. 
Навіть Порошенко жодного разу не згадав Балашова в негативному аспекті. 
Балашов трудився-крутився як міг і має досить пристойний результат і готель у Флоріді і не ставить під сумнів податкову систему США.
За власні кошти Балашов висунув себе кандидатом в президенти України  і люто злорадствує, що Порошенка ганяють гопники Авакова. 
Балашов представник рускага міра. Балашов забувся, як гопники "рускага міра", ганяли його в Криму, викрали, відпиздили, навішали гуль та голого-босого, засраного і засцяноговикинули десь на смітнику  під час Руской весни 2014 року в Криму і набили гоко. А могли і вбити. 
Що сталось би з ідеєю 5.10?
Згадай. Тебе, блядь Балашов, пиздили і катували не українці, не бандерівці, не українські націоналісти, над якими ти кепкуєш і зневажаєш, а сволота твго русского, бородатого міра, який прямо перед твоїми вікнами марширирує підпрапорами ЗЕЛЕНСЬКОГО

Балашов  повідомив, що має намір відкрито підтримувати кандидата від партії регіонів і Коломойського скомороха Вову Зеленського. 
Така позиція Балашова  - це очевидна і свідома зрада Української  Держави і українців. 
Для Балашова краще було б мовчати у ганчірку, чим видати, що він адепт  Зеленського, що просто ГАНЬБА. 
Адже всім очевидно, що Зеленський агент Кремля і є фігурою для дезорієнтації виборців України.
Насправді Балашов знає чітко хто має бути Президентом Україні в 2019 році підчас війни! 
Авжеж ПОРОШЕНКО, бо 
ВИБОРИ ПІД ЧАС ВІЙНИ - ЦЕ БОЖЕВІЛЛЯ.
АГІТАЦІЯ ЗА ПРОВЕДЕННЯ ВИБОРІВ ПІД ЧАС ВІЙНИ– ЦЕ ЗЛОБНА ПРОВОКАЦІЯ ВОРОГІВ.
УЧАСТЬ У ВИБОРАХ КАНДИДАТОМ ПІД ЧАС  -  ЦЕ ЗРАДА ГОЛОВНОКОМАНДУЮЧОГО.
Не може Балашов цього не знати!!! 
В ютубі Балашов розмістив ролик в якому закликав голосувати за Зеленсько тільки по тій причині, щоб прогнати Прошенка, єдиного кандидата який веде Україну в цивілізований світ, подалі від бородатого русскага міра, який відпиздив Балашова в Криму 2014 року. 
Хіхікаючи Балашов робить прогноз, що через три місяці українці мають зрозуміти, що Зеленський гівна вартий і на черговому майдані Зеленського знести і тоді буде розчищене місце для Балашова і для його йобнутої древнєєгипетської податкової системи.
Генадій Балашов ніби впав з даху і забив голову. 
А може Генадій Балашов ворог ? 
В Криму йому бородаті добре пояснили, що потрібно з українцями робити і Балашов, до пори, до часу законсервувався, а тепер злорадствує і потішається. 
Головна проблема Балашова він не доагадався, про головне: "Щоб мати спокій на майбутнє потрібно було добре вчити українську мову, а не ізлагать свої примітивні думки на цитатно-догматичному, схоластичному, релігійно-мракобісному церковному язику
Відмова Балашова вживати в посякденному житті українську мову говорить про те, що Балашов страждає дебілізмом середнього ступеня.
Є одна проблема. Поки українці будуть розбиратись з Зеленським на майдані у Києві, танки Володимира Путіна підуть в глиб Україні і путінська гопота почне грабити і гвалтувати,  п'ята колона: 
Медведчуки, Коломойський і гопота з тюрем Колими, Магадана, Пермі, яку мобілізував Вова Путін спеціально, щоб ще раз набит око Генадію Балашову, якщо він не встигне втікти у штат Флоріду США.
Цей пост я написав спеціально для Балашова, але може статись, що він його не прочитає. 
На нєт і суда нєт.
Обійдемось без українопата Балашова.

Немає коментарів:

Дописати коментар